Ohjelmisto

Torstai 19.5.

Klo 16.00 – Downton abbey: Uusi aikakausi (S), Draama, 2 t 5 min, liput 9€

Klo 18.30 – MC Helper beKINGs (K12), Komedia, Toiminta, Kotimainen, 1 t 40 min, liput 9€

 

Perjantai 20.5.

Klo 16.00 – MC Helper beKINGs (K12), Komedia, Toiminta, Kotimainen, 1 t 40 min, liput 9€

Klo 18.00 – Ted K (K16), Draama, Jännitys, 2 t , liput 9€

 

Lauantai 21.5.

Klo 13.00 – Muumipapan urotyöt – Erään nuoren Muumin seikkailut (S), Perhe-elokuva, Animaatio, Kotimainen, 1 t 14 min, liput 8€

Klo 14.30 – MC Helper beKINGs (K12), Komedia, Toiminta, Kotimainen, 1 t 40 min, liput 9€

Klo 16.30 – Ted K (K16), Draama, Jännitys, 2 t , liput 9€

 

Perjantai 27.5.

Klo 16.00 – Bamse ja tulivuorisaari (S), Animaatio, 1 t 10 min, liput 8€

Klo 18.00 – Top Gun: Maverick (K12), Draama, Toiminta, 2 t 11 min, liput 9€


The Northman

Toiminta

 

Kesto: 2h 17min

Liput: 9e

Kiitetyn Robert Eggersin The Northman kertoo viikinkiprinssistä, joka lähtee kostamaan isänsä murhan. Elokuvan vaikuttavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk ja Willem Dafoe.

Ohjaaja: Robert Eggers

Pääosissa: Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Willem Dafoe

Elokuvan traileri


Downton Abbey: Uusi aikakausi

Draama

 

Kesto: 2h 5min

Liput: 9e

Perinne jatkuu. Downton Abbey: Uusi aikakausi saa ensi-iltansa elokuvateattereissa keväällä 2022. Koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa uudessa elokuvassa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï.

Ohjaaja: Julian Fellowes

Pääosissa: Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Maggie Smith, Michelle Dockery

Elokuvan traileri


Ted K

Draama, Jännitys

 

Kesto: 2h

Liput: 9e

Ted K elelee Montanan vuorilla lähes täysin eristyksissä pienessä mökissään. Hän on entinen yliopiston professori, joka halveksii nyky-yhteiskuntaa ja sen uskoa teknologiaan. Mutta sitten jokin saa Tedin radikalisoitumaan. Pieni ilkivalta johtaa lopulta tappaviin pommi-iskuihin. Maailma tuntee Ted K:n nimellä Unabomber.

Ohjaaja: Tony Stone

Pääosissa: Sharlto Copley

Elokuvan traileri


Hurja jengi

Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio, (puhuttu suomeksi)

 

Kesto: 1 t 40 min

Liput: 8e

Kukaan ei ole koskaan ollut yhtä huono olemaan kiltti kuin Hurja jengi.

Suosittuun kirjasarjaan perustuvassa DreamWorks Animationin toimintaseikkailussa eläinpahisten rikollisjengi punoo kaikkien aikojen ovelimman juonen — he ryhtyvät mallikansalaisiksi.

Hurja jengi koostuu viidestä konnasta. Joukioon kuuluvat sulava taskuvaras herra Susi, kaiken kokenut murtovaras herra Käärme, naamioitumisen mestari herra Hai, äkkipikainen korsto herra Pirajia ja naseva hakkeri neiti Tarantella.

Mutta kun vuosikausia jatkuneiden huijausten ja takaa-ajojen jälkeen jengi jää viimeinkin kiinni, herra Susi tekee diilin, jota hänellä ei ole aikomustakaan noudattaa: vankilalta välttyäkseen Hurja jengi ryhtyy kiltiksi.

Professori Marmeladin, nirppanokkaisen mutta ihastuttava marsun opastuksella Hurja jengi aikoo saada maailman uskomaan heidän parantaneen tapansa. Mutta pikkuhiljaa herra Susi alkaa epäillä, että hyväntekeminen tarjoaa sitä, mitä hän on aina kaivannut: hyväksyntää. Joten kun kaupunkia uhkaa uusi pahis, herra Susi päättääkin yrittää tehdä porukastaan oikean hyvisjengin.

Hurja jengi perustuu Aaron Blabeyn samannimisen hittikirjasarjaan. Sen on ohjannut Pierre Perifelin (Kung Fu Panda -elokuvien animaattori). Elokuvan tuottajat ovat Damon Ross (Trolls, The Boss Baby, Nacho Libre) ja Rebecca Huntley (The Boss Baby). Vastaavat tuottajat ovat Aaron Blabey, Etan Cohen ja Patrick Hughes.

katso elokuvan traileri


Muumipapan urotyöt – Erään nuoren Muumin seikkailut

Perhe-elokuva, Animaatio, Kotimainen

 

Kesto: 1 t 14 min

Liput: 8e

Kaunis kesäpäivä Muumilaaksossa. Yhtäkkiä ampiainen pistää Muumipeikkoa, joka sairastuu ja joutuu olemaan sängyssä. Piristääkseen Muumipeikkoa Muumipappa kertoo nuoruuden seikkailuistaan; väärinymmärretystä lapsuudesta, paosta orpokodista ja historiallisesta tapaamisestaan keksijä Fredriksonin kanssa. Hän kuvailee Merenhuiske -veneessä kokemaansa kauheaa myrskyä ja uskomatonta pelastusta, sekä seikkailujaan Itsevaltiaan valtakunnassa. Lisäksi nuori Muumipappa perustaa siirtokunnan ja ystävystyy Kummituksen kanssa. Mutta ennen kaikkea, eräänä myrskyisenä yönä hän pelastaa Muumipeikon äidin. Ja loppu on historiaa.

Ohjaaja: Ira Carpelan

Elokuvan traileri


MC Helper beKINGs

Komedia, Toiminta, Kotimainen

 

Kesto: 1 t 40 min

Liput: 9e

MC Helper beKINGs on kevään 2022 päräyttävin leffatapaus, joka pistää kokeneemmankin katsojan kiertokanget solmuun ja öljyt sekaisin!

Räkä (Kaitsu Walfrid Rinkinen) kuskaa leipätyökseen pitsoja ja vapaalla aika kuluu mopomiiteissä. Räkä ja Liima (Janne Kaperi) löytävät miitissä yhteisen taajuuden ja heidän silmissään alkaa siintää ykkössija Harjuajoissa. Mopokerho MC Helper on syntynyt.

Räkän pitsahommat lähtevät keulimaan ja pomo (Jenni Kokander) ottaa pultit. MC Helperin menestys moposkaboissa taas vaatisi vielä viritettyä Orkkis Mankia ja tankkia täynnä ysiviitosta. Kun lisäksi Räkä, Liima ja porukan uusin vahvistus Köntsä (Tatu Sinisalo) sotkeutuvat isomman mopokerhon, MC Mustakäden, pärinäbisneksiin, ajautuvat suunnitelmat sivuluisuun. MC Mustakäden pomo (Tommi Korpela) ja ykköskuski Spägä (Joel Hirvonen) vetävät kierroksia ja omaa agendaansa ajava Herkku (Celin El Azizi) saa tunnelman tiivistymään entisestään. Mäyhemi on valmis.

Luvassa on räjähdysherkkä soppa, joka tarjoillaan rusentuneiden mäntien, mustaksi hakattujen ruumiinosien, revittyjen hampaiden sekä sydänsurujen kera.

Ohjaaja: Kaitsu Walfrid Rinkinen

Pääosissa: Kaitsu Walfrid Rinkinen, Janne Kaperi, Joel Hirvonen, Tuomas Rinkinen

Elokuvan traileri


Bamse ja tulivuorisaari

Animaatio

 

Kesto: 1 t 10 min

Liput: 8e

Legendaarinen kolmikko Bamse, Pomppi ja Kilpinen suuntaavat Jules Vernen ”Matka maan keskipisteeseen” klassikkoseikkailun innoittamana uuteen jännittävään seikkailuun. Kolmikko saa tehtäväkseen pelastaa Kiljusen vanhan tutkijakollegan, joka on kadonnut mystisesti tutkimusmatkallaan. Pompin varoitukset pelastustehtävän vaarallisuudesta kaikuvat kuuroille korville ja ystävykset lähtevät seikkailuun. Matkan varrella kolmikko kohtaa nälkäisiä susia, itsekkäitä roistoja sekä hurjan tulivuorenpurkauksen ja vauhdikkaiden käänteiden lisäksi matkaseuraan liittyy omahyväinen kissa Katja. Bamse ystävineen ei osaa aavistaa, että viekkaalla kissalla on perille päästyään täysin toisenlaiset suunnitelmat kuin heillä.

Ohjaaja: Christian Ryltenius

Pääosissa: Jussi Vatanen, Antti Timonen, Juha Varis, Karoliina Blom

Elokuvan traileri


Top Gun: Maverick 

Draama, Toiminta

 

Kesto: 2 t 11 min

Liput: 9e

Yli 30 vuotta laivaston hävittäjälentäjänä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tunnetaan huimapäisenä koelentäjänä, joka yrittää kaikin keinoin välttää aktiiviuran päättävän ylennyksen. Kun Maverick määrätään kouluttamaan Top Gun -kokelaita ainutlaatuiseen erikoistehtävään, hän tapaa luutnantti Bradley “Rooster” Bradshaw’n (Miles Teller), joka on Maverickin edesmenneen ystävän, tutkaupseeri Nick “Goose” Bradshaw’n poika.

Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen piinaama Maverick joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa tehtävässä, joka vaatii siihen osallistuvilta lentäjiltä suunnattomia uhrauksia.

Ohjaaja: Joseph Kosinski

Pääosissa: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connely, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris

Elokuvan traileri