Näytä kaikki tapahtumat

Janakkalan Joulunavaus Laurinmäellä

Laurinmäen torpparimuseo, Hakoistentie 373, Janakkala

Aikuiset Lapset (ikäryhmät) Lapsiperheet Markkinat (tapahtumat) Messut (tapahtumat) Museot Musiikki Perheet (ryhmät) Vanhukset Janakkala

Janakkalan joulukausi avataan tunnelmallisella Laurinmäen museoalueella 25.11. klo 12-16.

Koko museoalueen runsas joulutori on pullollaan iloisia lahjaideoita, kauniita koristeita ja jouluisia herkkuja aina Keltaiselta talolta museon pihalle saakka. Korvatunturilta on luvannut saapua odotettu vakivieras, hänet erottaa punaisesta nutusta ja muhkeasta parrasta.

Klo 15 esiintyy Loiskis -lastenorkesteri
Loiskiksen tonttumaisin konsertti ”Rekipolska” muuttuu hieman jouluittain, mutta mukana on aina jotain vanhaa ja lämpöistä. Konsertissa kuullaan ja lauletaan yhdessäkin joululauluja vuosikymmenten takaa mm. Lasten joulu ja Sinivuorten yö. Loiskiksen muusikoiden omia uusimpia lauluja soitetaan myös kuten Joulubuumi, Joulukuusi-rap ja Joulupukki on kova juttu (Kuusijuhla-levyltä).

Keltaisen talon lämpöinen kahvila palvelee tapahtuman aikana ja Tarinmaan seudun kyläyhdistys myy makkaraa ja lettuja. Osalle joulutorin myyjistä käy mobiilimaksu tai kortti, mutta käteistäkin on hyvä varata matkaan. Toivomme joulumieltä ja malttia tapahtuman liikenteeseen, jota paikan päällä ohjaavat osaavat parkkitontut.

Tapahtumaan esityksineen on maksuton sisäänpääsy. Tervetuloa joulumielelle!

Tulisitko myyjäksi tai esittelijäksi Joulunavaukseen? Katso ohjeet ja ilmoittaudu nettilomakkeella tapahtuman nettisivuilla. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Vastaanotamme ainoastaan lomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Järjestäjä

Janakkalan kunta ja Keltainen talo