Näytä kaikki tapahtumat

Kaikki se viha, kaikki se rakkaus

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, Lukiokatu 2, Hämeenlinna

Aikuiset Kirjailijavierailut Kirjallisuus Päihderiippuvuus Rikostausta Tietokirjallisuus Hämeenlinna

Mitkä ovat rikollisen elämän todelliset kasvot?

Toimittaja, tietokirjailija Minna Ala-Heikkilä kertoo Pauli Joonasta kirjoittamansa Kaikki se viha, kaikki se rakkaus -kirjan (2023) tekemisestä ja Pauli Joona elämäänsä liittyvistä asioista.

Entisen rikollisen ja päihderiippuvaisen Pauli Joonan tarina ei kerro rikollismaailman julkkiksesta eikä uhoa rikollista menestystä. Sen sijaan se näyttää, mihin lapsuuden kaltoinkohtelu, laiminlyönnit ja väkivalta sekä jo lapsena alkanut päihderiippuvuus voivat pahimmillaan viedä. Pauli Joona on istunut 17 vankeustuomiota, joista viimeinen tuli henkirikoksesta. Pauli Joona on selviytynyt raitistumalla ja tarkastelemalla perusteellisesti omia asenteitaan, arvojaan ja tunne-elämäänsä sekä vankilassa että vankila-ajan päätyttyä.

”Nyt on kuultu tarpeeksi julkkisrikollisten tarinoita, joissa juhlitaan ja vedetään amfetamiinia ja rahaa on. Nyt on aika kuulla tavallisen rikollisen tarina, jossa kaikki on surullista ja huonoa ja kaikessa ollaan altavastaajana niin linnassa kuin siviilissäkin.” – Pauli Joona

Minna Ala-Heikkilä on Aamulehden uutistoimittaja, joka on tehnyt toimittajana ja paikallislehtien päätoimittajana vuosien uran. Hän on aiemmin kirjoittanut kaksi kirjaa.

Leino-saliin mahtuu max. 50 kuulijaa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, sen järjestää Hämeenlinnan pääkirjasto.

Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto