Tietoa kävijälle

Elokuvateatteri

Janakkalan kunnan omistama, vuonna 1958 valmistunut Kino Tervakoski (ent. Tervakosken Elokuvat) sijaitsee Tervakosken taajamassa, Tervakosken Elokuvateatterin projektorien ohjaustaulu. Seuratalon kiinteistössä, osoitteessa Seuranaukio 3.

Kino Tervakoski on perinteinen yhden salin elokuvateatteri. Nousevassa katsomossa on 256 paikkaa. Vuonna 2012 elokuvateatteri uudistettiin viimeisimmän teknologian mukaiseksi.

Seuratalolta löytyy hissi, joka mahdollistaa elokuvasaliin pääsyn liikuntarajoitteisille. Työntekijöiltä saa ohjeistusta, sekä avustusta tarvittaessa.

 1.1.2016 elokuvien esitystoiminta siirtyi kunnan omaksi toiminnaksi. Elokuvateatteri tarjoaa ajankohtaisten uutuuselokuvien lisäksi uudenlaisia näytöskonsepteja sekä elokuvasarjoja eri kohderyhmille. Syksystä 2016 lähtien elokuvateatteria on hyödynnetty myös uudenlaisena lasten ja nuorten oppimisympäristönä kunnan opetus-, sosiaali-, nuoriso- ja kulttuuripalveluiden yhteistyössä kehittämän toimintamallin mukaisesti.

Tervakosken seuratalon aula ja Kinon lipunmyyntipiste.

Lipunmyynti ja -hinnat

Lipunmyynti aukeaa 45 minuuttia ennen näytöstä, ellei toisin ole ilmoitettu. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Elokuvalippujen hinnat

Aikuisten elokuvat 9€
Lasten elokuvat 8€

Lahjakortit

Lahjakortteja  voi ostaa Kinon lipunmyynnistä (lipunmyynti aukeaa aina puoli tuntia ennen näytöstä, ellei toisin ole ilmoitettu) sekä askartelukauppa Coconutista (Tervalantie 4). Voit valita lahjakortin haluamallesi summalle, jonka voi käyttää niin elokuvalippuihin kuin kioskin tuotteisiinkin. Lahjakortti on voimassa kaksitoista (12) kuukautta  ostopäivästä.

Kino Tervakoskessa voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja virikeseteillä.

Kioski

Kioski palvelee elokuva-asiakkaita  lipunmyynnin avoinnaoloaikana. Valikoimasta löytyy juotavaa ja pientä syötävää elokuvien seuraksi.

Huom! Omia eväitä saa tuoda kohtuudella, mutta pikaruokaa, kuten pizzaa tai hampurilaisia, jäätelöä tai alkoholia sisältäviä tuotteita ei kuitenkaan sallita elokuvasalissa.

Ikärajat

Elokuvien ikärajat varoittavat lapsen kehitykselle haitallisista sisällöistä. Ikärajat perustuvat kuvaohjelmalakiin, jonka tarkoitus on suojella lapsia. Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta.

Elokuvateattereiden on varmistettava, että katsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan siis tarvittaessa todistamaan ikäsi kassalla ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Sisältösymboli kertoo, minkä haitallisen sisällön vuoksi ikäraja on asetettu.

Ikärajamerkintöjen selitykset.