Näytä kaikki tapahtumat

”Kohdataan kentällä” – valtakunnallinen golftapahtuma

Tawast Golf & Country Club, Tawastintie 48, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Harrastukset Järjestöt Liikunta Urheilu Hämeenlinna

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki golfaavat Martta-jäsenet puolisoineen ja ystävineen ja Tawast Golfin naiset puolisoineen ja ystävineen ympäri Suomen. Sinäkin! Tapahtuma järjestetään lauantaina 10.6.2023 Tawast Golfin upealla kentällä, keskellä Etelä-Suomea, Suomen Tiilaaksossa.

Tapahtumaan on matala kynnys osallistua. Sen voi tehdä kahdella tapaa, joko pelaamalla tai kilpailemalla. Kilpailumuotona on 18 reiän pariscramble. Kilpailun parhaat palkitaan ja kaikki osallistuvat arvontaan. Tapahtuma huipentuu yhteiseen ruokailuun klubiemännän loihtiman buffetpöydän antimien äärelle, palkintojen jakoon ja arpajaisiin. Luvassa on huikeita palkintoja ja arpajaisvoittoja.

Tapahtuma alkaa kello 8:00 Lepaan viini- ja puutarhatilan energiavoimajuomalla. Ennen tapahtumaa toimitusjohtaja Vesa Rontu pitää tapahtumainfon ja golfin yhteislähtö on kello 9:00.
Tapahtumamaksu on 69 €/henkilö, Tawast Golfin pelioikeutetut 29 €/hlö, sisältäen tervetulojuoman, väliajalla taukokahvit kahvileipineen, pelimaksun, kärryt, saunan pyyhkeineen ja buffetlounaan sekä osallistumisen arvontoihin.

Ilmoittautuminen: 7.6.2023 mennessä Tawast Golfiin caddiemaster@tawastgolf.fi tai puh. 0600 550060. Ilmoita samalla golfseurasi, nimesi ja mahdollinen Marttayhdistyksesi sekä tarkka tasoituksesi. Ilmoita myös osallistutko kilpailuun vai tuletko pelaamaan.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Tapahtumamaksu on 69 €/henkilö, Tawast Golfin pelioikeutetut 29 €/hlö, sisältäen tervetulojuoman, pelimaksun, kärryt, saunan pyyhkeineen, taukokahvit ja buffetlounaan sekä osallistumisen arvontoihin.

Tapahtumamaksu maksetaan caddiemasterin toimistoon ennen tapahtuman alkamista.

Järjestäjä

Hämeen Martat ry, Birger Jaarlin katu 21, 13100 Hämeenlinna / Marjo Salo ja Tawast Golf ry Naiset/ Petriina Punkari-Mäkiaho, Tawastintie 48, 13270 Hämeenlinna