Eläkeliitto Janakkalan yhdistys ry

Pahamyllyntie 12 A 5
0400 716 443
+ Näytä kaikki tiedot
Turengissa ja Tervakoskella toimiva yhdistys edistää eläkeläisten asioiden ja virkeyden ylläpitämistä. Toimintaan kuuluu parittomien viikkojen maanantaikerho, missä on esiintyjiä eri aloilta, kerran viikossa voimistelua ja senioritanssia sekä kesällä mölkkyä. Erilaiset matkat, teatterit ja viihteelliset tapahtumat unohtamatta hengellistä puolta mm. kirkkopyhä kuuluvat myöskin toimintaan.
Aira Salonen
0400 716 443

FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry

Suomen Kasarmi, rakennus 2, huone 117
040 455 2160
+ Näytä kaikki tiedot
Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu. FinFami - Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry on yhdistys sinulle, jonka läheinen oireilee tai on sairastunut psyykkisesti. Yhdistyksen tavoitteena on tukea monipuolisesti eri elämäntilanteissa olevien ja eri-ikäisten omaisten hyvinvointia ja jaksamista. Yhdistys järjestää omaisneuvontaa, vertaisryhmiä, luentoja, virkistystoimintaa ja paljon muuta. Osallistuminen yhdistyksen toimintaan on pääosin maksutonta eikä velvoita jäsenyyteen.
Marjukka Kaitakorpi
040 455 2160

Heinäjoen kyläseura ry

Tyrynkyläntie 140
044 554 6323
+ Näytä kaikki tiedot
Heinäjoen kyläseura järjestää paljon erilaisia aktiviteetteja kyläläisille ympäri vuoden kulttuurin ja liikunnan merkeissä. Päätapahtumana on kesällä järjestettävät perinteiset latotanssit. Vuokraamme myös kahta juhlatelttaa, mitoilla: 12m x 6m ja 6m x 6m. Lisäksi meiltä vuokrattavana mm. kassakone.
Nina Tarino
044 554 6323

HYMY ry

050 406 7068
+ Näytä kaikki tiedot
Hymy ry toimii neurologisten kommunikaatiohäiriöisten henkilöiden ja heidän perheidensä yhdyssiteenä ja tukena. tarkoituksena on edistää em. henkilöiden diagnostiikkaa, hoitoa, kuntoutusta, kasvatusta, päivähoitoa, koulutusta sekä vapaa-ajan toimintaa ja yhteiskunnallista osallistumista. Hymy ry järjestää tiedotus,- koulutus-, neuvonta-,julkaisu ja kurssitoimintaa yhteistyössä muiden toimintojen kanssa.
Avoinna:

 

 

Joni Koskinen
050 406 7068

Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry

+ Näytä kaikki tiedot
Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys on allergiaa ja astmaa sairastavien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys toimii Kanta-Hämeen alueella toimialueenaan Hämeenlinna ja sen ympäristökunnat Hattula, Hausjärvi, Janakkala, Loppi ja Riihimäki. Yhdistys kuuluu Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:hyn.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on parantaa allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaatua toimialueellaan. Meiltä saat tietoa ja vertaistukea allergiaan ja astmaan. Osallistu tapahtumiin, kysy allergia- ja astmaneuvontaa tai hyppää vapaaehtoiseksi isolla tai pienellä panoksella!

Hämeenlinnan Seudun Diabetesyhdistys ry

Parolantie 14 A 23,
0400 195 506
+ Näytä kaikki tiedot
Hämeenlinnan Seudun diabetesyhdistys ry, joka perustettiin heinäkuussa 1956, on Suomen Diabetesliitto ry:n jäsenyhdistys. Yhdistys järjestää diabetekseen liittyviä luentotilaisuuksia ja virkistystä. Viimeksi mainittuun kuuluvat mm. saunatilaisuudet ja erilaiset retket. Vuonna 2017 aktiivinen toiminta ulotetaan Janakkalaan ja Hattulan, minne on suunnitteilla pari luentotilaisuutta ja virkistystilaisuus.
Pekka Koskinen
0400 195 506

Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

Kirkkorinne 4
+ Näytä kaikki tiedot
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia omaishoitajien, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden aseman parantamiseksi sekä kehittää heille tarkoitettuja palveluita ja tukitoimia alueellaan Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Yhdistyksen OmaisOiva toiminta sisältää OVET -omaishoitajavalmennusta, vertaisryhmiä, toiminnallisia, sekä keskustelevia ryhmiä. Kiertävissä kioskeissa ja kahviloissa eri puolilla aluetta on mahdollista tavata yhdistyksen edustajia, keskustella ja saada tietoa.

Omaistoiminnan ohjaajat Susanna Kollanus puh. 040 7277276 ja Margit Adams puh. 040 7277237.