Tietoa kävijälle

Elokuvateatteri

Janakkalan kunnan omistama, vuonna 1958 valmistunut Kino Tervakoski (ent. Tervakosken Elokuvat) sijaitsee Tervakosken taajamassa, Tervakosken Elokuvateatterin projektorien ohjaustaulu. Seuratalon kiinteistössä, osoitteessa Seuranaukio 3.

Kino Tervakoski on perinteinen yhden salin elokuvateatteri. Nousevassa katsomossa on 256 paikkaa. Vuonna 2012 elokuvateatteri uudistettiin viimeisimmän teknologian mukaiseksi.

Seuratalolta löytyy hissi, joka mahdollistaa elokuvasaliin pääsyn liikuntarajoitteisille. Työntekijöiltä saa ohjeistusta sekä avustusta tarvittaessa. Talossa on myös inva-wc. Lisäksi elokuvasalin takaulko-ovelle pääsee autolla, joten saliin pääsee helposti myös sitä kautta esimerkiksi pyörätuolilla, otathan kuitenkin ensin yhteyttä henkilökuntaan, he avaavat oven sinulle.

Useista kotimaisista elokuvista on saatavilla esim. huonokuuloisille tarkoitettu suomeksi tekstitetty versio. Oletusarvona näytämme suomenkieliset elokuvat ilman tekstitystä, sen vähäisen kysynnän vuoksi. Jos kuitenkin toivot tekstitystä, ota yhteys elokuvateatteriimme etukäteen, niin katsotaan onko se mahdollista toteuttaa!

Elokuvateatteri tarjoaa ajankohtaisten uutuuselokuvien lisäksi uudenlaisia näytöskonsepteja sekä elokuvasarjoja eri kohderyhmille. Elokuvateatteria hyödynnetään lasten ja nuorten oppimisympäristönä kunnan opetus-, sosiaali-, nuoriso- ja kulttuuripalveluiden yhteistyössä kehittämän toimintamallin mukaisesti. Elokuvateatteria pyörittää nuorten työpaja Kino.

Tervakosken seuratalon aula ja Kinon lipunmyyntipiste.

Lipunmyynti ja -hinnat

Lipunmyynti aukeaa 30 minuuttia ennen näytöstä, ellei toisin ole ilmoitettu. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi Edenred, Smartum ja Tyky-setelit ja sovellukset käytössä.

Elokuvalippujen hinnat

Aikuisten elokuvat 9€
Lasten elokuvat 8€

Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa Kinon lipunmyynnistä (lipunmyynti aukeaa aina puoli tuntia ennen näytöstä, ellei toisin ole ilmoitettu). Voit valita lahjakortin haluamallesi summalle, jonka voi käyttää niin elokuvalippuihin kuin kioskin tuotteisiinkin. Lahjakortti on voimassa kaksitoista (12) kuukautta  ostopäivästä.

Kioski

Kioski palvelee elokuva-asiakkaita  lipunmyynnin avoinnaoloaikana. Valikoimasta löytyy juotavaa ja pientä syötävää elokuvien seuraksi.

Huom! Omia eväitä saa tuoda kohtuudella, mutta pikaruokaa, kuten pizzaa tai hampurilaisia, jäätelöä tai alkoholia sisältäviä tuotteita ei kuitenkaan sallita elokuvasalissa.

Ikärajat

Elokuvien ikärajat varoittavat lapsen kehitykselle haitallisista sisällöistä. Ikärajat perustuvat kuvaohjelmalakiin, jonka tarkoitus on suojella lapsia. Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta.

Elokuvateattereiden on varmistettava, että katsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan siis tarvittaessa todistamaan ikäsi kassalla ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Sisältösymboli kertoo, minkä haitallisen sisällön vuoksi ikäraja on asetettu.

Ikärajamerkintöjen selitykset.