Näytä kaikki tapahtumat

KINO TAVAST: Just a Ride (2023) K7

Bio Rex Verkatehdas, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Dokumenttielokuvat Elokuva (taiteet) Elokuvakulttuuri Elokuvat (teokset) Lumilautailijat Lumilautailu Nuoret Hämeenlinna

Just A Ride dokumenttielokuva kertoo eheytymisestä ja vapaudesta; siitä, kuinka parhaimmillaan lumilautailessa alas vuoren rinnettä yhtyy elämään niin vahvasti, että ainoa mitä jää jäljelle on kaikesta vapaa, puhdas lasku.

Päähenkilö Matti Kinnunen, 35, on innokas lumilautailija. Hän lumilautaili ammatikseen, kunnes loukkaantumiset pysäyttivät juuri läpi lyöneen uran. Kun kuntoutuminen venyy pitkäksi, jalka katkeaa uudestaan ja sponsorit jättävät hänet, menettää Matti elämänilonsa ja masentuu syvästi.

Elokuvassa Matti lähtee etsimään tietä parantumiseen ja tavoittelemaan takaisin ammattilaiseksi ja lumilautailun huipulle. Lopulta haaveet huipulle pääsemisestä kariutuvat, mutta matka vie kuitenkin takaisin lumilautailun alkulähteille ja siihen, miksi sitä alunperin tehtiinkiin; hauskuuden, ilon ja vapauden vuoksi.

Iisakki Kennilä & Matti Kinnunen, Just a Ride (Suomi, 2023) • 65 min • K7

Elokuvanäytös klo 18.00 – 19.10
Elokuvan jälkeen klo 19.10 – 19.40 keskustelu tekijävieras Iisakki Kennilän kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

13 € tai sarjakortilla kolmeen Kino Tavast -sarjan näytökseen hintaan á 10 €. Liput verkkokaupasta tai ovelta käteisellä/kortilla varttia ennen näytöksen alkua.

Järjestäjä

Kino Tavast