Näytä kaikki tapahtumat

Eva & Lidiia Fedorenkon ja Polina Belousovan kuvataidenäyttely

Janakkalan pääkirjasto, Koulutie 2a, Janakkala

Aikuiset Harrastajat Harrastukset Kirjastot Kuvataide Näyttelyt Janakkala

Kolmen ukrainalaisen taiteilijan näyttely. He kertovat itsestään näin:

Eva Fedorenko

Olen Ukrainasta Melitopolin kaupungista Zaporozhyen alueelta. Asun luovien ihmisten perheessä. Harrastan paljon urheilua ja vapaa-ajallani tykkään piirtää.

Lidiia Fedorenko

Olen ukrainalainen nainen, syntynyt ja kasvanut Melitopolissa. Ennen sodan puhkeamista olin tietotekniikan opettaja lukiossa nro 22. Luova työ on minun harrastukseni, rakastan suuresti luovan työn, taiteen uusien alojen oppimista ja toteuttamista. En pelkää kokeilla useampien tekniikoiden yhdistämistä. En ole ammattilainen, olen itseoppinut.

Polina Belousova

Olen 21-vuotias ja olen Ukrainasta, Zaporozhyen kaupungista. Opiskelen yliopistossa arkkitehtuurin tiedekunnassa. Mutta kaikesta mitä teen, pidän eniten piirtämisestä. Aloitin piirtämisen ennen kuin opin kirjoittamaan. Ensimmäinen kangas oli tapetti kotonani. Kiitos vanhempieni, he eivät moiti minua, vaan antoivat minun maalata koko huoneen. Siitä se kaikki alkoi.

Piirtäminen on minulle erityinen meditaatio, voin tehdä sitä huomaamatta mitään ympärilläni. Koulussa piirsin hauskoja muotokuvia luokkatovereilleni ja osallistuin taidekilpailuihin. Ja sitten olin onnekas, isä löysi minulle opettajan. Tällä opettajalla oli oma galleria ja hän oli Ukrainan arvostettu taiteilija. Kun opiskelin hänen kanssaan, piirrustustasoni parani paljon.

Elämässäni oli monia erilaisia piirrustusopettajia, mutta vain kolme kohteli minua ystävällisesti ja sanoi, että minulla on lahjakkuutta ja tulen menestymään. Kiitos heille tästä! Mutta oli niitä, jotka sanoivat, ettei minulla ole lahjakkuutta ja taitoja. Kiitos heille tästä, nyt olen osoittanut heille päinvastaista!

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina. Omatoimiaikana näyttelytilaan ei pääse.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Janakkalan Kodit