Näytä kaikki tapahtumat

Lavikainen & Karppi: Mies Miehelle

Eräs Teatteri, Aulangontie 1b, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Komediat Teatteri Vanhukset Hämeenlinna

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi vierailevat jälleen syksyllä Eräs Teatterin näyttämöllä! He tuovat suomeksi näyttämölle 80-luvun kulttiklassikon kunnianosoituksena lapsuuden sankareilleen. Esitys perustuu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin legendaarisiin “Head to head” -keskusteluihin, jotka nähtiin brittisarjassa Alas Smith and Jones. Suomessa sketsiohjelmaa esitettiin nimellä Lunta tupaan.

Alas Smith and Jones tuli tunnetuksi tabuja rikkovista aiheista ja rankasta huumorista. Myös kielenkäyttö aiheutti pahennusta vanhoillisissa piireissä. Silti Smithin ja Jonesin komiikka määritellään useimmiten älylliseksi. Hahmojen ääliömäinen käytös on vain pintaa, joka peittää alleen nokkelan ja monitasoisen huumorin. Aiheet ovat ikuisia ja kaikissa kulttuureissa esiintyviä. Esityksessä puhutaan muun muassa rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista. Kovin, kovin paljon naisista!

Mies miehelle nähdään syyskuun alussa kaksi kertaa Eräs Teatterissa:
4.9. klo 18.30 ja
6.9. klo 18.30

Early bird tarjouslippuja saa kesäkuun loppuun saakka verkkokaupasta: https://liikuttajat.fi/erasteatteri/tapahtumakalenteri

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

Peruslippu 30€, Eläkeläiset, Opiskelijat, työttömät, varusmiehet 26€, Early bird 30.6. saakka 26 €.

https://liikuttajat.fi/erasteatteri/tapahtumakalenteri

Järjestäjä

Eräs Teatteri