Janakkalan Teollisuusalueet Oy

Janakkalan Teollisuusalueet Oy tarjoaa kilpailukykyisiä ja toimivia tilaratkaisuja yrityksille. Katso tämän hetkiset vapaat toimitilat tai ota yhteyttä toimitusjohtaja Markus Myhrbergiin.

Vuokratilat

Janakkalan Teollisuusalueet tarjoaa vuokralle omistamiaan tuotanto- ja varastotiloja Tervakoskella, Turengissa ja Rastikankaan yritysalueella. JTA rakennuttaa myös sopimuksen mukaan uusia toimitiloja vuokrattavaksi pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

Yritystilasopimukset

Yritystilasopimus on Janakkalan Teollisuusalueet Oy (JTA):n ja asiakasyrityksen välinen lunastussopimus teollisuus-, varasto- tai liiketilasta. Sopimus voidaan tehdä joko olemassa olevasta kiinteistöstä tai yritykselle erikseen rakennettavasta toimitilasta.

Sopimuksessa asiakasyritys sitoutuu lunastamaan omistukseensa toimitilat. Lunastusaika on yleensä 7-15 vuotta. Rakentamishankkeen kokonaiskustannuksista tai olemassa olevan rakennuksen kokonaishankintahinnasta muodostuvaa pääomaa vähennettynä asiakasyrityksen omarahoitusosuudella yritys lyhentää kuukausittain tasalyhennyksin. Kulloinkin jäljellä olevalle lunastuspääomalle yritys maksaa korkoa vuokran muodossa. Korko sidotaan sovittuihin viitekorkoihin lisättynä korkomarginaalilla. Korkoon voidaan tehdä myös ns. korkosuojaus.

Yrityksellä on oikeus lunastaa toimitilat myös ennen vuokra-ajan päätty­mistä. Tällöin yritys maksaa kokonaisuudessaan yhtenä eränä lunas­tushinnas­ta maksamatta olevan osuuden.

Tarkemmista yksityiskohdista sovitaan aina sopimusta tehtäessä.

 

Janakkalan Teollisuusalueet Oy:n logo.

Vuonna 1984 perustettu toimitilayhtiö on Janakkalan kunnan tytäryhtiö, jonka omistuksessa on n. 50 000 m² toimitiloja.

 

Rastikankaantie rakentaminen joulukuu 2019 – kesäkuu 2020.

Rakentamisen osto-opas

Janakkalan Teollisuusalueet Oy on kerännyt rakentamiseen liittyvät yritykset rakentamisen osto-oppaaseen. Lisätietoa osto-oppaasta antaa yrityskehittäjä Antti Aaltonen.

Markus Myhrberg
Antti Aaltonen