Tilojen vuokraus

Tervakosken Seuratalo ja Kino Tervakoski -elokuvateatteri

Etsitkö juhliisi tiloja? Järjestätkö näyttelyä?

Rakennusneuvos Heimo Kautosen suunnittelema Tervakosken Seuratalo on rakennettu 1960-luvun taitteessa korvaamaan jo 1886 samalle paikalle rakennetun talon. Talo on peruskorjattu 1992-93. Seuratalo soveltuu erilaisten juhlien, näyttelyiden, kokousten ja koulutustilaisuuksien sekä teatteri- ja konserttiesitysten pitopaikaksi. Talon seinillä on pysyvä taidenäyttely (Tervakosken Taiderenkaan taidekokoelma).

Juhlasaliin mahtuu 300 istumapaikkaa ja salissa on 7,5 m x 13,5 m -kokoinen näyttämö. Juhlasalissa on flyygeli.

Juhlasaliin on yhdistettävissä tai erikseen käytettävissä kahvio, jossa on istumapaikkoja n. 80 hengelle. Kahvioon liittyvässä keittiössä voi valmistaa ruokaa pienille ryhmille, jakelukeittiöksi se riittää isoillekin ryhmille. Keittiössä on ruokailu- ja kahviastiasto n. 250 hengelle. Keittiötä hallinnoi kunnan ateria- ja puhtauspalvelut. Keittiötiloja vuokrataan ulkopuolisille pääasiassa siten, että ateria- ja puhtauspalvelujen henkilökuntaan kuuluva on mukana keittiötyössä. Työstä laskutetaan henkilökunnan palkkakulut.

Vintageasussaan säilytetty, vuonna 2012 digitalisoitu, 256-paikkainen elokuvateatteri, Kino Tervakoski, soveltuu elokuvanäytösten lisäksi myös luentojen ja kokousten sekä pienimuotoisten esitysten pitämiseen.

Seuratalon varaustilanteen näet Timmi-kalenterista.

Tervakosken Seuratalon hinnasto

Tästä voit täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen tai voit liittyä Seuratalon vakiovuorojen postituslistaan

Vuokraajan tulee tutustua etukäteen Seuratalon pelastussuunnitelmaan: https://pelsu.fi/seuranaukio/. Vuokraaja tai varauksen vastuuhenkilö kuittaa pelastussuunnitelman luetuksi sähköisessä pelastussuunnitelmassa.

 

Varataksesi Seuratalon tiloja ota yhteyttä nuorten työpajaohjaaja Markku Ollilaan

Puhelimitse: tiistaisin ja torstaisin klo 10-14, puh. 050 475 0440

tai sähköpostilla: kino@janakkala.fi