Ronja ryövärintytär

Teatteri, Päänäyttämö, Keinusaarentie 5, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Lapsiperheet Nuoret Teatteri Vanhukset Hämeenlinna

Astrid Lindgrenin klassikkotarina Ronja ryövärintytär valloittaa Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämön syksyllä 2024. Hyödynnä ennakko-ostajan etu -5€ viimeistään 31.1.2024!

Tarina kertoo ryövärikuningas Matiaksen tyttärestä Ronjasta, joka samoilee kaiket päivät metsissä. Metsässä hän myös tapaa isänsä pahimman vihollisen pojan, Birkin, jonka kanssa hän ystävystyy.

Ronja on villi, rohkea ja suurisydäminen tyttö. Todellinen roolimalli kaikille oman elämänsä sankareille ja tuleville ihmiskunnan muuttajille, jotka haluavat elää maailmassa vapaina ja onnellisina.

Ronja hyppää yli kivun, pelon ja helvetin eriytyäkseen ”isien vallasta”. Hän hyppää löytääkseen itsensä, kumppanuuden ja uuden maailman, ja yhdistääkseen sen vanhaan. Ronjan tarina on viisas, vahva, kaunis, hauska, tosi.

Teksti Astrid Lindgren, sovitus Annina Enckell, ohjaus Liisa Mustonen, lavastus Juha Mäkipää, pukusuunnittelija Satu Suutari, valo- ja kuvasuunnittelu Tiiti Hynninen, äänisuunnittelu, Maura Korhonen, kampaus- ja maskeeraussuunnittelu Liisa Sormunen, koreografia Matleena Laine

Rooleissa: Milla Kaitalahti, Mauno Terävä, Liisa Peltonen, Johanna Reilin, Sinikka Salminen, Birgitta Putkonen, Henna-Maija Alitalo, Jyri Ojansivu, Lasse Sandberg, Panu Valo.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Hämeenlinnan Teatteri