Näytä kaikki tapahtumat

Lenkki – Kansanterveyskarnevaali

Kino Tervakoski, Seuranaukio 3, Janakkala

Aikuiset Järjestöt Teatteri Vanhukset Janakkala

Pohjois-Karjala -projektista inspiroitunut riehakas elämäntaparevyy. Lavalla Timoi Munne ja Henry Räsänen. Tuotanto: Maarianvaaran teatteri. Kesto 70 minuuttia. Esityksen lopuksi kahvit elokuvateatterissa.

Kaksi neljännesvuosisadan kiertueteatteria tehnyttä höpelöä näyttämötaiteilijaa, Timoi Munne ja Henry Räsänen, kiertävät tämän vuoden ajan Suomen kyliä ja kaupunkeja kansanterveyden asialla. ”Valmistimme esityksemme, Lenkki -kansanterveyskarnevaalin, 50-vuotta täyttävän legendaarisen kansanterveyshankkeen, Pohjois-Karjala -projektin kunniaksi. Lähestymme reilun tunnin kestävässä esityksessämme elämäntapateemaa lempeän humoristisilla ja inhimillisen koskettavilla tavoilla.”

Teatteriohjaaja Juhani Joensuun ohjaama iltamahenkinen esitys sisältää mm. laulua, lavakomiikkaa, sketsejä, runoutta ja ruuanlaittoa. Esityksen jälkeen esiintyjät viivähtävät hetken yleisön kanssa kahvikuppoisen ääressä rupatellen.

Esitys on osa Janakkalan vanhustenviikon ohjelmaa ja on kaikille avoin ja maksuton. Järjestää Janakkalan kulttuuritoimi yhteistyössä Kino Tervakosken kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Järjestäjä

Janakkalan kunta