Näytä kaikki tapahtumat

Hector: Vielä ehtii: Herra Mirandos 50 vuotta!

Verkatehdas, Vanaja-sali, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Harrastukset Hämeenlinna

Suuren kysynnän vuoksi Herra Mirandoksen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu keväällä 2024.

Hectorin ensimmäiset sooloalbumit NOSTALGIA ja HERRA MIRANDOS ilmestyivät vuosina 1972-73; niinpä mystinen Herra Mirandos täytti vuonna 2023 pyöreät 50 vuotta ! Tavastian joulukuiset klubikonsertit myytiin heti loppuun. Suuren kysynnän vuoksi Hector yhdessä 8-miehisen FLOWER BANDIKSI muuntautuneen POWER BÄNDINSÄ kanssa jatkaa juhlintaa hämyisillä synttäribileillä eturivin klubeissa muualla Suomessa. Klubikonserteissa kuullaan restauroitu valikoima noiden debyyttialbumien klassikkokappaleita paljon muun ohella. ”LEVEÄT LAHKEET, LAUHKEA MIELI JA KATSE HORISONTTIIN !”

Hectorin ura yhtenä merkittävimmistä suomalaisista lauluntekijöistä alkoi jo teini-ikäisenä vuonna 1966, jolloin julkaistiin hänen debyyttilevynsä ”Palkkasoturi”, käännösversio folk-laulajatar Buffy Sainte-Marien kansainvälisestä hitistä.

Varsinaisen läpimurtonsa Hector teki 70-luvun alussa ensialbumillaan ”Nostalgia”, jota seurasi vuosikymmeniä kestänyt hittiparaati ja lukuisat kulta- ja platinalevyt, neljä Emma-palkintoa, Juha Vainio- ja Reino Helismaa-palkinnot, ja hänelle on myönnetty Pro Finlandia-kunniamitali v.2008. Hänet on myös nimitetty virallisesti ”Stadin kundiksi” v.2015 ja hän on saanut Helsingin Kaupungin Kultaisen Kunniamitalin v. 2017.

Huomioithan, että tällä kertaa käytössä on istumakatsomon lisäksi myös seisomakatsomo!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

2 krs/istumapaikat: 59,90 €, 1 krs/seisomapaikat : 49,90 €, Avustajalippu EU:n vammaiskortin A-tunnuksella: 0 €

Järjestäjä

Central Line Entertainment