Verkostoidu ja vaikutu

Verkostoidu ja vaikutu on maksuton seminaari hämäläisille yrittäjille 2.11.2018.

Tervetuloa verkostoitumaan ja inspiroitumaan Kiipulan upeisiin maisemiin ja nauttimaan talon lähiruokatarjoiluista.

Minimessuilla (aamiaisen ja lounastauon ajan) esittäytyy 10 toimijaa. Verkostoitumisen apuvälineenä Brella, jonka avulla voit sopia treffejä juuri sinulle sopivien ihmisten kanssa.

VUODEN 2017 OHJELMA NÄYTTI TÄLTÄ

8.30 – 9.30
Minimessut + aamukahvia +verkostoidutaan Brellan avulla

9.30
Tervetuloa

9.45
Asenteella, Intohimolla, rakkaudella ja yhteistyöllä
Lakutehtailija Timo Nisula on El Presidente omassa valtiossaan The Republic of Liquorice, Maailman ainut byrokratiavapaa ja ankeusvapaa mielensapähoittamisvyöhyke, josta käsin hän käy väsymättömästi kamppailua maailman ankeuttamista vastaan.

11.00
Case Lammin Sahti
Suomalainen pienpanimokulttuuri on suorastaan räjähtänyt käsiin, suomalaiset tekevät loistavia oluita. Mitä kuuluu alan pioneerille? Vuonna 1985 perustettu Lammin Sahti Oy on maamme vanhin toimiva pienpanimo, joka on aktiivisesti mukana rakentamassa alan tunnettuutta myös tapahtumilla.
Toimitusjohtaja Pekka Kääriäinen

11.45
Lounas  + minimessut + verkostoidutaan Brellan avulla

13.00
Miten maa makaa, talouskatsaus
Pankinjohtaja Juha-Pekka Arkkila on toiminut 100 vuotta tänä vuonna täyttäneessä Janakkalan Osuuspankissa eri tehtävissä  vuodesta 1984, johtoryhmän jäsen  vuodesta 1991 alkaen. Janakkalan Osuuspankki

13.30
Digitalisaatio muuttaa kaiken!
Vuoden puhujaksi 2015 valittu Ville Tolvanen on digitalisti, yrittäjä ja yritysmuotoilija. Hänen sanotaan olevan itse digitalisaation ilmentymä. Tolvanen on Digitalist Network –verkoston perustaja ja pääsihteeri, kouluttaja, yritysmuotoilija ja aktiivinen vaikuttaja.

Seminaarin päätteeksi julkistetaan Janakkalan vuoden 2017 yrittäjä

Minimessuilla ovat jo mukana

 • Soi-Hu
 • Janakkalan kunta, Tripla ja Virta
  Työllisyysseteli & Virta-hanke ja Tripla-hanke
 • Kaunis Liike Oy
  VISUALISOINTI  | VALOKUVAUS | VIDEOKUVAUS | GRAAFINEN SUUNNITTELU | NETTISIVUTTiesitkö, että valokuvat, videopätkät, houkuttelevat mainokset ja yritysilme sekä nettisivut voivat olla ratkaisevassa osassa, kun kehität omaa liiketoimintaasi? Useat käytännön esimerkit osoittavat, että visuaalinen kokonaisuus ja niiden toteutukset ratkaisevat usein asiakkaan valinnat kovassa kilpailussa. Tervetuloa tutustumaan verkostoidu ja vaikutu minimessuille 3.11.2017 – Visualisti Nea Ahtiainen, www.nealeksandra.com, Kaunis Liike Oy
 • Lammin Säästöpankki
 • LähiTapiola Loimi-Häme
  Elämänturvapalvelut: Terveys, Talous, Turvallisuus
 • Kiipula
 • HAMK Työelämäpalvelut
  HAMK Työelämäpalvelut tarjoaa monialaista asiantuntijuutta ja osaamista koko ammattikorkeakoulun tarjonnasta. Meiltä saat asiantuntijapalveluita, täydennyskoulutusta, verkostoja, konsultaatiota, kehittämishankkeita, opiskelijakontakteja ja
 • Janakkalan Osuuspankki
 • Hämeen työ- ja elinkeinotoimisto/Yrityspalvelut/EURESTyönantaja, jos et löydä sopivaa työntekijää kotimaasta, hakua voidaan laajentaa Eurooppaan.
  Hämeen TE -toimiston yrityspalvelujen EURES -asiantuntijat kuuluvat European Employment Services –yhteistyöverkostoon ja toimivat maksutta yrityksenne apuna:
  rekrytoinnin suunnittelussa ja käynnistämisessä / soveltuvan kohdemaan valinnassa ja yhteydenpidossa / tiedusteluihin vastaamisessa ja hakemusten käsittelyssä. EURES:n ja  ”Työvoiman liikkuvuus Euroopassa” ESR –hankkeen kautta yrityksesi voi myös hankkia edullisia räätälöityjä palveluja, kuten Työpaikkasuomi  ja Kansainvälisen työyhteisön valmennus.
 • YrityskummitYrityskummi tukee yrittäjää liiketoiminnan kehittämisessä ja ongelmien  ratkaisemisessa.