Melontaretki Mierolaan

Katajistonranta, Katajistontie 1, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastukset Hyvinvointi (terveydellinen) Liikunta Liikuntaharrastus Luontoliikunta Melonta Melontaretkeily Nuoret Terveys Urheilu Vesiliikunta Hämeenlinna

Tervetuloa melontaretkelle Hämeen kauniisiin maisemiin!
Tällä puolipäiväretkellä välineinämme on vakaita yksikkö- ja kaksikkokajakkeja.
Melontamatka kaikkinensa noin 12km. Aloitamme klo 10 yhteisellä alkuohjeistuksella, jonka jälkeen suuntaamme kajakkien keulat kohti Mierolaa, jossa reilu lounas- ja jätskitauko (omakustanteinen ruokailu, runsas valikoima).

Retki on helppo, mutta jonkin verran on hyvä olla melonnasta kokemusta ja uintitaito takataskussa. Mikäli aiempaa kokemusta kajakkimelonnasta ei ole, osallistuthan ensin ”tutustu melontaan” – tapahtumaan. Melomaan sinun tulisi pystyä noin tunti per suunta.
Varavaatteet ja pyyhe on hyvä olla myös mukana sekä halutessasi tietenkin myös uikkarit, jos haluat pulahtaa uimaan tai jäädä saunomaan retken päätteeksi Katajistonrantaan. (Pyyhkeet ym. voi jättää säilytykseen retken ajaksi.) Retken päätteeksi on mahdollista jäädä nauttimaan kesäpäivästä saunomisen ja uinnin merkeissä klo 16.00 asti (yhteissauna). Saunomisen hinta tapahtuman yhteydessä 10 eur / hlö.

Hinta 65 eur / hlö, sis. alv, ohjaus, kajakkivuokra, liivi, mela, aukkopeite sekä kännykkäpussi.
(Maksu etukäteen maksulinkillä tai liikuntaetusovelluksilla).
Peruutusehdot: Veloitukseton peruutus, kun peruutus tehdään viimeistään 5 vrk ennen tapahtumaa. Tätä myöhemmin perutuissa vaveloitus 50%. Peruuttamatta jätetyn osallistumisen osalta 100% veloitus.

Ilmoittaudu retkelle; info@aulankooutdoors.fi

Ilmoittauessasi kerrothan samalla seuraavat tiedot varaukseen
– yhteistiedot; nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
– yksikkö- / kaksikkokajakki -toive
– haluatko jäädä saunomaan retken päätteeksi
– maksutapa (maksulinkki/liikuntaetu)

Mukaan otetaan max 15 hlö. Järjestäjällä on vastuuvakuutus. Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta. Säävaraus – kovalla tuulella, sateella tai ukonilman uhatessa emme luonnnollisestikaan lähde vesille. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

65,00

Maksu etukäteen maksulinkillä tai liikuntaeduilla.

Järjestäjä

Aulanko Outdoors