Näytä kaikki tapahtumat

Kirjaston joulunavaus: Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan joulushow

Janakkalan pääkirjasto, Koulutie 2a, Janakkala

Joulu Joulupukit Kirjastot Lapset (ikäryhmät) Lapsiperheet Leikit (tuotokset) Musiikki Pelit Perheet (ryhmät) Janakkala

Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

Kale Kalkkuna jää täksi vuodeksi Korvatunturille puuhastelemaan jouluaskareita. Kalen sijasta mukaan lähtee serkkupoika Karri Kalkkuna, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä…

Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen. Pääset jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa. Lisäksi kirjasto tarjoaa jouluista pientä syötävää ja juotavaa.

Vapaa pääsy! Toivotetaan yhdessä joulu tervetulleeksi!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Janakkalan kunnankirjasto

Linkit