Hathajoogan alkeisryhmä

Joogakoulu Kajo, Rauhankatu 3, Hämeenlinna

Aikuiset Hyvinvointi (terveydellinen) Kuntoutujat Liikunta Mielenterveyskuntoutujat Nuoret Opiskelijat Päihdekuntoutujat Rentoutus Terveys Työttömät Urheilu Uupumus Yksinäisyys Hämeenlinna

Hathajoogan alkeistunnilla tutustumme yksinkertaiseen harjoitukseen, joka johdattelee kohti kehotietoisuutta ja mielenhallintaa. Pyrimme etenemään rauhallisesti, ryhmän edellytysten mukaisessa tahdissa. Hathajoogassa rentous ja valppaus löytyvät ohjatusti hellitämisen kautta. Teemme kehon liikkeitä ja asentoja (asana), harjoittelemme tasapainoa, kuuntelemme omaa luonnollista hengitystä ja teemme rentoutumisharjoituksia.

Fyysinen harjoitus lisää lihasvoimaa ja selän hyvinvointia. Mielen harjoitus luo sisäistä tilantuntua ja kehittää keskittymiskykyä. Harjoitus suuntaa olemista kohti sisäisen hiljaisuuden kokemusta.

Tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa joogakokemusta. Alkeisryhmässä vasta-alkaja voi tehdä harjoitusta turvallisesti asiantuntevassa ohjauksessa. Kokeneemmat joogaajat ovat tervetulleita ryhmään kertaamaan joogan perusteita. Alkeisryhmä sopii jokaiselle kokoaisvaltaista hyvinvointia, rentoutumista ja virkistymistä kaipaavalle.

Keskiviikkoisin klo 16.30-18.00

Kevään alkeiskurssi 25.1-14.6.2023. ( ei 1.3 )
Kertamaksu: 15 €
Femmakortti 70 €
Kymppikortti 140 €

Opettaja: Anna Kolehmainen
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: anna.kolehmainen@gmail.com, 044 340 1505

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

Kertamaksu 15 €, femmakortti 70 €, kymppikortti 140 €

50 % alennus kymppi ja femmakorteista Irti Huumeista ry:n, Kanta-Hämeen Hengitys yhdistyksen jäsenille ja pienituloisille.

Järjestäjä

Anna Kolehmainen, jooganopettaja SJL