Näytä kaikki tapahtumat

Taru Kallio: Duetto – tanssiteos yhdelle tanssijalle ja yhdelle katsojalle

Hämeenlinnan linja-autoasema, Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Aikuiset Esittävät taiteet Harrastajat Kulttuuriharrastukset Kulttuurimatkailu Nykytanssi Opiskelijat Tanssi Tanssit Hämeenlinna

“Duetto – tanssiteos yhdelle tanssijalle ja yhdelle katsojalle” on tanssitaiteilija ja tanssipedagogi Taru Kallion luoma kahdenvälinen tanssiteos. Teos on rakenteeltaan tehtäväpohjainen ja toteutuu aina yhteistyössä katsojan kanssa, mikä tekee jokaisesta esityksestä ainutlaatuisen.

Esitys tapahtuu kuvataiteen keskellä ARS-Häme ry:n kuvataidenäyttelyssä “Ihmisen paikka” Linja-autoasemalla. Esityksiin on myynnissä yhteensä vain kolme lippua (1 lippu/esitys).

Koreografia ja tanssi: Taru Kallio
Yhteistyössä: ARS-Häme ry
Kuva: Laura Aro
Kesto: noin 30 min

Taru Kallio on tanssitaiteilija ja tanssipedagogi (AMK). Kallio työskentelee tanssitaiteen parissa tanssin vapaalla kentällä taiteilijana, esiintyjänä ja opettajana. Kallio tutkii omassa työssään tanssin konventioita ja pyrkii kuljettamaan tanssia pois sen totutuista konteksteista pyrkien samalla lisäämään tanssin tunnettavuutta ja tanssitaiteen lukutaitoa.

Liput 24 € / 14 €. Lisätiedot ja liput: www.tehdastanssii.fi.

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja maksuttomia yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä.

Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Rengon Säästöpankkisäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Festivaali tekee yhteistyötä Hämeenlinnan Teatterin, Ars-Häme ry:n, Sibelius-opiston, FitStationin, TR Studion ja Tanssi- ja Liikuntakeskuksen kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Liput 24 € / 14 €

https://tehdastanssii.eventiolive.fi

Järjestäjä

Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry