Fatbike-retki Aulangolla

Katajistonranta, Katajistontie 1, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastukset Hyvinvointi (terveydellinen) Liikunta Luontoliikunta Maastopyöräily Nuoret Retkeily Terveys Urheilu Hämeenlinna

Tervetuloa mukaan fatbike-retkelle Aulangolle!

Tällä matalankynnyksen retkellä tutustumme fatbikeihin ja teemme leppoisan retken Aulangonjärveä kiertävää maastopyöräreittiä mukaillen.

Aiempaa kokemusta maastopyöräilystä ei tarvitse olla, mutta reitillä on jonkin verran mäkiä ja pyöräilemme vaihtelevassa metsämaastossa, joten kohtuullinen peruskunto on hyvä olla matkassa mukana. Vauhdin pidämme kuitenkin rauhallisena ja pysähdymme sopivassa kohden aina juttelemaan mukavia. Retken päätteeksi kipuamme ketjut kireinä vielä näkötornin tasanteelle ihailemaan kansallismaisemaa ja ottamaan retkiselfiet. Kalustonamme Trek Farley 5 fatbikeja.

Lähtö- ja paluupaikkana toimii Aulanko Outdoors Katajistonrannassa (Katajistontie 1, Hämeenlinna).Tapahtuma-aika 27.6.2024 klo 13-15. Hinta 45 eur / hlö, sis. alv, ohjaus, fatbikevuokra ja kypärä.
(Maksu etukäteen maksulinkillä tai liikuntaetusovelluksilla).

Ota mukaan juotavaa! (Huom. kaupan kapeat vesi- ja virvokepullot eivät pysy pullotelineissä.) Peruutusehdot:

Veloitukseton peruutus, kun peruutus tehdään viimeistään 5 vrk ennen tapahtumaa. Tätä myöhemmin perutuissa veloitus 50%. Peruuttamatta jätetyn osallistumisen osalta 100% veloitus.

Ilmoittaudu retkelle: info@aulankooutdoors.fi

Ilmoittauessasi kerrothan samalla seuraavat tiedot varaukseen
– yhteistiedot; nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
– pyöräilijän pituus
– maksutoive (maksulinkki/liikuntaetu) Liikuntaeduista käy epassi, edenred sekä smartum.

Mukaan otetaan max 15 hlö.

Järjestäjällä on lain mukainen vastuuvakuutus. Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta.Säävaraus. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

45,00

Maksu ennakkoon maksulinkillä tai liikuntaeduilla.

Järjestäjä

Aulanko Outdoors