Growth LOOP -kasvutapahtuma

Verkatehdas, Hämeenlinna, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Järjestöt Kasvu Kasvuyritykset Koulutus Markkinat (tapahtumat) Messut (tapahtumat) Seminaarit Verkostoituminen Yrittäjät Yritykset Yritystoiminta Yritysvalmennus Hämeenlinna

Growth LOOP kokoaa kasvuyritysten päättäjät, vaikuttajat ja tekijät Suomen väestölliseen keskipisteeseen Hämeenlinnaan 8.6.2023. Verkatehtaalla kuullaan muun muassa yritysvalmennuksen suorasuuta Jari Sarasvuota, kauramaidon kymmeniksi miljooniksi muuttanutta Juha-Petteri Kukkosta sekä Jungle Juice Barin menestysreseptistä tunnettua Noora Fagerströmiä.

Aamusta myöhäisiltaan kestävä Growth LOOP -seminaari muuttaa Hämeenlinnan päiväksi kasvuyritysfestivaaliksi.

Growth LOOP tähtää pk-yritysten kasvufoorumiksi

Growth LOOP on korkean profiilin yritysseminaari, joka keskittyy nykyisten ja tulevien kasvuyritysten kassavirtojen, kannattavuuden ja arvon kasvattamiseen. Tilaisuus kokoaa 700 kasvuhakuisten yritysten tulosvastuullista päättäjää, liiketoiminnan vaikuttajaa ja julkisen sektorin edustajaa Hämeenlinnaan.

”Uudessa Growth LOOP -tapahtumassamme on suomalaisten kärkiseminaarien alkuaikojen pioneerihenkeä, ja tähtäämme Suomen konkreettisimmaksi ja tärkeimmäksi pk-yritysten vuotuiseksi kasvufoorumiksi”, kertoo tapahtuman perustaja Jarkko Kurvinen.

Seminaari tuo Hämeenlinnaan nimekkäitä puhujia

Seminaarin lähestymistapa on käytännönläheinen ja keskittyy pk-yritysten kasvun käynnistämiseen, kiihdyttämiseen ja esteiden ylittämiseen. Puhujina tilaisuudessa kuullaan kasvuhakuisen liiketoiminnan nimekkäitä huippuammattilaisia ja vaikuttajia. Puhujakaartiin on jo kiinnitetty yritysvalmentaja Jari Sarasvuo, perheyrityksensä myynyt kaurakuningas Juha-Petteri Kukkonen, Vuoden Kasvuyritysjohtajaksi valittu Noora Fagerström, vuoden bisnespuhuja ja bisneksen tekoälytulki Antti Merilehto sekä nykyaikaisen myynnin valmentajat Sani Leino ja Oona Kankkunen.

”Tämä on historiallinen hanke Hämeessä. Teemme vastaiskun talouden näivettymistä vastaan ja houkuttelemme yrityksiä poteroista uuden kasvun tielle. Muutos on varmaa, kasvu tehdään taantumassa”, päättää Kurvinen.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Varmista paikkasi vuoden kumouksellisimmassa kasvutapahtumassa! Lippuja on rajoitettu määrä.

Järjestäjä

Growth LOOP ja Palveluna Oy