Kohtaaminen

Eräs Teatteri, Aulangontie 1b, Hämeenlinna

Aikuiset Opiskelijat Teatteri Vanhukset Hämeenlinna

Eräs Teatterissa Kantaesityksenä Matti Kuikkaniemen käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä Kohtaaminen. Rooleissa Harri Laine, Laura Huovinen ja Kari Salmenoja.

Maaliskuun räntäsateessa vanha mies saapuu kesämökilleen tarkastamaan missä kunnossa se on talven jäljiltä. Yllättäen sisälle ryntää huonossa kunnossa oleva nuori nainen, tyttö. Mitä hänelle on tapahtunut ja miksi hän on tullut tänne, syrjäiseen saareen, mies ihmettelee. Tyttö ei kerro. Sen sijaan hän alkaa syyttää miestä ja kiusaa tätä aatteilla ja mielipiteillä, joita vanhuksen on mahdotonta hyväksyä. Ristiriidat kärjistyvät äärimmilleen, mutta silloin yhtäkkiä paljastuu järkyttävä asia, joka muuttaa täydellisesti tapahtumien kulun.

Kohtaaminen on jännittävä, yllätyksellinen näytelmä, jossa katsoja joutuu pohtimaan useaan kertaan mikä on totta, mikä valetta ja mihin voi luottaa. Se kysyy, voiko kaksi ihmistä, joilla on yli viidenkymmenen vuoden ikäero ikinä löytää toinen toisensa, varsinkin kun toinen on nuori nainen ja toinen vanha mies.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

Peruslippu 23€, Eläkeläiset 20€, Opiskelijat, työttömät, varusmiehet 15€

Järjestäjä

Eräs Teatteri