Linnajazz

Linnanpuisto, Kustaa III:n katu, Hämeenlinna

Aikuiset Lapset (ikäryhmät) Lapsiperheet Musiikki Nuoret Perheet (ryhmät) Hämeenlinna

Kolmen päivän aikana festivaaleilla esiintyy monipuolinen kattaus lahjakkaita muusikoita, jotka esittelevät erilaisia tyylejä perinteisestä moderniin. Linnajazz täyttää Hämeenlinnan kadut ja puistot, torit ja terassit lukuisilla eri konserteilla. Tapahtuma huipentuu isoon ilmaiseen piknik-konserttiin luonnonkauniissa puistossa historiallisen linnan edustalla.

Olitpa jazzin ystävä tai satunnainen kuuntelija, Linnajazzit lupaa olla ikimuistoinen tapahtuma. Tiedossa on intiimejä klubikonsertteja, vastustamatonta tanssimusaa, nuorta intoa, mestaritason jazzia ja ennen kaikkea rentoa ja hyvää mieltä. Pääsylipullisten konserttien lisäksi tarjolla on paljon ilmaisia konsertteja. Festivaali ei rajoitu vain Linnanpuistoon, vaan ohjelmaa on eri puolilla kaupunkia, kuten Hämeenlinna torilla ja kirkossa.

Tänä kesänä Linnajazzeilla esiintyy mm. huikean uran muusikkona, kapellimestarina ja säveltäjänä tehnyt Olli Ahvenlahti yhdessä kotimaan kärkisoittajien kanssa, modernia svengaavaa jazzia esittävä Martti Vesala Soundpost, maaginen maailmanmusiikkiyhtye Belize, tulevista muusikkolupauksista koostuva Junior All Star Big Band ja hillitön määrä kaikkea muuta mahtavaa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Järjestäjä

Hämeenlinnan Soitannollinen kerho ry