Näytä kaikki tapahtumat

Thomas New Orleans – Linnajazz-klubi

Vanai Bistro & Bastu, Mensanaukio 4, Hämeenlinna

Aikuiset Funk Harrastajat Jazz Musiikki Rhythm and blues Hämeenlinna

Thomas New Orleans feat. Sasha Charkin (Ukraina) soittaa funk-, lattari- ja jazzsävelmiä aidolla New Orleans -hengellä. Ryhmän soundi on ainutlaatuinen ja autenttinen. Improvisaatio ja höyryävä yhteissoitto on kokoonpanon vahvuus.

Kokoonpanossa soittaa koskettimia Kalle Katz. Hänellä on aivan omanlainen erittäin juureva jazz-pianonsoittotyyli, jota ei näillä kulmilla yleensä paljon kuulla.

Bassorekisteriä hoitaa Kenneth Ojutkangas tuubansa kanssa. Kenneth on multi-instrumentalisti joka on valmistunut Sibelius-Akatemiasta ja hän soittaa erittäin monipuolisesti monessa eri kokoonpanossa.

Erikoisvieraana kokoonpanossa on Sasha Charkin pasuunassa. Charkin on huippu pasunisti joka on paennut sotaa Ukrainasta mutta on ennen sotaa esiintynyt monen kansainvälisen jazzmuusikon ja kokoonpanon kanssa Ukrainassa, USA:ssa ja ympäri Eurooppaa.

Rummuissa ja bändi-liiderinä toimii porvoolainen jazzrumpali ja lyömäsoitintaiteilija Thomas Törnroos, joka on järjestänyt ja tuottanut jazzkonsertteja Steamin’ Jazz Club -nimellä Porvoossa ja Soul & Jazz Time Out Loviisassa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Hämeenlinnan soitannollinen kerho ry.