Ohjelmisto

Perjantai 23.2

Klo: 19.00 – Luottomies-elokuva: All in (K7), Kesto: 1 t 34 min, Liput: 9€

 

Lauantai 24.2

Klo: 14.00 – Heinähattu, Vilttitossu ja kana (S), Kesto: 1 t 17 min, Liput: 8€

Klo: 15.30 – Myrskyluodon Maija (K12), Kesto: 2 t 44 min, Liput: 9€

Klo: 18.30 – The Beekeeper (K16), Kesto: 1 t 45 min, Liput: 9€

 

Keskiviikko 28.2

Klo: 17.00 – Heinähattu, Vilttitossu ja kana (S), Kesto: 1 t 17 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – The Beekeeper (K16), Kesto: 1 t 45 min, Liput: 9€

 

Torstai 29.2

Klo: 17.00 – Aarne Alligaattori ja viidakkoystävät (S), Kesto: 1 t 1 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Luottomies-elokuva: All in (K7), Kesto: 1 t 34 min, Liput: 9€

 

Perjantai 1.3

Klo: 17.00 – Suuri leluseikkailu (K7), Kesto: 1 t 28 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – The Beekeeper (K16), Kesto: 1 t 45 min, Liput: 9€

 

Keskiviikko 6.3

Klo: 17.00 – Heinähattu, Vilttitossu ja kana (S), Kesto: 1 t 17 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Luottomies-elokuva: All in (K7), Kesto: 1 t 34 min, Liput: 9€

 

Torstai 7.3

Klo: 17.00 – Luottomies-elokuva: All in (K7), Kesto: 1 t 34 min, Liput: 9€

Klo: 19.00 – The Beekeeper (K16), Kesto: 1 t 45 min, Liput: 9€

 

Perjantai 8.3

Klo: 17.00 – Ohjus (K12), Kesto: 1 t 55 min, Liput: 9€

Klo: 19.15 – Dyyni: Osa kaksi (K12), Kesto: 2 t 46 min, Liput: 9€

 

Lauantai 9.3

Klo: 14.00 – Heinähattu, Vilttitossu ja kana (S), Kesto: 1 t 17 min, Liput: 8€

Klo: 15.30 – Myrskyluodon Maija (K12), Kesto: 2 t 44 min, Liput: 9€

Klo: 18.30 – Dyyni: Osa kaksi (K12), Kesto: 2 t 46 min, Liput: 9€


Myrskyluodon Maija

Draama, Kotimainen

Kesto: 2 t 44 min

Liput: 9€

MYRSKYLUODON MAIJA on koskettava tarina vahvasta naisesta ja hänen kohtaamistaan haasteista myrskyisällä saarella. Elokuva perustuu Anni Blomqvistin samannimiseen romaaniin ja sijoittuu 1800-luvun Suomen rannikkoseudulle. Nuori 17-vuotias Maija avioituu vasten tahtoaan kalastajamies Jannen kanssa. Hänen elämänsä Myrskyluodolla on täynnä haasteita ja vastoinkäymisiä: kalastajan vaimona hän joutuu selviytymään miehensä pitkistä poissaoloista merellä ja huolehtimaan perheestään yksin. Maijasta on kuitenkin kasvanut lujatahtoinen ja itsenäinen nainen, joka ei pelkää tarttua toimeen karussa saaristossa. Maijalla ja Jannella on vahva yhteys, sekä ajan myötä syventynyt rakkaus. Janne tukee vaimonsa pyrkimyksiä ja ymmärtää, että perheen vahvuus syntyy yhteisistä ponnisteluista.

Myrskyluodon Maija on tarina tahdosta, voimasta ja rakkaudesta.

Ohjaaja: Tiina Lymi

Pääosissa: Amanda Jansson, Linus Troedsson, Jonna Järnefelt, Tobias Ziliacus, Amanda Kilpeläinen Arvidsson, Desmond Eastwood, Tony Doyle

Elokuvan Traileri


Ohjus

Komedia, Draama, Kotimainen

Kesto: 1 t 55 min

Liput: 9€

Joulukuussa 1984 Inarijärveen syöksyi neuvostoliittolainen ohjus, ja kansainvälinen selkkaus oli valmis. Draamakomedia kertoo yksinhuoltaja Niinasta, joka saa uuden alun elämälleen paikallisen sanomalehden toimittajana – ja eteensä mahdollisen jymyjutun kylässä, jossa ei koskaan tapahdu mitään. Niina uppoaa syvälle kansainväliseen ohjuskriisiin. Lappi ja pieni kirkonkylä menevät sekaisin, ja ulkomaisia toimittajia lappaa paikalliseen hotelliin. Tutkimusten keskellä Niina tapaa hävittäjälentäjä Kain, ja samaan aikaan ex-mies Tapio on vapautumassa vankilasta. Niinan on löydettävä rajansa, jotta myös totuus ohjuksesta näkisi päivänvalon. Ohjus on elokuva rajoista ja rajattomuudesta, missä poliittinen satiiri kohtaa lämpimän huumorin.

Ohjaaja: Miia Tervo

Pääosissa: Oona Airola, Hannu-Pekka Björkman, Tommi Korpela, Pyry Kähkönen, Emma Kilpimaa, Jarkko Niemi, Tommi Eronen, Ona Kamu, Sakari Kuosmanen

Elokuvan Traileri


Mun kaupunki

Draama, Rikoselokuva, Kotimainen

Kesto: 1 t 45 min

Liput: 9€

Mun kaupunki on taiteellisesti kunnianhimoinen ja ajattoman aiheen ympärille rakentuva rikoselokuva. Se kertoo jengiytyvästä nuoresta, joka toivoo rikosmaailman kautta löytävänsä kunniaa ja paikkansa yhteiskunnassa.

Ohjaaja: Joonas Pirttikangas

Pääosissa: Marcus Lukkarila, Henri Finström, Marko Salminen, Jere Saarela, Henrik Karjalainen

Elokuvan Traileri


Luottomies-elokuva: All in

Komedia, Kotimainen

Kesto: 1 t 34 min

Liput: 9€

Kun Tommi Mäkinen-Renwall (Antti Luusuaniemi) ei saa toivottua ylennystä appiukoltaan Johan Renwallilta (Taneli Mäkelä) hän päättää lähteä sijoitusbisnekseen ostaakseen vaimonsa, Harriet Renwallin (Maria Ylipää), kanssa unelmakodin. Asioita kuitenkin hankaloittaa se, että Tommi on täysin höynäytettävissä ja vanhasta asunnosta saadut rahat, yli puoli miljoonaa euroa, katoavat pyramidihuijaukseen. Kun Tommi on vaarassa menettää Harrietin lopullisesti uskollinen ystävä Juhis (Kari Ketonen) ottaa ohjakset käsiinsä. Juhis suunnittelee Tommin maineen pelastusoperaation, joka tavallaan toimii…

Ohjaaja: Kari Ketonen

Pääosissa: Antti Luusuaniemi, Kari Ketonen, Maria Ylipää, Taneli Mäkelä, Lauri Tilkanen, Ilkka Villi, Lasse Karkjärvi

Elokuvan Traileri


The Beekeeper

Toiminta, Jännitys

Kesto: 1 t 45 min

Liput: 9€

Suicide Squadin ja Furyn ohjaajalta. Yhden miehen brutaali kostoretki saa kansakunnalliset mittasuhteet, kun paljastuu kenestä oikein on kysymys. Jason Statham on The Beekeeper.

Ohjaaja: David Ayer

Pääosissa: Jason Statham, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashād, Jeremy Irons

Elokuvan Traileri


Dyyni: Osa kaksi

Draama, Seikkailu, Sci-fi

Kesto: 2 t 46 min

Liput: 9€

Saaga jatkuu palkitun elokuvantekijä Denis Villeneuven aloittaessa ”Dyynin: osa kaksi”, seuraavan luvun Frank Herbertin maineikkaasta romaanista Dyyni, tähtiluokan kansainvälisen näyttelijäkaartin kanssa. Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin elokuva on kovasti odotettu jatko-osa vuoden 2021 kuusi Oscaria voittaneelle ”Dyynille”. Suuren kankaan eeppinen tarina jatkaa sovitusta Frank Herbertin kehutusta bestselleristä, Dyynistä, palaavien ja uusien tähtien kera, mukaan lukien Oscar-ehdokas Timothée Chalamet (“Call Me by Your Name”), Zendaya (“Spider-Man: No Way Home”), Rebecca Ferguson (“Mission: Impossible – Dead Reckoning”), Oscar-ehdokas Josh Brolin (“Glass Onion: Veitset esiin -mysteeri”), Oscar-ehdokas Austin Butler (“Elvis”), Oscar-ehdokas Florence Pugh (“Pikku naisia”), Dave Bautista (the “Guardians of the Galaxy” -elokuvat), Oscar-voittaja Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson(“Lady Bird”), Léa Seydoux (“James Bond” –franchise), sekä Stellan Skarsgård, sekä Oscar-ehdokas Charlotte Rampling (“Assassin’s Creed”), ja Oscar-voittaja Javier Bardem.

“Dyyni: osa kaksi” seuraa Paul Atreidesin myyttistä matkaa hänen liittoutuessaan Chanin ja fremenien kanssa ollessaan kostoretkellä salaliittolaisia vastaan, jotka tuhosivat hänen perheensä. Kohdatessaan valinnan elämänsä rakkauden ja tunnetun universumin kohtalon välillä hän ponnistelee ehkäistäkseen hirvittävän tulevaisuuden, jonka vain hän voi nähdä ennalta. Villeneuve ohjasi käsikirjoituksesta, jonka teki yhdessä Jon Spaihtsin kanssa perustuen Herbertin romaaniin.

Villeneuve toimii jälleen yhdessä “Dyynin” luojiensa kanssa: kuvauksen Oscar-voittaja Greig Fraser, lavastuksen Oscar-voittaja Patrice Vermette; leikkauksen Oscar-voittaja Joe Walker; visuaalisten tehosteiden Oscar-voittaja Paul Lambert; pukusuunnittelun Oscar-voittaja Jacqueline West. Musiikin Oscar-voittaja, säveltäjä Hans Zimmer, on jälleen käytettävissä elokuvamusiikin säveltämisessä.

Ohjaaja: Denis Villeneuve

Pääosissa: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Lea Seydoux, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Christopher Walken

Elokuvan Traileri


Aarne Alligaattori ja viidakkoystävät

Perhe-elokuva, Animaatio, Musiikki

Kesto: 1 t 1 min

Liput: 8€

Lasten suosikki Aarne Alligaattori valloittaa nyt elokuvateattereissa! Aarne seikkailee ystävineen viidakossa, joen läheisyydessä ja kaupungissa. He kohtaavat monenlaisia haasteita, mutta ystävykset tekevät aina parhaansa selvitäkseen niistä yhdessä! Koko perheen valloittava animaatioelokuva koostuu lyhyistä tarinoista ja mukana on uusia, mukaansatempaavia musiikkikappaleita. Elokuva sopii mainiosti myös perheen pienimpien ensimmäiseksi elokuvateatterikokemukseksi.

Elokuvan Traileri


Heinähattu, Vilttitossu ja kana

Perhe-elokuva, Kotimainen

Kesto: 1 t 17 min

Liput: 8€

Heinähattu ja Vilttitossu palaavat valkokankaalle uudessa tarinassa Heinähattu, Vilttitossu ja kana. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen lastenkirjaan, joka jäi yhdeksi heidän viimeisistä yhteisistä kirjoistaan sekä viimeiseksi yhteiseksi elokuvakäsikirjoituksekseen.

Päärooleissa nähdään tutut hahmot edellisistä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvista. Vanhempia näyttelevät Niina Lahtinen ja Joonas Nordman ja Isonapa ja Rillirousku -poliiseja Janne Kataja ja Lari Halme. Naapurin neiteinä Halise ja Helga Alibullenina nähdään Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Heinähatun ja Vilttitossun rooleissa nähdään sisarukset Eedla ja Klaara Höglund ja muissa rooleissa Kaisa Hela ja Ernest Lawson.

Ohjaaja: Reetta Aalto

Pääosissa: Eedla Höglund, Klaara Höglund, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja, Lari Halme, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kaisa Hela, Ernest Lawson, Ella Rönkkö

Elokuvan Traileri


Suuri leluseikkailu

Perhe-elokuva, Animaatio

Kesto: 1 t 28 min

Liput: 8€

Toy Storyn käsikirjoittajilta: tarina epätodennäköisestä ystävyydestä, joka sysää marionetti Donin ja räppäävän pehmokoira DJ Veli Haun mielikuvitukselliseen seikkailuun New Yorkin Keskuspuistossa. Vallatonta menoa ja sydämellinen sanoma!

Ohjaaja: Jérémie Degruson

Elokuvan Traileri