Janakkalan Jana ry Pesäpallo

Kekanahontie 11,
0505314552
+ Näytä kaikki tiedot
Jana mahdollistaa kaikkien pesäpallosta kiinnostuneiden lasten ja nuorten pesäpalloharrastuksen harraste- tai kilpailutasolla. Innostava harjoitusympäristö sekä laadukas ja koulutettu valmennustiimi mahdollistavat sen, että liikunnasta tulee pysyvä osa lasten ja nuorten elämää. Janassa on mahdollisuus harrastaa pesäpalloa myös aikuisiällä niin harraste- kuin kilpatasollakin.
Marko Ahlgren
0505314552

SC Urbans ry

+ Näytä kaikki tiedot
SC Urbans on vakiinnuttanut paikkansa janakkalalaisena urheiluseurana. Seuran toiminnassa on mukana jo yli 400 liikunnasta kiinnostunutta lasta ja aikuista.

​Seuran toiminta-ajatus on edistää liikunnan kipinää ja monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille nappuloista senioreihin. Seuran toiminta halutaan tuoda osaksi ihmisten arkea ja koko perheen yhteiseksi toiminnaksi.

Seura järjestää aktiivisesti erilaisia monipuolisen liikunnan tapahtumia päiväkoti- ja koululaistapahtumista liikunnallisiin perhepäiviin. Lisäksi seuran toimintaan kuuluvat monipuolisen liikunnan säbäkerhot, sekä junioreiden kilpajoukkueet, jotka pelaavat valtakunnan huipputasolla. Miesten edustusjoukkue pelaa 3. divisioonassa.
Jokke Jokinen