Ohjelmisto

Lauantai 28.1.

Klo 18.15 – Sisu (K16), Kesto: 1 t 32 min, Liput: 9€

 

Torstai 2.2.

Klo 17.00 – Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus (K7), Kesto: 1 t 19 min, Liput: 8€

Klo 18.30 – Sisu (K16), Kesto: 1 t 32 min, Liput: 9€

 

Perjantai 3.2.

Klo 17.00 – A Man Called Otto (K12), Kesto: 2 t 6 min, Liput: 9€

Klo 19.30 – Sisu (K16), Kesto: 1 t 32 min, Liput: 9€

 

Lauantai 4.2.

Klo 13.00 – Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus (K7), Kesto: 1 t 40 min, Liput: 8€

Klo 15.00 – A Man Called Otto (K12), Kesto: 2 t 6 min, Liput: 9€

Klo 17.30 – Hamsterit (K7), Kesto: 1 t 53 min, Liput: 9€

 

Torstai 9.2.

Klo 17.00 – Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus (K7), Kesto: 1 t 40 min, Liput: 8€

Klo 19.00 – A Man Called Otto (K12), Kesto: 2 t 6 min, Liput: 9€

 

Perjantai 10.2.

Klo 17.00 – Skimbagirls (K12), Kesto: 1 t 25 min, Liput: 9€

Klo 19.00 – Jope ite (S), Kesto: 1 t 29 min, Liput: 9€

 

Lauantai 11.2.

Klo 13.00 – Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus (K7), Kesto: 1 t 19 min, Liput: 8€

Klo 14.30 – Jope ite (S), Kesto: 1 t 29 min, Liput: 9€

Klo 16.15 – Skimbagirls (K12), Kesto: 1 t 25 min, Liput: 9€

Klo 18.00 – Operation Fortune: Ruse de Guerre (K16), Kesto: 1 t 54 min, Liput: 9€

 

Torstai 16.2.

Klo 17.00 – Skimbagirls (K12), Kesto: 1 t 25 min, Liput: 9€

Klo 18.45 – Operation Fortune: Ruse de Guerre (K16), Kesto: 1 t 54 min, Liput: 9€

 

Perjantai 17.2.

Klo 17.00 – Risto Räppääjä Ja Villi Kone (S), Kesto: 1 t 17 min, Liput: 8€

Klo 18.30 – Skimbagirls (K12), Kesto: 1 t 25 min, Liput: 9€

 

Lauantai 18.2.

Klo 14.00 – Risto Räppääjä Ja Villi Kone (S), Kesto: 1 t 17 min, Liput: 8€

Klo 15.30 – Jope ite (S), Kesto: 1 t 29 min, Liput: 9€

Klo 17.15 – Sisu (K16), Kesto: 1 t 32 min, Liput: 9€

Klo 19.00 – Operation Fortune: Ruse de Guerre (K16), Kesto: 1 t 54 min, Liput: 9€


Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus

Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio

Kesto: 1 t 40 min

Liput: 8€

Kaikkien kattien kunkku, maitoa mielivä, säilällään sivaltava, pelkoja päin puskeva kissa tekee tänä jouluna paluun.

Ensi kertaa yli vuosikymmeneen DreamWorks Animation esittää Shrek-maailmaan sijoittuvan uuden seikkailutarinan, kun peloton lainsuojaton Saapasjalkakissa huomaa, että hänen hullunrohkeutensa ja yltiöpäisyytensä ovat vaatineet veronsa. Katti on käyttänyt jo kahdeksan yhdeksästä elämästään, tosin hän sekosi jo laskuissakin. Nyt hän päättää hankkia menetetyt elämät takaisin ja joutuu hurjaan seikkailuun.

Oscar®-ehdokas Antonio Banderas antaa jälleen äänensä maineikkaalle Saapasjalkakissalle, kun tämä lähtee eeppiselle matkalle Mustaan Metsään, etsimään myyttistä Toivomustähteä ja hakemaan menetettyjä elämiään takaisin. Koska hänellä on vain yksi elämä jäljellä, hänen on nöyrryttävä pyytämään apua entiseltä kumppaniltaan ja vastustajaltaan, kiehtovalta Kitty Pehmotassulta (Oscar®-voittaja Salma Hayek).

SUOMENKIELINEN ÄÄNIVERSIO: Saapasjalkakissa: Heikki Sankari | Kitty Pehmotassu: Petra Karjalainen | Perrito: Miiko Toiviainen | Kultakutri: Mimosa Willamo | Isäkarhu: Markus Bäckman | Äitikarhu: Sari Ann Stolt | Pikkukarhu: Vili Orava | Jaakko Perso: Antti Pääkkönen | Susi: Joonas Saartamo

MUISSA ROOLEISSA: Herbalisti ja Sansa, Lauri Mikkola, Pasi Ruohonen, Kristiina Wheeler, Viivi Tamminen, Jukka Nylund, Katja Aakkula, Taisto Oksanen, Raili Raitala, Kuura Rossi, Helmi Kallio

Ohjaaja: Joel Crawford

Elokuvan Traileri


Hamsterit

Draama, Kotimainen

Kesto: 1 t 53 min

Liput: 9€

Luonnonkatastrofeihin hurahtanut köyhä, Hamsteri-niminen luontokirjailija elää puuhuvilassaan maaseudulla yhdessä ainoan ystävänsä Minni-hiiren kanssa. Kylällä häntä pidetään hieman omituisena ja erityislaatuinen hän totta tosiaan onkin!

Kun naapuriin muuttaa veikkausvoiton saanut perhe, Hamsteri saa unelmiensa mahdollisuuden hamstraamiseen ja samalla muuttaa elämänhalunsa menettäneen kirjanpitäjä Rurikin, hänen vaimonsa Tellun sekä heidän lastensa elämän suunnan. Alkaa järjen rajat ylittävä hamstraaminen Hamsterin kuvitteleman ”kaikkien aikojen julmimman talven” varalta. Posketon hamstraus saa koko perheen elämän uusille, hilpeille urille ja Hamsterin unelmat näyttävät toteutuvan naapurin varastojen paisuessa hillittömiin mittasuhteisiin.

Elokuva perustuu Veikko Huovisen rakastettuun romaaniin Hamsterit (1957).

Ohjaaja: Markku Pölönen

Pääosissa: Peter Franzen, Jaakko Ohtonen, Vilma Kinnunen, Katariina Havukainen, Satu Tuuli Karhu, Mika Nuojua

Elokuvan Traileri


A Man Called Otto

Komedia, Draama

Kesto: 2 t 6 min

Liput: 9€

Koomiseen ja koskettavaan bestselleriin perustuva A Man Called Otto kertoo tarinan äreästä leskestä Otto Andersonista (Tom Hanks), joka haluaa asioiden olevan järjestyksessä. Kun naapuriin muuttaa eloisa nuori perhe, hän tapaa haastajansa – nokkelan ja kolmatta lastaan odottavan Marisolin. Pian heidän välilleen muodostuu yllättävä ystävyys, joka kääntää Oton maailman ylösalaisin. Koe hauska, sydäntä lämmittävä tarina siitä, kuinka jotkut perheet löytyvät odottamattomimmista paikoista.

Elokuvan on ohjannut Marc Forster (Finding Neverland – tarinan lähteillä) ja pääosissa nähdään Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump, Cast Away – Tuuliajolla), Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) ja Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Elokuvan on käsikirjoittanut Oscar®-ehdokas David Magee (Paras sovitettu käsikirjoitus: Piin elämä, 2012 ja Finding Neverland – tarinan lähteillä, 2004) ja se perustuu Fredrik Backmanin kansainväliseen menestyskirjaan “Mies joka rakasti järjestystä”. Elokuva perustuu myös ruotsalaiseen elokuvaversioon, jonka käsikirjoitti ja ohjasi Hannes Holm. Elokuvan ovat tuottaneet Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman ja Fredrik Wikström Nicastro.

Elokuvan Traileri


Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus

Seikkailu, Perhe-elokuva, Kotimainen

Kesto: 1 t 19 min

Liput: 8€

Ystävyys, rohkeus ja kekseliäisyys joutuvat jälleen koetukselle, kun Pertsa, Kilu ja Pirkko heittäytyvät kaikkien aikojen seikkailuun ratkaistakseen vanhan kartan mysteerin. Lennokkaalle löytöretkelle liittyvät myös kaksostytöt Vappu ja Kerttu, ja jännitystä luo viekkaan rikollisen Annabella Pehkon hyppääminen salamatkustajana kyytiin. Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus on riemastuttava, jännittävä ja koskettava seikkailuelokuva, joka vie sankarimme kohti kansainvälisiä seikkailuja ulkomaille asti. Matka sisältää vauhdikkaita käänteitä ja samalla pysähdytään pohtimaan, miksi meidän kaikkien pitää eräänä päivänä jättää lapsuus ja hypätä aikuisuuden maailmaan.

Ohjaaja: Taavi Vartia

Pääosissa: Pauli Kesälä, Leon Ruokola, Sara Vänskä, Klaara Mattila, Kaarina Mattila, Alina Tomnikov, Joonas Vartia

Elokuvan Traileri


Sisu

Toiminta, Kotimainen

Kesto: 1 t 32 min

Liput: 9€

Syvällä Lapin erämaassa Aatami Korpi (Jorma Tommila) etsii kultaa. Ajoittain pommikoneiden ylilento ja etäiset sodan äänet kuuluvat kirkkaina syysöinä. Viimein raskas työ palkitaan ja kultapöly vaskoolissa kasvaa kultakimpaleiksi. Aatami lähtee viemään kulta-aarrettaan lähimpään kaupunkiin. Kun Aatamia vastaan rymistelee SS Obersturmführer Bruno Helldorfin (Aksel Hennie) johtama kolmekymmentä henkinen natsituhopartio, alkaa henkeäsalpaava ja kullanhimoinen takaa-ajo läpi tuhotun ja miinoitetun Lapin erämaan.

”SISU on hampaat irvessä pystyyn nostettu nyrkki. Se on sitkeää uhmakkuutta kohtalon edessä. SISU syttyy, kun viimeinenkin toivonkipinä on hiipunut.”

Ohjaaja: Jalmari Helander

Pääosissa: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo, Onni Tommila

Elokuvan Traileri


Skimbagirls

Komedia, Kotimainen

Kesto: 1 t 25 min

Liput: 9€

Skimbagirls kertoo neljästä ystävyksestä jotka ovat nuoruusvuosista lähtien tavanneet vuosittain eri laskettelukohteissa. He kutsuvat itseään Skimbagirlseiksi, vaikka he eivät hiihdä metriäkään eikä heitä hyvällä tahdollakaan voi kutsua enää tytöiksi. Naiset kohtaavat jälleen, kun Emma on menossa naimisiin viidettä kertaa.

Ohjaaja: Marja Pyykkö

Pääosissa: Ria Kataja, Matleena Kuusniemi, Anna-Maija Tuokko, Armi Toivanen

Elokuvan Traileri


Jope ite

Dokumentti, Kotimainen

Kesto: 1 t 29 min

Liput: 9€

Koulukiusatusta ylipainoisesta pojasta kasvoi suuren yleisön rakastama koomikko, kansantaiteilija Jope Ruonansuu. Hän oli monipuolisuudessaan laaja-alainen viihdetaiteilija, mutta erityisesti imitaattori, joka pystyi matkimaan yli 150 hahmoa valtaapitävistä henkilöistä. Jopen matka kulki rillumarei-kulttuurin luontevana jatkeena. Hän löi läpi, kun yhtenäiskulttuuri oli elinvoimaisimmillaan ja kasvatti suosiotaan kulttuurin alkaessa murentua. Laihdutusleikkauksella Jope pyrki terveellisempään elämään, mutta samalla eroon ylimääräisistä kiloista ja lapsuuden traumoista. Leikkauksen jälkeen hän sairastui ruokatorvensyöpään, mutta jatkoi taistelua kehitellen useita eri hankkeita. Poismeno keskeytti myös yhteisen koulukiusaamisprojektin Presidentti Sauli Niinistön kanssa, jonka Presidentti Niinistö saattoi loppuun.

Ohjaaja: Marko Talli

Elokuvan Traileri


Operation Fortune: Ruse de Guerre

Komedia, Toiminta, Jännitys

Kesto: 1 t 54 min

Liput: 9€

Supervakooja Orson Fortunen (Jason Statham) tulee jäljittää ja lopettaa miljardööri ja asevälittäjä Greg Simmondsin (Hugh Grant) uuden tappavan aseteknologian myynti. Vastahakoisesti hän lyöttäytyy yhteen maailman parhaiden agenttien kanssa (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), ja yhdessä he rekrytoivat operaatioon mukaan Hollywoodin suurimman elokuvatähden Danny Francescon (Josh Hartnett) auttamaan heitä salaisessa tehtävässään pelastaa maailma.

Ohjaaja: Guy Ritchie

Elokuvan Traileri


Risto Räppääjä Ja Villi Kone

Perhe-elokuva, Kotimainen

Kesto: 1 t 17 min

Liput: 8€

Risto on pitkästynyt, koska Nelliä kiinnostaa vain nuori poppari Ville Pyry. Kaikki muuttuu, kun Lennart Lindberg lainaa Ristolle vanhan konsolipelinsä. Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto istuu päivät pitkät omassa huoneessaan. Rauha uskoo Riston runoilevan, mutta Lennart Lindbergin mielestä Risto on muuttunut pelatessaan erakoksi. Kone päätyy Lennartin huostaan, mutta pian hänenkin asunnostaan kuuluu erikoisia huutoja. Rauha, Nelli ja paikalle tupsahtava Elvi Räppääjä tempaisevat Riston ja Lennartin lopulta irti koneen imusta. Nelli menee Ville Pyryn konserttiin ja hänen tietämättään sinne tulevat myös Risto, Rauha, Lennart ja Elvi. Lavalla väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja tapahtumat saavat yllättäviä käänteitä.

Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjän seikkailuista pelimaailman pyörteissä.

Ohjaaja: Maria Sid

Pääosissa: Otso Törmälä, Meri Lahikainen, Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa, Jenni Kokander

Elokuvan Traileri