Näytä kaikki tapahtumat

”Tää onnea on” Meiju Suvas – 40 vuotta yhtä juhlaa

Verkatehdas, Vanaja-sali, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Musiikki Nuoret Opiskelijat Vanhukset Hämeenlinna

Kun säkenöivän artistin mittavasta taitelijaurasta on tullut kuluneeksi 40 vuotta, on juhlan aika. Artisti esiintyy syksyllä 2023 juhlakonserteissa, Meijun aivan ihka ensimmäisissä omissa konserttitalokonserteissa!

Palkitun Meijun ura alkoi jo Finnhitsien aikakaudella. Ensimmäinen disco-single Tahdon sinut kiidätti Meijun tähtitaivaalle. Hittiputki on katkeamaton: Pure mua, Kova duuni on rahaa, Viet itsekontrollin, Kaunotar ja Kulkuri, Muukalainen, Ystäväsi aina… Omia albumeja on tehty jo kolmetoista, joista 4 on myynyt kultaa ja 2 platinaa. Viime aikona levytyksissä on nostanut päätään myös dance-musiikki, mm. miljoonia striimattu Keski-Suomeen -fiittaushitti.

Vain elämää -tv-ohjelmassa Meiju loisti jälleen eturivin artistina, kukapa ei muistaisi, miten Tytöt tahtoo pitää hauskaa tai miten Tääl on niin kuuma. Tähdet tähdet -ohjelma keväällä 2023 toi monitaituri Meijun jälleen ruutuihin. Syksyn odotettu Meijun kirja ”En tyydy vähempään” on myös juhlavuoden antia.

Juhlakonserteissa näemme läpileikkauksen Meijun musiikista ja kuulemme muistoja matkan varrelta Meijun kertomana. Syksyllä saamme konserteista esimakua ja konsertit jatkuvat myös kevätkaudella.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Peruslippu: 39 €, Avustajalippu EU:n vammaiskortin A-merkinnällä: 0 €

Järjestäjä

MagnumLive Oy