Vaihtuvat horisontit

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, Lukiokatu 2, Hämeenlinna

Aikuiset Kuvataide Näyttelyt Vanhukset Hämeenlinna

Soili Mahlasen näyttely Vaihtuvat horisontit on esillä Hämeenlinnan pääkirjaston Galleriassa.
Taiteilija itse paikalla sunnuntaisin klo 12 – 14.

Kuten monelle kuvataiteilijalle ovat teokseni tulkintoja maailmasta jossa elän. Yhdistän sisäiset ajatukseni kuvalliseen ilmaisuuni tuoden teoksissani omia tunteitani ja sisäistä olemustani esiin, hetkessä. Olen tunnelmia tavoitteleva naturalisti/impressionisti ja maalaan öljyväreillä sekä pastellilla. Niin kauan kuin muistan, olen piirtänyt ja maalannut. Tekniikkani olen opiskellut öljyväreillä ja akvarellilla. Teen myös muotokuvia tilauksesta.

Ympärillä olevista elementeistä vesi on minulle mieluisin ikuistettava. Useimmissa teoksissani onkin vesi jossain muodossa. Veden alati vaihteleva olemus liikkeineen ja muuttuvine väreineen on niin kiehtova ja ikuisesti kiinnostava. Pyrin luomaan tiloja, jotka mahdollistavat rauhallisemman, valoisamman tajunnantilan. Haluan nostaa esiin veden henkisen tason. Teoksissani on välillä myös symboliikkaa.

Olen Tammelalainen kuvataiteilija ja toiminut mm. Forssan kuvataidekoulun opettajana. Olen maalannut yli 40-vuotta öljyväreillä ja pastelleilla. Näyttelyn teokset ovat syntyneet vuosien 2015 – 2024 aikana.

Näyttely on nähtävissä kirjaston aukioloaikoina. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto