Näytä kaikki tapahtumat

Janakkalan itsenäisyyspäivän konsertissa Seeli Toivio ja Lily-Marlene Puusepp

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko, Hakoistentie 345, Janakkala

Aikuiset Itsenäisyyspäivät Musiikki Vanhukset Janakkala

Sellisti ja laulaja Seeli Toivio ja harpisti Lily-Marlene Puusepp esiintyvät Janakkalan kirkossa Itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 15-alkavassa juhlatilaisuudessa. Tilaisuuden avaavat Janakkalan kirkkoherra Pekka Riikonen ja kunnanjohtaja Reijo Siltala itsenäisyyspäivän tervehdyksillään.

Ohjelmassa, joka kestää tunnin, kuullaan suomalaista musiikkia mm. Järnefeltiltä, Sibeliukselta, Merikannolta, Kuulalta ja Mielckiltä. Lauletaan yhdessä myös Maamme-laulu, tällä kertaa sellon ja harpun säestyksellä!

Seeli Toivion yli 200-vuotias sello soi Puuseppin ison, kultaisen konserttiharpun kanssa duona monta ylvästä kotimaista sävellystä. Kuullaan myös harppusooloja ja lauluja. Toivio ja Puusepp ovat esiintyneet duona yhdessä vuodesta 2005, ja he ovat esiintyneet kotimaassa lukuisissa kirkoissa, konserttisaleissa, festivaaleilla ja tehneet monta levytystäkin. Levyjä voi ostaa konsertin jälkeen, MobilePay ja kortitkin käyvät.

Seeli Toivio on mezzosopraano; hän ylsi viime Toivo Kuula -laulukilpailussa finaaliin ja voitti erikoispalkinnon. Lily-Marlene Puusepp ja Toivio ovat esiintyneet orkesterien solisteina ja monipuolisina kamarimuusikkoina laajasti myös ulkomailla, mm. USA:ssa, Japanissa ja Keski-Euroopan maissa.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Janakkalan kulttuuritoimi ja Janakkalan seurakunta. Vapaa pääsy.
www.seelitoivio.com

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Järjestäjä

Janakkalan kunta ja Janakkalan seurakunta