Growth LOOP 2024

Verkatehdas, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Kasvuyritykset Koulutus Opiskelijat Seminaarit Yrittäjyys Yrittäjät Yritykset Yritystoiminta Hämeenlinna

Vuoden kumouksellisin kasvutapahtuma Growth LOOP tulee jälleen kesäkuussa! Tarjoilemme kovan kattauksen näkijöitä ja tekijöitä. Inspiraatiota, rahapuhetta ja konkretiaa. Juuri sellaista, mistä yrittäjät pitävät.

Kovatasoinen lavaohjelmamme on kasvuyrityksille suunnattu elämyksellinen kokonaisuus. Panostamme merkittävästi kokemukseen ja siitä osoituksena olemme myös finaalissa ehdolla Suomen parhaaksi yritystapahtumaksi (Evento Awards 2024).

Growth LOOP on vuotuinen kasvufoorumi suomalaisille pk-yrityksille. Kesäkuussa Hämeenlinnassa kokoontuu 700 päättäjän joukko rakentamaan uutta kasvua. Lähestymistapamme on tänäkin vuonna käytännönläheinen ja keskittyy yritysten kasvuun tarjoamalla konkreettisia eväitä ja työkaluja.

Tule vahvistamaan kasvuosaamistasi ja verkostoitumaan ruuhka-Suomen keskipisteeseen Hämeenlinnaan torstaina 6.6.2024 Verkatehtaalle!

Viime kesänä saimme kasaan 500 tulosvastuullisen päättäjän joukon. Kun riittävän moni alkaa nähdä nykytilanteessa enemmän mahdollisuuksia uhkien sijasta, alkaa tapahtua. Syntyy kasvua. Tekemällä. Tulethan sinäkin tänä vuonna?

Liput tapahtumaan myydään nyt! Lue lisää tapahtumasta https://www.growthloop.fi ja osta liput https://www.growthloop.fi/liput

Muutos on varmaa. Kasvu on tehtävä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Growth LOOP ja Palveluna Oy