Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää ja kehittää erilaisia kulttuuritapahtumia Napialan Wanhan Koulun museoluokassa, piha-alueella, Janakkalan kunnan alueella sekä pyydettäessä muuallakin Suomessa.
Napialan Wanhan Koulun museotiloihin ovat tervetulleita tutustumaan erilaiset ryhmät päiväkoti-ikäisistä eläkeläisiin. Myös yksittäiset vierailijat ovat tervetulleita.
Toinen museoluokista on "perinteisempi" erilaisine havaintomateriaaleineen. Toisessa, toiminnallisessa luokassa, on 32 pulpettia, joiden kansien alta löytyvät kynät, kumit, ruokaliinat, mustekynät ja tietenkin ne mustekynien pyyhkijät. Eli pulpetit odottavat valmiina museovieraita.
Museovierailuista on aina sovittava etukäteen. Vierailuohjelmaksi valittavanasi on erilaisia vaihtoehtoja museotunneista lehmäpäivään. Jos valmiista tarjonnasta ei kuitenkaan löydy juuri sinun tarkoitukseesi sopivaa, ota yhteyttä ja kerro toiveesi! Museovierailujen yhteydessä on mahdollista nauttia omia eväitä joko luokassa, kodassa tai museon piha-alueella. Alueella on grillausmahdollisuus sekä siistit
Melkkolantie 242,

12400

Tervakoski
Päivi Hakoma
040 563 1913