Näytä kaikki tapahtumat

Tehdas tanssii -festivaali: Silent Dance

Hämeenlinnan linja-autoasema, Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Aikuiset Esittävät taiteet Festivaalit Harrastajat Kaupunkikulttuuri Opiskelijat Tanssi Tanssijat Tanssit Hämeenlinna

Silent Dance on nimensä mukaisesti tanssia hiljaisuudessa siten, että jokaisella osallistujalla musiikki soi omissa kuulokkeissa. Tarjoamme paikan päällä teemoitettuja soittolistoja tai jorata voi omien suosikkikappaleiden tahtiin. Tapahtuma on maksuton ja se pidetään ulkona Hämeenlinnan linja-autoaseman urbaanissa miljöössä. Ei ennakkoilmoittautumista. Säävaraus.

Ota mukaan kuulokkeet ja puhelimesi. Avaa Tehdas tanssii -festivaalin Spotify ja valitse mieluisesi soittolista tai laita soimaan omaa lempimusiikkiasi. Anna musiikin viedä ja tanssi niin kuin sinä vain voit! Tyyli on vapaa!

Mukana menossa Sibelius-opisto, Tanssi- ja Liikuntakeskus ja toivottavasti myös sinä!

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja ilmaisia yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä.

Tutustu festivaaliin: www.tehdastanssii.fi

Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Rengon Säästöpankkisäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Festivaali tekee yhteistyötä Hämeenlinnan Teatterin, Ars-Häme ry:n, Sibelius-opiston, FitStationin, TR Studion ja Tanssi- ja Liikuntakeskuksen kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry