Näytä kaikki tapahtumat

Tehdas tanssii -festivaali: Paikallisen tanssitaiteen ilta

Hämeenlinnan linja-autoasema, Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Kulttuurimatkailu Kulttuurimenot Opiskelijat Tanssi Tanssit Hämeenlinna

Kahden nykytanssiteoksen yhteisilta.

Ada Freund ja Chiara Consiglio: s y m b i o s i s

S y m b i o s i s alkaa yhteyden ja huolenpidon tutkimisesta suhteessa toiseen ja itseemme. Teos on kuvaus kahdesta kehosta, jotka kurkottavat kohti välittämistä kehollistamisen ja monisyisen yhteyden avulla. Kaksi tanssijaa kohtaavat läheisyyden ja käyvät läpi rehellisyyden, haavoittuvuuden, luottamuksen ja voiman löytämisen. S y m b i o s i s reflektoi ihmisten välisiä yhteyksiä ja näyttää kommunikaation eri muodot jatkuvassa muutoksessa, suhteessa toisiimme ja ympäröivään tilaan. S y m b i o s i s etsii empatiakykyä maailmassa ja luo tietoisuutta välittämisen voimasta. Teoksessa musiikki keskustelee liikkeen kanssa; leikki kinesteettisten impulssien ja rytmien välillä muodostaa monitasoisen dialogin taiteenalojen välillä.

Koreografia ja tanssi: Ada Freund ja Chiara Consiglio
Musiikki: Ernesto Critella ja Daniele Paradiso

Koskinen–Mäenpää–Polameri

Liverummut ja nykytanssi kohtaavat Hämeenlinnan linja-autoasemalla. Improvisaatiopohjaisessa esityksessä musiikki ja liike käyvät vuoropuhelua ainutkertaisessa, ohikiitävässä hetkessä – leikitellen ja luoden ympäröivään tilaan yhtenäistä sointia ja fyysisyyttä.

Rummut: Antti Polameri
Tanssi: Riku Koskinen ja Sini Mäenpää

Illan kokonaiskesto on noin 45 min. Esitysten jälkeen voit jäädä jutustelemaan taiteilijoiden kanssa yleisökeskusteluun.

Liput 24 € / 14 €. Lisätiedot ja liput: www.tehdastanssii.fi.

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja ilmaisia yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä.

Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Rengon Säästöpankkisäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Festivaali tekee yhteistyötä Hämeenlinnan Teatterin, Ars-Häme ry:n, Sibelius-opiston, FitStationin, TR Studion ja Tanssi- ja Liikuntakeskuksen kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Liput 24 € / 14 €.

https://tehdastanssii.eventiolive.fi

Järjestäjä

Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry