Ohjelmisto

Lokakuu/Marraskuu 2021

 

Tulethan paikalle ainoastaan terveenä ja käytät kasvomaskia tiloissamme!

Avaamme lipunmyynnin 45min ennen näytöksen alkua ja suljemme 5min ennen näytöksen alkua. Huom! Tulethan paikalle ajoissa, jotta lipunmyyntiin ei synny ruuhkaa ja että saamme näytökset alkamaan ajallaan. Tervetuloa!

 

007 No Time To Die
Halloween Kills
Addams Family 2
Venom: Let There Be Carnage
The Boss Baby: Perhebisnes
Hytti nro 6
Syke-elokuva: Hätätila
Eternals
Maailman ympäri 80 päivässä
Last Night In Soho
Omerta 6/12
Invisible Demons – Tuhon merkit
Ghostbusters: Afterlife

 


007 No Time To Die

Toiminta, Draama

 

 

Torstai 28.10. klo 18.00

 

Kesto: 2h 43min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

 

Ohjaaja: Cary Joji Fukunaga
Pääosissa: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes

 


Halloween Kills

Kauhu

 

Torstai 28.10. klo 21.15
Lauantai 30.10. klo 17.30

 

Kesto: 1h 45min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

David Gordon Greenin Halloween, jonka pääosassa nähtiin legendaarinen Jamie Lee Curtis, oli vuonna 2018 viiltävä kassamenestys elokuvateattereissa. Siitä tuli neljälle vuosikymmenelle ulottuvan elokuvasarjan tuottoisin teos ja avausviikonloppunaan menestynein kauhuelokuva, jonka pääosassa on nainen.

Ja tuo halloween-yö, jona Michael Myers palasi, ei ole ohi.

Laurie Strode (Curtis), hänen tyttärensä Karen (Judy Greer) ja tyttärentyttärensä Allyson (Andi Matichak) jättivät naamiomiehen lukkojen taakse Laurien liekehtivän talon kellariin. Pian sen jälkeen Laurie kiidätetään vakavasti loukkaantuneena sairaalaan. Hän uskoo viimein tappaneensa pitkäaikaisen piinaajansa.

Mutta kun Michael onnistuu pakenemaan Laurien ansasta, hänen verilöylynsä jatkuu. Kivuistaan piittaamatta Laurie valmistautuu puolustautumaan ja saa samalla koko Haddonfieldin kaupungin nousemaan yhteisvoimin hirviötä vastaan.

Stroden naiset liittyvät joukkoon, jossa on muita Michaelin ensimmäisestä murharetkestä selvinneitä. Asukkaat päättävät ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja kukistaa Michaelin lopullisesti.

Pahuus kuolee tänä yönä.

 

Ohjaaja: David Gordon Green
Pääosissa: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton

 


Addams Family 2

Perhe-elokuva, Animaatio

 

Perjantai 22.10. klo 18.00
Lauantai 23.10. klo 13.00
Perjantai 29.10. klo 18.00
Lauantai 30.10. klo 13.00

 

Kesto: 1h 33min

Ikäraja:

Lippu: 8e

 

Katso traileri

 

Rakastettu Perhe Addams on palannut elokuvateattereihin hauskalla jatko-osalla Perhe Addams 2. Tällä kertaa Morticia ja Gomez ovat suunniltaan, kun he ymmärtävät lapsiensa kasvavan, jättävän väliin perheillallisia ja olevan täysin uppoutuneita ”huutoajasta”. Vahvistaakseen perheenjäsenten välistä sidettä he päättävät ahtaa Wednesdayn, Pugsleyn, Fester-sedän ja muun poppoon kauhistuttavaan asuntoautoonsa ja lähteä tien päälle viimeiselle yhteiselle, kurjalle perhelomalle. Perhe on poissa elementistään halki Amerikan vievällä seikkailullaan, ja he törmäävät hulvattomalla matkallaan muun muassa ikoniseen Se-serkkuunsa ja moniin muihin uusiin eriskummallisiin hahmoihin. Mikä voikaan mennä pieleen?

 

Ohjaaja: Conrad Vernon, Greg Tiernan

 


Venom: Let There Be Carnage

Toiminta, Sci-fi

 

Perjantai 22.10. klo 20.00
Lauantai 23.10. klo 15.00
Perjantai 29.10. klo 20.00
Lauantai 30.10. klo 15.00

 

Kesto: 1h 37min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Tom Hardy palaa valkokankaalle tappavana suojelijana, Venomina, joka tunnetaan yhtenä Marvelin mahtavimmista ja monimutkaisimmista hahmoista. Elokuvan on ohjannut Andy Serkis ja sitä tähdittävät myös Michelle Williams, Naomie Harris sekä Woody Harrelson Cletus Kasadyn/Carnagen roolissa.

 

Ohjaaja: Andy Serkis
Pääosissa: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris

 


The Boss Baby: Perhebisnes

Perhe-elokuva, Animaatio

 

Torstai 4.11. klo 17.30
Torstai 25.11. klo 17.30

 

Kesto: 1h 43min

Ikäraja:

Lippu: 8e

 

Katso traileri

 

Tim ja Pikku-Pomo eli hänen pikkuveljensä Ted ovat kasvaneet aikuisiksi ja ajautuneet erilleen. Tim on mennyt naimisiin ja ryhtynyt koti-isäksi. Ted puolestaan työskentelee johtajana rahoitusalalla. Pian heidät tuo yhteen uusi pomo, jolla on täysin uudenlainen näkemys ja reipas asenne… sekä ideoita kokonaan uuteen perhebisnekseen.

Tim ja hänen vaimonsa Carol, joka tuo leivän perheen pöytään, asuvat lähiössä lahjakkaan 7-vuotiaan tyttärensä Tabitan ja suloisen uuden vauvansa Tinan kanssa. Tabitha, joka on luokkansa priimus, ihailee Ted-setäänsä ja haluaa olla isona kuin hän. Tim, jolla on edelleen yhtä vilkas mielikuvitus kuin lapsena, on Tabithasta huolissaan. Hän pelkää että tyttö keskittyy liikaa kouluun eikä muista nauttia lapsuudestaan.

Eräänä päivänä Tina-vauva paljastaa olevansa BabyCorpin salainen agentti (yllätys!), tehtävänään paljastaa Tabithan koulun perustajan, salaperäisen tohtori Erwin Armstrongin synkkä salaisuus. Alkaa uusi seikkailu, joka saa veljekset Timin ja Tedin löytämään toisensa uudelleen ja antaa heille aihetta pohtia, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

 

Ohjaaja: Tom McGrath

 


Hytti nro 6

Draama

 

Torstai 4.11. klo 19.30
Lauantai 13.11. klo 13.00
Perjantai 19.11. klo 17.30

 

Kesto: 1h 47min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix’lla palkittu Juho Kuosmasen elokuva Hytti nro 6 vie unohtumattomalle junamatkalle arktisten neuvostomaisemien halki. Sydänsurujaan Moskovasta Murmanskiin pakeneva Laura (Seidi Haarla) saa hyttikaverikseen kovapintaisen kaivostyöntekijän Ljohan (Juri Borisov). Lauran odotukset rauhoittavasta etsikkomatkasta karisevat kerta heitolla, kun Ljoha juo itsensä äänekkääseen humalaan heti ensimmäisenä iltana. Alun yhteentörmäyksen jälkeen eriparinen kaksikko alkaa kuitenkin löytää toisistaan jotakin yhteistä ja odottamatonta. Hienovaraisen huumorin värittämä kohtaaminen täyteen ahdetun junan erikoislaatuisessa maailmassa saa kummatkin matkaajat näkemään myös itsensä uusin silmin. Hymyilevä mies -elokuvallaan kansainväliseen menestykseen nousseen Kuosmasen lämmin ja vilpitön road movie on syntynyt Rosa Liksomin Finlandia-palkitun romaanin innoittamana.

 

Ohjaaja: Juho Kuosmanen
Pääosissa: Seidi Haarla, Juri Borisov

 


Syke-elokuva: Hätätila

Draama, Jännitys, Kotimainen

 

Perjantai 5.11. klo 17.30
Torstai 11.11. klo 17.30
Lauantai 27.11. klo 13.00

 

Kesto: 1h 40min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Iiris (Iina Kuustonen) yrittää toipua vaikeasta erostaan Artturiin (Juha-Tapio Arola) ja tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu yhtäkkiä.

Niilo tarvitsisi vain pienen operaation, mutta pojan päästyä leikkaussaliin sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Sähköt katkeavat, hengityskoneet pysähtyvät ja pääsy potilastietoihin on estetty. Hoitajien on priorisoitava kenen henki on arvokkain. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.

 

Ohjaaja: Toni Laine
Pääosissa: Iina Kuustonen, Iiris Ketola, Riku Nieminen, Leena Pöysti, Lena Meriläinen, Antti Luusuaniemi, Tiina Lymi, Matti Ristinen, Vera Kiiskinen, Martti Suosalo, Ernest Lawson

 


Eternals

Toiminta, Fantasia, Sci-fi, Marvel

 

Perjantai 5.11. klo 19.30
Torstai 11.11. klo 19.30
Lauantai 13.11. klo 15.15

 

Kesto ja ikäraja tulossa myöhemmin

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Marvel Studiosin Eternals seuraa sankariryhmää tähtien tuolta puolen, joka on suojellut Maata aikojen alusta. Kun hirviömäiset olennot, the Deviantsit, joiden luultiin jo jääneen historian hämärään, palaavat salaperäisesti, täytyy ryhmän yhdistää voimansa puolustaakseen ihmiskuntaa jälleen kerran.

Gemma Chan on ihmiskuntaa rakastava Sersi, Richard Madden on rajattoman voimakas Ikaris, Kumail Nanjiani on Kingo, Lia McHugh on ikuisesti nuori, vanha sielu Sprite, Brian Tyree Henry on älykäs keksijä Phastos, Lauren Ridloff on supernopea Makkari, Barry Keoghan on syrjään vetäytyvä Druig, Don Lee on voimakas Gilgamesh. Kit Harrington on Dane Whitman, Salma Hayek on viisas ja henkevä johtaja Ajak ja Angelina Jolie on peloton soturi Thena.

Chloé Zhao on elokuvan ohjaaja, Kevin Feigen ja Nate Mooren toimiessa tuottajina ja Louis D’Espositon, Victoria Alonson ja Kevin de la Noyn vastaavina tuottajina. Elokuvan tarinasta vastaavat Ryan Firpo & Matthew K. Firpo ja käsikirjoituksesta Chloé Zhao & Patrick Burleigh.

 

Ohjaaja: Chloé Zhao
Pääosissa: Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harington

 


Maailman ympäri 80 päivässä

Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio

 

Perjantai 12.11. klo 17.00
Torstai 18.11. klo 17.00
Lauantai 20.11. klo 13.00

 

Kesto ja ikäraja tulossa myöhemmin

Lippu: 8e

 

Katso traileri

 

Passepartout on nuori ja tieteistä kiinnostunut silkkiapina, joka haaveilee urasta tutkimusmatkailijana. Eräänä päivänä hän törmää sattumalta Phileakseen, holtittomaan ja ahneeseen sammakkoon, joka lyö vetoa hänen kanssaan: Kierrä maapallo 80 päivässä ja voita 10 miljoonaa simpukkaa. Passepartout tarttuu tilaisuuteen ja lähtee uuden ystävänsä kanssa kohti sekopäistä ja innostavaa seikkailua, joka on täynnä käänteitä ja yllätyksiä.

 

Ohjaaja: Samuel Tourneux

 


Last Night In Soho

Jännitys

 

Perjantai 12.11. klo 19.15
Torstai 18.11. klo 19.15

 

Kesto: 1h 57min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Psykologinen trilleri nuoresta tytöstä, lahjakkaasta muotisuunnittelijasta, jolla on arvoituksellinen kyky matkustaa ajassa 1960-luvun Lontooseen. Siellä hän kohtaa idolinsa, häikäisevän laulajatulokkaan. Mutta svengaava Lontoo ei ole aivan sitä miltä näyttää, ja ajan alkaa hajota liitoksistaan kohtalokkain seurauksin… Edgar Wrightin (mm. Baby Driver) ohjaamassa trillerissä näyttelevät Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy ja Matt Smith.

Elokuva sisältää välkkyviä valoja, jotka saattavat aiheuttaa oireita valoherkille katsojille.

 

Ohjaaja: Edgar Wright
Pääosissa: Matt Smith, Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie

 


Omerta 6/12

Kotimainen, Toiminta, Jännitys

 

Perjantai 19.11. klo 19.45
Lauantai 20.11. klo 15.15
Torstai 25.11. klo 19.00
Lauantai 27.11. klo 15.00

Lisää näytöksiä joulukuussa!

 

Kesto ja ikäraja tulossa myöhemmin

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Toimintatrillerissä OMERTA 6/12 Suomen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto keskeytyy tylysti kun presidentinlinnaan hyökätään, ja valtionjohto otetaan panttivangiksi. Suojelupoliisin Max Tanner (Jasper Pääkkönen) määrätään neuvottelijaksi panttivankikriisiin, jonka taustalta löytyy terrori-iskuksi naamioitu suunnitelma Euroopan turvallisuuden horjuttamiseksi. Tannerin on tehtävä rohkeita ja kipeitäkin ratkaisuja selvittääkseen, kuka on iskun takana. Panoksena on ihmishenkien lisäksi koko Eurooppaa uhkaava turvallisuuspoliittinen kaaos. Elokuva perustuu Ilkka Remeksen menestyskirjaan 6/12.

 

Ohjaaja: Aku Louhimies
Pääosissa: Jasper Pääkkönen, Nanna Blondell, Sverrir Gudnason, Joonas Saartamo, Pertti Sveholm, Laura Malmivaara

 


Invisible Demons – Tuhon merkit

Dokumentti

 

Perjantai 26.11. klo 17.30

Lisää näytöksiä joulukuussa!

 

Kesto: 1h 10min

Ikäraja:

Lippu: 9e

 

Katso traileri

 

Vaikuttavan kuvakerronnan ja tavallisten asukkaiden kokemusten kautta Rahul Jain kuvaa taloudellisen kasvun ja ilmastonmuutoksen dramaattisia vaikutuksia kotikaupunkinsa Delhin asukkaiden elämään.

Pyrkiessään mahdollisimman nopeaan taloudelliseen kasvuun ihminen louhii biosfääriä eikä pysty enää näkemään kaiken alkulähdetä luontoa, joka on tuhoutumassa. Delhissä ilmastokriisin seuraukset eivät ole tulevaisuuden uhkakuvia vaan nykyaikaa: sietämätöntä kuumuutta, tulvia ja keuhkoja tuhoavaa saastetta. Cannesin elokuvajuhlilla ensi-iltansa saanut dokumentti kysyy, onko tavoittelemamme kehitys tosiaan tämän näköistä. Saastuneen megakaupungin silmiä avaavat tarinat herättävät halun taistella maailmasta, jossa kaikilla on oikeus puhtaaseen ilmaan ja veteen.

 

Ohjaaja: Rahul Jain

 


Ghostbusters: Afterlife

Komedia, Seikkailu, Sci-fi, Fantasia

 

Perjantain 26.11. klo 18.45

Lisää näytöksiä joulukuussa!

 

Kesto ja ikäraja tulossa myöhemmin

Lippu: 9e

 

Katso traileri