Näytä kaikki tapahtumat

Avoin taidepaja pe 5.7. klo 13–16: Rakennetaan ötökkähotelli!

Hämeenlinnan taidemuseo, Viipurintie 2, Hämeenlinna

Harrastajat Harrastukset Kuvataide Lapset (ikäryhmät) Lapsiperheet Museot Nuoret Näyttelyt Perheet (ryhmät) Pölyttäjät Taidepajat Hämeenlinna

Kaikille avoimessa taidepajassa rakennetaan oma ötökkähotelli lähiluonnon pienille pörriäisille. Suomen luonnossa pölyttäjähyönteiset tekevät elintärkeää tehtävää huolehtiessaan kasvien ja kukkien hedelmöittämisestä, ja siten myös meidän ihmisten marja-, vihannes- ja hedelmäsadoistamme. Suomen pölyttäjäkanta on kuitenkin lähivuosien aikana romahtanut ilmastonmuutoksen ja muuttuneen maankäytön seurauksena. Avoimessa taidepajassa pääsemme auttamaan näitä lähiluontomme sankareita rakentamalla yksinkertaisia ötökkähotelleja erilaisten kimalaisten, mehiläisten, perhosten, kärpästen ja kovakuoriaisten pesimäpaikoiksi.

Avoimessa taidepajassa työskennellään omatoimisesti mutta paikalla on myös apuna pajaohjaaja. Avoin taidepaja järjestetään taidemuseon Lohrmann-rakennuksen työpajatilassa.

Taidepajaan saa tulla juuri sellaisena kuin on – ennakko-osaamista ei tarvita. Arvoihimme kuuluu, että jokainen saa olla museossa oma itsensä ja jokaisella on oikeus kokea museo turvallisena paikkana.

Tapahtuma on esteetön

Avoin taidepaja sisältyy museon pääsylipun hintaan. Liput 12/10/0 €. Meille käy myös museokortti.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Taidepajaan osallistuminen sisältyy pääsylipun hintaan 12/10/0€. Meille käy myös museokortti.

Järjestäjä

Hämeenlinnan taidemuseo