Näytä kaikki tapahtumat

Ella Snellman: Theatre Jazz & Funk Jazz

FitStation, Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Jazz Opiskelijat Tanssi Tanssijat Tanssit Hämeenlinna

Kahden päivän intensiiviworkshop jazz-tanssijoille, opettajana Ella Snellman! Kurssilla sukelletaan kahteen jazz-tanssin tyyliin, funk jazziin ja musikaali-jazziin. Kurssi sopii jatkotason tanssijoille.

FUNK JAZZ on tanssityyli, joka yhdistää funk-musiikin rytmit ja jazz-tanssin tekniikat. Tunti sisältää energisen jazz-tanssin elementtejä sisältävän lämmittelyn, tekniikkaharjoituksia sekä koreografiatyöskentelyn. Tunnilla pureudutaan sekä tarinankerrontaan että vauhdikkaan ja dynaamisen koreografian työstämiseen, joka sisältää vaikutteita commercial-tanssityyleistä.

THEATRE JAZZ -tunnilla pääset sukeltamaan syvälle musikaalien maailmaan! Pureudumme tunnilla koreografiaan, joka on tehty tunnettuun musikaalikappaleeseen, sekä tutustumme jazztanssin tekniikkaan. Koreografiaa työstäessämme syvennymme näyttelijäntyön ja tanssin yhdistämiseen. Harjoittelemme intensiivisesti sekä tekniikkaa että ilmaisua ja syvennämme samalla ymmärrystämme musiikkiteatterin ja liikeilmaisun yhteispelistä.

ELLA SNELLMAN on Helsingissä asuva tanssija, musikaaliartisti, koreografi sekä tanssinopettaja. Ella on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademin ammattitanssijan tutkinnosta päälajinaan jazz-tanssi, minkä jälkeen hän on työskennellyt musikaaleissa sekä tanssiteatteriproduktioissa, kiertue-esityksissä, yritystapahtumissa sekä musiikkivideoilla.

La 3.8. klo 16.00–18.00 ja su 4.8. klo 13.00–15.00
Hinta: 64 € (jäsenhinta 54 €)

Ilmoittaudu: www.tehdastanssii.fi/theatre-jazz-funk-jazz

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja ilmaisia yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä.

Tutustu festivaaliin: www.tehdastanssii.fi

Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Rengon Säästöpankkisäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Festivaali tekee yhteistyötä Hämeenlinnan Teatterin, Ars-Häme ry:n, Sibelius-opiston, FitStationin, TR Studion ja Tanssi- ja Liikuntakeskuksen kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

Hinta: 64 € (jäsenhinta 54 €)

https://www.tehdastanssii.fi/theatre-jazz-funk-jazz

Järjestäjä

Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry