Ohjelmisto

Perjantai 2.6

Klo: 16.45 – Pieni merenneito (K12), Kesto: 2 t 15 min, Liput: 8€

Klo: 19.15 – Fast & Furious X (K12), Kesto: 2 t 21 min, Liput: 9€

 

Keskiviikko 7.6

Klo: 17.00 – Kolme iloista rosvoa (S), Kesto: 1 t 19 min, Liput: 8€

Klo: 18.30 – Kolme muskettisoturia: D’Artagnan (K12), Kesto: 2 t 1 min, Liput: 9€

 

Torstai 8.6

Klo: 17.00 – Hirttämättömät (K7), Kesto: 1 t 30 min, Liput: 9€

Klo: 19.00 – Pieni merenneito (K12), Kesto: 2 t 15 min, Liput: 8€

 

Perjantai 9.6

Klo: 17.00 – Mahtava Morris (S), Kesto: 1 t 33 min, Liput: 8€

Klo: 19.00 – Transformers: Rise of the Beasts (K12), Kesto: 2 t 7 min, Liput: 9€

 

Keskiviikko 14.6

Klo: 17.00 – Kolme iloista rosvoa (S), Kesto: 1 t 19 min, Liput: 8€

Klo: 18.30 – Transformers: Rise of the Beasts (K12), Kesto: 2 t 7 min, Liput: 9€

 

Torstai 15.6

Klo: 17.00 – Pieni merenneito (K12), Kesto: 2 t 15 min, Liput: 8€

Klo: 19.30 – Kolme muskettisoturia: D’Artagnan (K12), Kesto: 2 t 1 min, Liput: 9€

 

Perjantai 16.6

Klo: 17.00 – Kolme iloista rosvoa (S), Kesto: 1 t 19 min, Liput: 8€

Klo: 18.30 – Transformers: Rise of the Beasts (K12), Kesto: 2 t 7 min, Liput: 9€


Kolme iloista rosvoa

Perhe-elokuva, Animaatio

Kesto: 1 t 19 min

Liput: 8€

Kasper, Jesper ja Joonatan ovat kolme iloista rosvoa, jotka asuvat rauhallisen Kardemumman kaupungin ulkopuolella. Aina kun he tarvitsevat jotain, niin he vain livahtavat salaa kaupunkiin ja varastavat tarvitsemansa asian. Kuitenkin eräänä päivänä rosvot napataan kiinni ja heidät viedään kaupunginvankilaan. Kun kaupungissa syttyy tulipalo, niin kolmikko saa ainutlaatuisen tilaisuuden todistaa kaupunkilaisille, että he ovat enemmän kuin vain rosvoja. Rakastettu tarina Kardemumman kaupungista ja sen asukkaista herää henkiin uudessa vauhdikkaassa koko perheen animaatioelokuvassa Kolme iloista

Ohjaaja: Rasmus A. Sivertsen

Elokuvan Traileri


Fast & Furious X

Toiminta

Kesto: 2 t 21 min

Liput: 9€

Loppusuora alkaa.

Fast & Furious X, Fast & Furious -saagan kymmenes elokuva, on yhden kaikkien aikojen suosituimman elokuvasarjan kiihdytys juuri ennen maaliviivaa. Jo kolmelle vuosikymmenelle ulottuva sarja on edelleen voimissaan ja tutut päänäyttelijät yhä mukana.

Useiden haastavien tehtävien jälkeen, ja vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, Dom Toretto (Vin Diesel) ja hänen perheensä ovat raivanneet kaikki viholliset tieltään. Nyt heitä vastassa on kuitenkin kuolettavin vastustaja koskaan: menneisyyden varjoista nouseva uhka, joka verikostoa vannoen on päättänyt tuhota kaiken – ja kaikki – joita Dom rakastaa, lopullisesti.

Elokuvassa Fast & Furious 5 Dom ja hänen joukkonsa päihittivät brasilialaisen huumepomo Hernan Reyesin ja hajottivat tämän imperiumin sillalla Rio De Janeirossa. He eivät kuitenkaan tienneet, että Reyesin poika Dante (Aquaman-elokuvan Jason Momoa) näki kaiken, ja on kahdentoista vuoden ajan kehitellyt suunnitelmaa, jolla saisi Domin maksamaan teoistaan.

Danten juoni hajaannuttaa Domin perheen Los Angelesista Rooman katakombeihin, Brasiliasta Lontooseen ja Portugalista Etelämantereelle. Uusia liittoumia syntyy ja vanhoja vihollisia putkahtaa esiin. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Dom saa tietää, että hänen 8-vuotias poikansa (Leo Abelo Perry, Black-ish) on Danten koston lopullinen kohde.

Ohjaaja: Louis Leterrier

Pääosissa: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Momoa, Chris ”Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson

Elokuvan Traileri


Mahtava Morris

Komedia, Perhe-elokuva, Animaatio

Kesto: 1 t 33 min

Liput: 8€

Mahtava Morris perustuu fantasiakirjailijan Terry Pratchettin Carnegie-palkittuun lastenkirjaan Mahtava Morris ja sivistyneet siimahännät.

Mahtava Morris on kertomus Morris-kissasta, joka kiertää rinta rottingilla kaupungista toiseen ratkomassa yllättäen ilmeneviä rottaongelmia, kömpelö pillipiipari Keith vanavedessään. Kun Keith lurittelee huilullaan, rotat marssivat pois kiitollisten kyläläisten riemuksi. Kyläläiset tosin eivät koskaan saa tietää, että yllättävän oppineet rotat ovat mukana juonessa. Morris, Keith ja rottalauma käärivät myhäillen palkkiorahat taskuihinsa.

Homma toimii mainiosti, kunnes yllättävä huijareiden joukko saapuu kylään. Siellä he kohtaavat satuja ja tarinoita rakastavan kirjatoukka Malician ja sekalainen seurakunta päätyy ratkomaan yhdessä kylän outoa mysteeriä. Missä ovat kaikki paikalliset rotat?

Ohjaaja: Toby Genkel, Florian Westermann

Pääosissa: Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Gemma Arterton, Himesh Patel

Elokuvan Traileri


Hirttämättömät

Komedia, Kotimainen

Kesto: 1 t 30 min

Liput: 9€

Tulevaisuuden Suomi on muuttunut pähkähulluksi. Tylsistynyt nuori, Viola, saa mestarillisen idean. Hän päättää huijata surullisenkuuluisaa Yksinäistä Ratsastajaa ja hänen apuriaan Tontoa. Viola tekaisee itsestään etsintäkuullutuksen, ja ottaa Gonzales-nimisen maatierosvon identiteetin. Viola/Gonzales antautuu omituiselle rosvokaksikolle, joka nyt uskoo saavansa tästä maantierosvosta hyvän palkkion. Kaksikon kuljettaessa Gonzalesia hirteen he eksyvät aavikolle. Päivän matka muuttuu seikkailuksi, joka koettelee kolmikon fyysistä resilienssiä ja henkistä kypsyyttä.

Ohjaaja: Andrei Alén

Pääosissa: Andrei Alén, Aku Hirviniemi, Ona Huczkowski, Kari Hietalahti, Hannele Lauri, Deogracias Masomi, Ada Laine, Bárbaro el Urbano Vargas, Lydia Ofi Teresia, Janne Kataja, Kelet Kelet

Elokuvan Traileri


Pieni merenneito

Seikkailu, Fantasia, Perhe-elokuva

Kesto: 2 t 15 min

Liput: 8€

Pieni merenneito on visionäärisen Rob Marshallin live-action versio Disneyn klassikoksi muodostuneesta Oscar®-palkitusta animaatiomusikaalista. Pieni merenneito kertoo rakastetun tarinan kauniista ja topakasta nuoresta merenneidosta nimeltä Ariel, joka janoaa seikkailuja. Kuningas Tritonin tyttäristä nuorimpana ja uhmakkaimpana Ariel haluaa tietää enemmän elämästä aaltojen yläpuolella ja pinnalla vieraillessaan hän rakastuu hurmaavaan prinssi Erikiin. Merenneidoille ei ole sallittua olla tekemisissä ihmisten kanssa, mutta Arielin on noudatettava sydämensä kutsua. Hän tekee sopimuksen ilkeän merinoidan Ursulan kanssa, jonka avulla hän saa mahdollisuuden maistaa maanpäällistä elämää, mutta tulee samalla asettaneeksi henkensä – ja isänsä valtakunnan – vaaraan.

Ohjaaja: Rob Marshall

Pääosissa: Halle Bailey, Melissa McCarthy, Javier Bardem

Elokuvan Traileri


Kolme muskettisoturia: D’Artagnan

Draama, Toiminta, Seikkailu, Kriitikoiden suosikki

Kesto: 2 t 1 min

Liput: 9€

Louvresta Buckinghamin palatsiin, Pariisin katuojista La Rochellen piiritykseen… Uskonsotien jakamassa kuningaskunnassa, jota uhkaa brittiläinen hyökkäys, joukko miehiä ja naisia lyövät miekkansa yhteen ja sitovat kohtalonsa Ranskan kohtaloon. Rohkea D’Artagnan yrittää pelastaa nuoren naisen sieppaukselta, mutta hänen kimppuunsa käydään ja hän on kuolla taistelussa hyökkääjiä vastaan. Kun D’Artagnan saapuu Pariisiin, yrittää hän etsiä hyökkääjät, mutta joutuukin keskelle todellista sotaa, jossa taistellaan Ranskan tulevaisuudesta. D’Artagnan liittoutuu kolmen uhkarohkean muskettisoturin, Athosin, Porthosin ja Aramisin kanssa. Yhdessä he kohtaavat Richelieun kardinaalin synkät juonittelut. D’Artagnan asettaa itsensä todelliseen vaaraan rakastuessaan intohimoisesti kuningattaren uskottuun, Constance Bonacieux’hen. Tämä intohimo johdattaa D’Artagnanin perivihollisensa Milady de Winterin jäljille.

Ohjaaja: Martin Bourboulon

Pääosissa: François Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmaï, Eva Green, Louis Garrel, Vicky Krieps, Lyna Khoudri, Jacob Fortune-Lloyd

Elokuvan Traileri


Transformers: Rise of the Beasts

Toiminta, Seikkailu

Kesto: 2 t 7 min

Liput: 9€

Elokuvakävijät ympäri maailmaa valloittanut näyttävä toimintaspektaakeli saa jatkoa, kun Transformers: Rise of the Beasts tempaa yleisön 90-luvulle sijoittuvalle maailmanympärimatkalle Autobottien mukana. Elokuva esittelee aivan uudet Transformers-hahmot – Maximalit – joiden kanssa Autobotit yhdistävät voimansa taistelussaan Maan puolesta. Elokuvan on ohjannut Steven Caple Jr. ja sen pääosissa nähdään Anthony Ramos ja Dominique Fishback.

Ohjaaja: Steven Caple Jr.

Pääosissa: Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Pete Davidson

Elokuvan Traileri