Ohjelmisto

Torstai 5.10

Klo: 15.00 – Ilveskuiskaaja (S), Kesto: 1 t 20 min, Liput: 9€

Klo: 17.00 – Peluri – Kuolema on elävien ongelma (K16), Kesto: 1 t 38 min, Liput: 9€

Klo: 19.00 – Expendables 4 (K16), Kesto: 1 t 43 min, Liput: 9€

 

Perjantai 6.10

Klo: 15.00 – Ilveskuiskaaja (S), Kesto: 1 t 20 min, Liput: 9€

Klo: 17.00 – Ryhmä Hau: Mahtielokuva (K7), Kesto: 1 t 33 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Comeback (K12), Kesto: 1 t 38 min, Liput: 9€

 

Keskiviikko 11.10

Klo: 17.00 – Peluri – Kuolema on elävien ongelma (K16), Kesto: 1 t 38 min, Liput: 9€

Klo: 19.00 – Spede (K7), Kesto: 1 t 34 min, Liput: 9€

 

Torstai 12.10

Klo: 17.00 – Ryhmä Hau: Mahtielokuva (K7), Kesto: 1 t 33 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Michael Monroe -dokumenttielokuva (S), Kesto: 1 t 37 min, Liput: 9€

 

Perjantai 13.10

Klo: 17.00 – Antero Varovainen ja Onnenkivi (S), Kesto: 1 t 29 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Comeback (K12), Kesto: 1 t 38 min, Liput: 9€


Expendables 4

Toiminta, Jännitys, Seikkailu

Kesto: 1 t 43 min

Liput: 9€

Expend4bles valtaa valkokankaat jälleen lähes kymmenen vuoden jälkeen, kun aikamme kovimpien toimintasankareiden rinnalle nousee uusi peloton tähtisukupolvi täynnä adrenaliinia!

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen.

Ohjaaja: Scott Waugh

Pääosissa: Jason Statham, Sylvester Stallone, Curtis ”50 Cent” Jackson, Tony Jaa, Megan Fox, Dolph Lundgren, Randy Couture, Andy Garcia

Elokuvan Traileri


Peluri – Kuolema on elävien ongelma

Komedia, Draama, Kotimainen

Kesto: 1 t 38 min

Liput: 9€

Ruumisautobisneksen halvimmat kuskit, Risto Kivi (Pekka Strang) ja Arto Niska (Jari Virman) ovat joutuneet tilanteeseen, jossa kaikki on mennyt pieleen ja uusi alku olisi tarpeen. Risto on pelannut kotinsa ja perheensä ja Arto on saanut niskakipuja hoidattaessaan kuulla, ettei hänellä ole käytännössä juurikaan aivoja.

Voi siis kaikella syyllä todeta, että paremminkin on mennyt. Ystävyksillä ei käytännössä ole jäljellä muuta kuin työnsä. Sen parissa he hoitavat kaikkein likaisimmatkin keikat. Hakevat junan alle murskautuneet ja koteihinsa mädäntyneet niiden viimeiseen lepopaikkaan. Kuten Risto osuvasti toteaa – kuolema on elävien ongelma. Sitä miesten elämässä riittää, mutta tästä huolimatta he pyrkivät uskomaan elämään.

Vaikka toisella ei ole aivoja, eikä toisella sydäntä, yhdessä tilanne ei ole toivoton. Asiat ottavat kuitenkin yllättävän suunnan ja Risto ja Arto joutuvat pelaamaan uhkapeliä omalla hengellään. Sen jälkeen mikään ei ole ennallaan.

Peluri – Kuolema on elävien ongelma on kuolemanvakava komedia ystävyydestä, heikkouksista ja anteeksiannosta. Se koskettaa, naurattaa ja satuttaa – sekä auttaa ymmärtämään elämää sen eri sävyissä.

Ohjaaja: Teemu Nikki

Pääosissa: Pekka Strang, Jari Virman, Elina Knihtilä, Hannamaija Nikander, Pihla Penttinen, Samuli Jaskio

Elokuvan Traileri


Spede

Draama, Kotimainen

Kesto: 1 t 34 min

Liput: 9€

Pertti ’Spede’ Pasasen elämästä ja urasta kertova elokuva käy läpi ikonisen viihteentekijän innovatiivisinta elokuvatuotantovaihetta. Elokuva valottaa kulissien takaisia tapahtumia 1960-luvun lopulta Uuno Turhapuron syntytarinaan ja kansansuosioon, sekä Speden väsymätöntä taistelua viihteen puolesta ajan elokuvataidepiirejä vastaan. Millainen Spede Pasanen oli persoonana, työkaverina, viihdetaiteilijana – ja puolisona?

Ohjaaja: Aleksi Delikouras

Pääosissa: Riku Nieminen, Joonas Nordman, Aku Sipola, Mikko Töyssy, Linnea Leino, Minka Kuustonen, Lauri Tilkanen

Elokuvan Traileri


Michael Monroe -dokumenttielokuva

Dokumentti, Kotimainen

Kesto: 1 t 37 min

Liput: 9€

Michael Monroe -dokumenttielokuva on tarina unelmista ja unelmien särkymisestä. Se kertoo Matti Fagerholmin matkan Kekkosen ajan Suomesta Michael Monroeksi, rockmaailman huipulle kansainvälisiin parrasvaloihin. Maailma ja mahdollisuudet olivat auki kunnes kerta toisensa jälkeen jättimenestys jäi hiuskarvan päähän. Michael Monroe on siitä huolimatta kaikkien aikojen menestynein suomalainen rocktähti. Michaelin menestystä ei voi mitata ainoastaan myyntiluvuilla. Hän on puheenaihe, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen rockmaailmaan. Yhä edelleen useat rockin raskaansarjan supertähdet mieltävät hänet esikuvakseen. Michael ei vain tullut ja mennyt vaan hän on jäänyt pysyäkseen. Ilman Michaelin kaltaisia hahmoja rock ´n´ rollia ei olisi enää olemassa.

Ohjaaja: Pete Eklund, Jussi Lehtomäki, Patrik Sigmundt

Elokuvan Traileri


Ilveskuiskaaja

Dokumentti, Kotimainen

Kesto: 1 t 20 min

Liput: 9€

Raumalainen Hannu Rantala on seurannut vuosien ajan hänen pihapiirissään elävien ilvesten elämää. Parta Jooseppi, Täplä, Ärmätti ja Laitilan Kauhu ovat kaikki ilveksiä, jotka Hannu tuntee nimeltä ja käytöksestä. Hannu väittää myös voivansa keskustella heidän kanssaan.

Ilveskuiskaaja on lämmin, yllättävä ja unenomainen tarina siitä, miten ihminen voi löytää tiensä takaisin villin luonnon keskelle. Kymmenien metsäkameroidensa avulla Hannu avaa meille ilvesten maailman lisäksi luonnon monimuotoisuutta tavalla, jollaista ei ole aiemmin nähty.

Ohjaaja: Juha Suonpää

Pääosissa: Hannu Rantala

Elokuvan Traileri


Comeback

Komedia, Draama, Musiikki, Kotimainen

Kesto: 1 t 38 min

Liput: 9€

Comeback kertoo entisistä rock-tähdistä Tonystä (Mikko Leppilampi) ja Petestä (Ville Myllyrinne). Kun Tony saa kuulla bändinsä laulaja-lauluntekijän Katarinan (Paula Vesala) tyttäreltä Ellieltä (Anni Iikkanen) laatikollisesta uusia hittibiisejä, hän etsii Peten käsiinsä varmana siitä, että tie tähtiin on taas auki. Mutta ei ilman kommelluksia, totuuden katsomista silmiin ja Ellien vaikeaa kysymystä menneisyyttä koskien!

Comeback on hyväntuulinen rock-komedia ystävyydestä, unelmista ja kaikkien aikojen comebackista.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään Pamela Tola, Marja Packalèn, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta. Cameo-rooleissa nähdään mm. Juha Torvinen ja Jouni Hynynen. Elokuvan on ohjannut Petri Kotwica ja sen ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy.

Ohjaaja: Petri Kotwica

Pääosissa: Mikko Leppilampi, Ville Myllyrinne, Paula Vesala, Anni Iikkanen, Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen, Vuokko Hovatta

Elokuvan Traileri


Ryhmä Hau: Mahtielokuva

Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio

Kesto: 1 t 33 min

Liput: 8€

Kun maaginen meteoriitti iskeytyy Jännälään, se antaa Ryhmä Haun pennuille supervoimat, jotka muuttavat ne MAHTIPENNUIKSI! Ryhmän pienimmälle jäsenelle, Kajalle, uudet voimat ovat toteen käynyt unelma. Asiat ottavat kuitenkin ikävän käänteen, kun pentujen arkkivihollinen, Hanttinen, vapautuu vankilasta ja lyöttäytyy yhteen hullun tiedemiehen kanssa. Kaksikon aikeena on varastaa supervoimat itselleen. Jännälän kohtalon ollessa vaakalaudalla Mahtipentujen on pysäytettävä viholliskaksikko ennen kuin on liian myöhäistä. Ja Kajan on opittava, että kaikkein pieninkin pentu voi saada aikaan suuria.

Ohjaaja: Cal Brunker

Pääosissa: Mckenna Grace, James Marsden, Kristen Bell, Taraji P. Henson, Tyler Perry, Chris Rock

Elokuvan Traileri


Antero Varovainen ja Onnenkivi

Seikkailu, Perhe-elokuva, Musiikki, Kotimainen

Kesto: 1 t 29 min

Liput: 8€

Antero Varovainen ja Onnenkivi on tarina mielikuvituksen rikkaudesta ja onnen etsimisestä. Sarjakuvia ja vampyyrikertomuksia ahmivalla Juliuksella on vilkas mielikuvitus. Julius tapaa kaupungin laitamilla hylätyssä talossa asuvan Antero Varovaisen, joka esittäytyy haalistuneeksi, mansikkamehua juovaksi vampyyriksi. Julius ja Varovainen ystävystyvät. Yhdessä he yrittävät valmistaa Onnenkiveä, jonka ohje on Varovaisen isoäidin salaisessa reseptikirjassa. Julius haluaa antaa kiven toisistaan etääntyneille vanhemmilleen, jotta he löytäisivät uudestaan yhteisen onnen. Juliuksen ja Anteron laboratoriokokeet valmistaa Onnenkiveä takkuilevat pahasti kerta toisensa jälkeen, mutta he jatkavat sitkeästi onnen etsintää.

Ohjaaja: Arto Halonen

Pääosissa: Mikko Nousiainen, Emil Paloniemi, Maria Ylipää, Mikko Töyssy, Luna Huotari, Tuija Ernamo

Elokuvan Traileri