Ohjelmisto

Keskiviikko 17.4

Klo: 15.00 – Prinsessa Pikkiriikki (S), Kesto: 1 t 15 min, Liput: 8€

Klo: 17.00 – Back To Black (K16), Kesto: 2 t 2 min, Liput: 9€

Klo: 19.15 – Kyllä isä osaa -elokuva (K7), Kesto: 1 t 28 min, Liput: 9€

 

Torstai 18.4

Klo: 17.00 – Prinsessa Pikkiriikki (S), Kesto: 1 t 15 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Back To Black (K16), Kesto: 2 t 2 min, Liput: 9€

 

Perjantai 19.4

Klo: 17.00 – Punainen (K7), Kesto: 1 t 48 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – One Life (K12), Kesto: 1 t 49 min, Liput: 9€

 

Keskiviikko 24.4

Klo: 17.00 – Punainen (K7), Kesto: 1 t 48 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Civil War (K16), Kesto: 1 t 49 min, Liput: 9€

 

Torstai 25.4

Klo: 17.00 – Kyllä isä osaa -elokuva (K7), Kesto: 1 t 28 min, Liput: 9€

Klo: 19.00 – Back To Black (K16), Kesto: 2 t 2 min, Liput: 9€

 

Perjantai 26.4

Klo: 19.30 – Civil War (K16), Kesto: 1 t 49 min, Liput: 9€

 

Torstai 2.5

Klo: 17.00 – Punainen (K7), Kesto: 1 t 48 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Civil War (K16), Kesto: 1 t 49 min, Liput: 9€

 

Perjantai 3.5

Klo: 17.00 – Back To Black (K16), Kesto: 2 t 2 min, Liput: 9€

Klo: 19.15 – Civil War (K16), Kesto: 1 t 49 min, Liput: 9€


One Life

Draama, Elämäkerta, Historiallinen

Kesto: 1 t 42 min

Liput: 9€

Uskomaton tositarina kertoo Sir Nicholas “Nicky” Wintonista, joka päivää ennen toista maailmansotaa pelasti yli kuusisataa lasta tuholta natsien käsistä. Nicky piti itseään pankkiirina, ei humanitäärinä, mutta vieraillessaan Prahassa vuonna 1938 hän näki pakenevien juutalaispakolaisten tilanteen. Hän teki sen minkä uskoi olevan oikein – sen mitä kuka tahansa tekisi – ja omistautui asialle. Sota lähestyi, ja alkoi kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuinka monta lasta hän voisi vapauttaa ennen kuin aika loppuisi?

Viisikymmentä vuotta myöhemmin eletään vuotta 1988, ja Nickyä edelleen vaivaa niiden lasten kohtalo, joita hän ei pystynyt auttamaan. Vasta kun hänet yllätettiin selviytyneiden toimesta suorassa televisiolähetyksessä, hän saattoi hyväksyä, että jopa yhden ihmishengen pelastaminen on voitto silloin, kun kohtaamme murskaavia rikoksia ihmisyyttä vastaan. Britannian kansalaiset oppivat totuuden sankarista heidän keskuudessaan.

One life elokuvan pääosissa Oscar-voittaja Anthony Hopkins, Lena Olin, Johnny Flynn, Oscar-ehdokas Jonathan Pryce, Oscar-ehdokas Helena Bonham Carter, sekä Romola Garai.

Ohjaaja: James Hawes

Pääosissa: Anthony Hopkins, Johnny Flynn, Helena Bonham Carter, Jonathan Pryce, Lena Olin

Elokuvan Traileri


Kyllä isä osaa -elokuva

Komedia, Kotimainen

Kesto: 1 t 28 min

Liput: 9€

Rakastetun perheen odotettu paluu!

Vuodet ovat vierineet ja lapset ovat lentäneet tamperelaisesta rintamamiestalosta maailmalle… paitsi että eivät ole. Päinvastoin. Vanhoissa kotinurkissa pyörii nyt isän, äidin Jonnan ja Jussin lisäksi myös Jonnan poika Junnu. Jonnan ja Junnun on houkutellut Oulusta kotiin Tampesteriin piakkoin tyhjäksi jäävä kotitalo. Eläkeiässä olevat vanhemmat ovat nimittäin aikeissa muuttaa Espanjaan – heti kun isä vain saa kerrotuksi työnantajalleen, että lopettaa taksikuskin hommat.

Isän suunnitelmat mullistuvat kuitenkin kertaheitolla, kun isäntä hankkii taksifirmaansa uuden kulkupelin, luksusluokan Mersun kaikilla herkuilla. Eläke, Espanja, vaimo ja terve järki haihtuvat päästä, kun isällä on enää yksi pakkomielteinen päämäärä: päästä edes kerran himoitun Mersun rattiin. Lopulta unelma toteutuu, mutta hinta on kallis. Isä huomaa saattaneensa koko perheen niin pahaan pinteeseen, että siitä voi yrittää selvitä vain varastamalla kuolleen miehen salkun.

Ohjaaja: Panu Raipia

Pääosissa: Tom Lindholm, Tuija Ernamo, Vilppu Eleinen, Maiju Jokinen, Jarno Jokinen, Elea Levola, Vesa Vierikko, Kati Outinen

Elokuvan Traileri


Back To Black

Draama, Elämäkerta, Musiikki

Kesto: 2 t 2 min

Liput: 9€

Her life. Her music. Her legacy. Amy Winehouse is Back to Black.

Yksi kevään odotetuimmista elokuvista, Back to Black, kertoo 27-vuotiaana kuolleen Amy Winehousen matkasta tähteyteen. Se seuraa nuorta naista ilmiön takana sekä tabloidien riepottelemaa myrskyisää parisuhdetta, josta syntyivät kaikkien tuntemat ikoniset kappaleet. Amy Winehouse latasi sanoituksiinsa kaikkensa; rakkautensa, surunsa ja sielunsa.

Musiikin historiaa mullistanut levy Back to Black julkaistiin vuonna 2006 ja se on ylittänyt jo 16 miljoonan myydyn albumin rajan ja valittu useiden kaikkien aikojen parhaiden levyjen listauksille. Sam Taylor-Johnsonin (Fifty Shades of Grey, Nowhere Boy) ohjaamassa elokuvassa pääosaa esittää Marisa Abela.

Ohjaaja: Sam Taylor-Johnson

Pääosissa: Marisa Abela, Jack O’Connell, Eddie Marsan, Juliet Cowan, Lesley Manville

Elokuvan Traileri


Civil War

Draama, Toiminta, Jännitys

Kesto: 1 t 49 min

Liput: 9€

Vuoden odotetuimpiin elokuviin kuuluva Civil War on tiivistunnelmainen, adrenaliinin ja jännityksen täyteinen toimintatrilleri, jonka kyydistä avautuu kuumottava näkymä jakautuneen Yhdysvaltojen lähitulevaisuuteen. Lee (Kirsten Dunst) yrittää selviytyä hengissä toimittajakollegoidensa kanssa eskaloituvan sisällissodan keskellä vaarallisella matkalla maan läpi kohti vielä toistaiseksi pääkaupungiksi kutsuttua Washington DC:tä.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään Cailee Spaeny (Priscilla), Wagner Moura (Narcos), Stephen McKinley Henderson (Dyyni), Jesse Plemons (The Power of the Dog, Killers of the Flower Moon) sekä Yhdysvaltojen presidenttinä Nick Offerman (Fargo).

Lähitulevaisuuteen sijoittuvan dystooppisen toimintaelokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Oscar-ehdokas Alex Garland (Ex Machina). Civil Warin vääjäämätön, räjähtävä loppuhuipennus on yksi kuluvan elokuvavuoden kohokohtia.

Ohjaaja: Alex Garland

Pääosissa: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Jesse Plemons, Nick Offerman

Elokuvan Traileri


Prinsessa Pikkiriikki

Perhe-elokuva, Kotimainen

Kesto: 1 t 15 min

Liput: 8€

Kun Prinsessa Pikkiriikki saa kuulla, että äidin sisuskaluissa asusteleva pikkuveli aikoo pian muuttaa Pikkiriikin huoneeseen, hänelle riittää. Hän saa Rouva Jenssenintädiltä idean ja taikoo määräilevät aikuiset Himpskattiin taikakoiransa Makkaran avulla.

Naapuriin juuri muuttanut Prinsessa Pöjöläinen tietää missä unelmien prinsessalinna sijaitsee ja kun vanhemmat eivät ole estämässä, he lähtevät yhteistuumin seikkailuun. Matkaan tulee kuitenkin mutkia, kun prinsessat päätyvät markkinoille, joilla nautitaan pomppulinnasta, etsitään kadonnutta Makkaraa ja osallistutaan vedonlyöntikilpailuun. Pääprinsessuuuskin aiheuttaa päänvaivaa ja Pikkiriikin on lopulta katsottava asioita myös vasemmasta näkökulmasta.

Ohjaaja: Lauri Maijala

Pääosissa: Ada Pusa, Minni Kuivalainen, Valo Kortesmäki, Vilma Kinnunen, Joel Hirvonen, Leena Uotila, Joonas Saartamo, Marja Packalén, Helmi-Leena Nummela, Tom Petäjä

Elokuvan Traileri


Punainen

Perhe-elokuva, Animaatio

Kesto: 1 t 48 min

Liput: 8€

Ensimmäistä kertaa elokuvateattereissa! Disneyn ja Pixarin elokuvassa Punainen Mei Lee on itsevarma, nörtti 13-vuotias, joka tasapainoilee äitinsä velvollisuudentuntoisena tyttärenä ja murrosiän tuoman kaaoksen keskellä. Hänen suojeleva ja määräilevä äitinsä Ming ei ole koskaan kaukana – mikä ei varsinaisesti ilahduta teini-ikäistä. Ja ihan kuin jatkuvat muutokset harrastuksissa, ihmissuhteissa ja kropassa eivät olisi tarpeeksi, aina kun Mei Lee innostuu liikaa (mitä tapahtuu käytännössä jatkuvasti), hän muuttuu jättimäiseksi kultapandaksi! Elokuvan on ohjannut Oscar©-voittaja Domee Shi (Pixarin lyhytelokuva ”Bao”) ja tuottanut Lindsey Collins.

Elokuvan edessä nähdään Rosana Sullivanin ohjaama SparkShort-lyhytelokuva ”Kitbull”, jonka kesto on 9 min (08:52:07).

Ohjaaja: Domee Shi

Elokuvan Traileri