Näytä kaikki tapahtumat

Rec-elokuvaviikko hiihtolomalla! Ilmoittaudu 15.2. mennessä

Aimokoulu, Turuntie 33, Hämeenlinna

Elokuva (taiteet) Elokuvailmaisu Elokuvakulttuuri Elokuvat (teokset) Elokuvaus Harrastukset Koulutus Kulttuuriharrastukset Kurssit Lyhytelokuvat Nuoret Seminaarit Hämeenlinna

Tämän vuoden ensimmäinen Rec-viikko tempaa mukaansa hiihtolomalla 26.2. – 1.3. elokuvanteosta kiinnostuneita nuoria. Viikon aikana kuvataan pienryhmässä (noin 6 henkeä) oma itse käsikirjoitettu elokuva. Ensi kertaa Rec-viikkojen historiassa kameraan voi taltioitua myös lumisia maisemia, sillä viikkoa ei ole aiemmin järjestetty talvella.
Päivittäin työskennellään osallistujien iästä riippuen joko 5 tai 6 tuntia, ja työskentelyn lomassa nautitaan sekä yhteinen lounas että välipala, jotka kuuluvat kurssin hintaan (100 €). Päivittäinen työskentely ajoittuu klo 9 ja 16 välille.
Rec-viikolle toivotaan muodostuvan ryhmät sekä 9 – 12-vuotiaille että 13 – 18-vuotiaille. Ryhmien ohjaajina toimivat entuudestaan tuttu ohjaaja elokuvantekijä Jouni Uotinen (mm. Kohtalon timantit (2023) ja uutena tuttavuutena Hitusen hämyä -lyhytelokuvakilpailuissa menestynyt ja palkittu Giselle Ringbom.

Viikon järjestävät Kino Tavast ry, Visuaalisten taiteiden Aimokoulu ja Kulttuurikeskus Arx. Viikko on aluehallintoviraston tukemaa lasten ja nuorten paikallista harrastustoimintaa, jolla pyritään monipuolistamaan lasten ja nuorten mahdollisuutta osallistua erilaisiin harrastuksiin.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

100 €. Osallistumismaksuun kuuluu lounas ja välipala.

Järjestäjä

Kino Tavast ry, Visuaalisten taiteiden Aimokoulu ja Kulttuurikeskus Arx