Näytä kaikki tapahtumat

Avoin taidepaja 29.6. klo 13–16: Tehdään värikäs omakuva kollaasitekniikalla

Hämeenlinnan taidemuseo, Viipurintie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Harrastukset Kollaasit Kuvataide Lapset (ikäryhmät) Lapsiperheet Museot Omakuvat Perheet (ryhmät) Taidepajat Työpajat Hämeenlinna

Kaikille avoimessa taidepajassa tutustutaan kollaasitekniikkaan ja toteutetaan värikäs omakuva paperista ja kierrätysmateriaaleista. Samalla taidepaja juhlistaa Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaviikkoa, Helsinki Pridea. Helsinki Pride -viikkoa vietetään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeuksien, osallisuuden ja hyvinvoinnin hyväksi. Tule siis mukaan tekemään kollaasitaidetta kaikissa sateenkaaren väreissä ja osoittamaan tukesi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta!

Avoimessa taidepajassa työskennellään omatoimisesti mutta paikalla on myös apuna pajaohjaaja. Avoin taidepaja järjestetään taidemuseon Lohrmann-rakennuksen työpajatilassa.

Taidepajaan saa tulla juuri sellaisena kuin on – ennakko-osaamista ei tarvita. Arvoihimme kuuluu, että jokainen saa olla museossa oma itsensä ja jokaisella on oikeus kokea museo turvallisena paikkana.

Tapahtuma on esteetön

Avoin taidepaja sisältyy museon pääsylipun hintaan. Liput 12/10/0 €.

Meille käy myös museokortti.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Taidepajaan osallistuminen sisältyy pääsylipun hintaan 12/10/0€. Meille käy myös museokortti.

Järjestäjä

Hämeenlinnan taidemuseo