Kysy siskoilta

Teatteri, Päänäyttämö, Keinusaarentie 5, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Musiikki Opiskelijat Teatteri Vanhukset Hämeenlinna

Nyt on sellaista lauluvoimaa ja naisenergiaa näyttämöllä, jota ei ole ennen Hämeenlinnassa nähty!

Kysy siskoilta -musiikkiteatteriesitys tuo näyttämölle Suomen huippuartisteja yhdessä teatterin omien taitavien laulavien näyttelijöiden kanssa. Lavalla nähdään ja kuullaan Laura Voutilainen, Kaija Kärkinen, Sonja Silvander-Valo, Sinikka Salminen ja Katariina Kuisma-Syrjä sekä muusikot Suvi Isotalo ja Puro Paju.

Kysy siskoilta läpileikkaa eri-ikäisten naisten hormonipitoista elämää sitä kaunistelematta, mutta valtavalla lämmöllä ja huumorilla. Estrogeeni ja sen armoilla olemista, sitä se on.

Totetutustyyli lähentyy keikkakokemusta, sillä musiikki tuo voimaa kohtauksiin, joissa puretaan kaikenlaisia hormoneista aiheutuneita turhautumisia; hauskat ja koskettavat kokemukset. Tämä esitys tarjoaa tietoa kaikille naiseuden eri vaiheista kiinnostuneille ja samaistumispintaa niitä läpikäyville.

“Esityksen a capella-henkinen musiikki ammentaa vahvasti roots-meiningistä. Monimuotoinen juurimusiikki saa mausteensa muun muassa jatsista ja hiphopista. Luotamme laulun voimaan ja vahvaan stemmalauluun, joka kajahtaa niin, että tukka lähtee päästä.”
Anna-Mari Kähärä

Esityskonsepti Rasila – Kähärä – Haavisto

Teksti Satu Rasila, ohjaus Anna-Elina Lyytikäinen, musiikki Anna-Mari Kähärä, laulujen sanat Susanna Haavisto, lavastussuunnittelu Juha Mäkipää, pukusuunnittelu Satu Suutari, äänisuunnittelu Lauri Malin, valosuunnittelu Jari Vuori, maskeeraussuunnittelu ja kampaukset Liisa Sormunen ja Sari Eskola.

Esiintyjät

Sonja Silvander-Valo, Sinikka Salminen, Laura Voutilainen, Katariina Kuisma-Syrjä, Kaija Kärkinen, Puro Paju ja Suvi Isotalo

 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Peruslippu: 42 €, Ryhmä, eläkeläiset (arkisin): 39 €, Opiskelijat, työttömät, lapset (arkisin): 25 €

Järjestäjä

Hämeenlinnan Teatteri