Näytä kaikki tapahtumat

International Festival Ballet: Joutsenlampi

Verkatehdas, Vanaja-sali, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Musiikki Nuoret Opiskelijat Tanssi Hämeenlinna

Huom! Tapahtuman lipunmyynti alkaa 30.5.2023.
Arvostettu International Festival Ballet tuo rakastetun Joutsenlampi-balettinsa Baltic Festival Orchestran säestämänä Hämeenlinnaan marraskuussa. Esitysten tähtiballerinoina tanssivat tänä vuonna Suomessakin jo aiemmin ihastuttaneet Elizaveta Bogutskaya ja Nikita Moskalets sekä nuoret lupaukset Anastasia Miliachenko ja Lorenzo Lodi. Baltian festivaaliorkesterin kapellimestarina toimii Normunds Vaicis.

Saksassa päämajaansa pitävä International Festival Ballet on kansainvälinen baletti, joka toimii yli kansallisten rajojen ja haluaa edistää yhteisymmärrystä ja rinnakkaiseloa taiteen, musiikin ja tanssin keinoin. International Festival Balletin tanssijoista suurin osa on ukrainalaisia mutta joukossa on myös Venäjältä paenneita tanssijoita sekä tanssijoita Italiasta, Espanjasta, Japanista ja Puolasta.

Pjotr Tšaikovskin 1800-luvulla säveltämä Joutsenlampi kertoo tutun tarinan kaukaisen maan prinsessa Odettesta, jonka pelätty velho Rothbart on kaapannut ja noitunut joutseneksi.

INTERNATIONAL FESTIVAL BALLET (GER)
JOUTSENLAMPI
Musiikki: Pjotr Tšaikovski
Koreografia: M. Petipa ja L. Iwanov
Libretto W.Begitchev ja W. Geltzer

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Peruslippu: 84,50/74,50/69,50 €, Eläkeläinen: 79,50/69,50/64,50 €, Opiskelijat ja lapset 3-16v. Alle 3-vuotiaat sylilapset veloituksetta.: 55,50/49,50/44,50 €, Avustajalippu EU:n vammaiskortin A-merkinnällä: 0 €

Järjestäjä

Live Nation Finland Oy