Janakkalan elinvoimatiimi

Yritystalo Veturi

Yritystalo Veturissa yrityksiä palvelee Janakkalan elivoimatiimi ja sinne on keskitetty kaikki yrittäjien tarvitsemat palvelut. Veturi on matalan kynnyksen paikka astua sisään keskustelemaan yritysten toimitila- ja tonttiratkaisuista tai yritysneuvonnasta.

Janakkalan elinvoimatiimiin kuuluvat elinvoimapäällikkö Ismo Holstila, elinvoimakoordinaattori Ria Laurila, Janakkalan Teollisuusalueet Oy:n toimitusjohtaja Markus Myhrberg sekä yrityskehittäjä Antti Aaltonen.

Veturi sijaitsee Turengissa kunnantalon vieressä  osoitteessa Juttilantie 1.

Elinvoimaohjelma

Ohjelmassa tarkastellaan kunnan vetovoimaan ja elinvoimaisuuteen liittyviä tekijöitä entistä laajemmalla katsantokannalla. Elinvoimaohjelmassa on henkilöityvät vastuut määritelty aihepiireittäin, joka on ohjelmien toteutumisen tärkein edellytys.

Osana yritysvaikutusten arviointia Janakkalan Yrittäjät Ry:ltä on pyydetty lausunto elinvoimaohjelmasta. Lausunto puolsi elinvoimaohjelman hyväksymistä sellaisenaan.

Ismo Holstila

Holstila Ismo

elinvoimapäällikkö
Yritystonttien myynti, yrittäjäystävällisten lupakäytäntöjen kehittäminen, kokonaisvaltainen elinvoiman edistäminen.
Puh. 03 680 1319
Puh. 050 5915865
Ria Laurila

Laurila Ria

Yrityskehittäjä
Yritysten toimintaympäristön kehittäminen, yritysyhteistyö ja verkostoituminen, liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen, rahoitusneuvonta ja investoinnnit.
Juttilantie 1

14200 Turenki

Puh. 03 680 1085
Puh. 050 567 7829
Markus Myhrberg
Antti Aaltonen