Peela – Linnajazz-klubi

Suistoklubi, Viipurintie 4, Hämeenlinna

Aikuiset Funk Harrastajat Jazz Musiikki Neo-soul Soul Hämeenlinna

Hämeenlinnassa pari kertaa esiintynyt ja suuren suosion saanut Peela palaa maaliskuussa Suistoklubille!

Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Peela on perustettu vuonna 2016 ja julkaisi debyyttialbuminsa Layers toukokuussa 2018. Odotettu toinen levy Stepping Stones ilmestyi syyskuussa 2020. Vuoden 2023 aikana yhtye on julkaissut seitsemän singlen verran uutta musiikkia.

Yhtyeessä soittavat Johannes Granroth (kitara, laulu, sävellykset), Severi Sorjonen (rummut), Maja Mannila (koskettimet, laulu), Jimi Ahlroos (saksofoni), Oliver Karttunen (basso) ja Mikko Antila (perkussiot).

”Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän”, Pentti Ronkanen hehkuttaa yhtyeen esiintymistä Suomijazz.com-sivustolla.

Liput 20 €, Lippu.fi ja ovelta.

K-18

* * *

Linnajazz-klubin 2024 ovat tuellaan tehneet mahdolliseksi Hämeenlinnan kaupunki ja Musiikin edistämissäätiö.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

20 €

Järjestäjä

Hämeenlinnan soitannollinen kerho ry