Avolavaklubilla Mimin Mieli

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, Lukiokatu 2, Hämeenlinna

Aikuiset Musiikki Nuoret Popmusiikki Hämeenlinna

Mimin Mieli on näyttelijä/muusikko Maiju-Riina Huttusen musiikkiprojekti. Kappaleiden sanoitukset ja sävellykset ovat hänen kynästään, sovitukset on tehty yhteistyössä muusikko/tuottaja Lauri Malinin ja muiden kokoonpanossa soittavien muusikoiden kanssa. Mimin Mielen musiikki on estetiikaltaan ”luomupoppia”, joka lainailee rohkeasti vaikutteita näyttämömusiikista. Kappaleissa on vahvat tekstit, joissa puhuvat vaihtuvat kertojaäänet. Laulut perustuvat tosielämästä tehtyihin vilpittömiin havaintoihin, jotka kulkevat mielikuvituksen läpi ja kasvavat arjesta irtoaviksi tarinoiksi.

Mimin Mielen ensimmäinen single Vahvempaa Ainetta näki päivänvalon toukokuussa 2021. Ensimmäinen albumi Kultakaloja julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Tulevalla Kultakaloja-albumilla soittavat Maiju-Riina Huttunen (laulu, poikkihuilu), Lauri Malin (rummut), Jussi Liimatainen (koskettimet, haitari), Jussi Koskinen (basso), Janne Toivonen (trumpetti, flyygelitorvi), Juho Viljanen (pasuuna), Antti Paranko (kitara) ja Raisa Huttunen (stemmalaulu).

Avolavaklubilla kuullaan kevyempiä duoversioita albumin kappaleista Huttusen ja Malinin tulkitsemina.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Järjestäjä

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto