Yleisö istumassa Kiipulan auditoriossa

Verkostoidu ja vaikutu

Verkostoidu ja vaikutu on maksuton seminaari hämäläisille yrittäjille.
Seuraavan seminaarin ajankohta on 1.11.2019.

”Olitte todella hyvin suunnitelleet ohjelman. Kaikki luennoitsijat saivat ainakin minussa aikaan innostusta. Eppujen Akun ja Juhan otto mukaan oli täyskymppi ja vielä plussat päälle! Ihana kuulla miten nuoruuteni rokki-idolit ovat kasvaneet aikuisiksi rokki- ja yrittäjäidoleiksi, vaikken sinänsä idolisoi – vaan todellakin kunnioitan noita kundeja ja rentoa, osaavaa asennetta! 

Brellan käyttö oli itselleni uusi tuttavuus ja näköjään sitä oli turhan arka siltikin hakemaa kontakteja. Kaikki kontaktit ovat aina innostavia, vaikkei niistä suoraa ”hyöytyä” olisikaan -sen kun aina muistaisi!!

En tuntenut Janakkalaa aiemmin juurikaan ja nyt on kyllä kuntanne mielessäni oikeasti kirkastunut. Tykkään! Kiipula paikkana erinomainen, hieno alue kaikkineen ja miksi kaikki pitäisi olla aina jossain cityissä. Hyvä te!!! ” 2018

 

Ohjelma 2.11.2018 näytti tältä

8.30 – 9.30
Minimessut + aamukahvia + verkostoidutaan Brellan avulla

9.30
Tervetuloa

9.45
Mikä ihmeen muotoilun maailma?

Palvelu- ja muutosmuotoilu. Asenne ja ajattelutapa. Muotoilun monet kasvot. Palvelujen muotoilusta vuorovaikutuksen kenttiin. Asiakaskokemuksen merkitys – kilpailuetua ja vaikuttavuutta palveluihin ja prosesseihin.
Saara Utti, palvelu- ja muutosmuotoilija

10.45
Case Kultasuklaa: Uudistumisen sietämätön keveys
Ympäristö muuttuu jatkuvasti ja niin on muututtava myös yritystoiminnan. Uudistuminen on niin yksilön kuin yrityksen pärjäämisen edellytys.
Juha Kärkkäinen, Suklaayrittäjä Iittalassa, jonka intohimo on luoda elämyksiä ja sykähdyttäviä hetkiä ihmisten elämään. Paljasjalkainen hämäläinen ja kolmen energisen pojan isä.

11.15
Lounas + minimessut + verkostoidutaan Brellan avulla

13.00
Autotallista Akun Tehtaaseen

Aku Syrjä ja Juha Torvinen kertovat, miten 70-luvun Ylöjärveltä ponnistettiin kotimaisen rockin kärkeen, pysyen siellä ja miten siinä sivussa vähän kuin vahingossa luotiin maamme johtava, usean miljoonan euron liikevaihdon AV-palvelutalo ja yrityskeskittymä Akun Tehdas.

Aku Syrjä on Eppu Normaali-yhtyeen rumpali ja Eppu Normaali Oy:n ja Aku’s Factory ltd. Oy:n  toimitusjohtaja. Koulutukseltaan hän on keskikoulun ja kolme kuukautta lukiota käynyt entinen kanafarmari.Sotilasarvoltaan Syrjä on siviilipalvelusmies.
Juha Torvinen on Eppu Normaali-yhtyeen kitaristi ja osallistuu Eppu Normaali Oy:ssä tuotantotehtäviin. Koulutukseltaan hän on ylioppilas ja mielisairaanhoitaja (nyk. mielenterveyshoitaja). Syrjän tavoin Torvisenkin sotilasarvo on siviilipalvelusmies.

Seminaarin päätteeksi julkistetaan Janakkalan kunnan nimeämä vuoden 2018 yrittäjä

Minimessuilla (aamiaisen ja lounastauon ajan) esittäytyy 10 toimijaa.


Minimessuilla mukana

Kiipula
Työuralle –hankeUraohjauksen käytäntöjä työelämän tarpeisiin
Yrityspalvelut

Avux Koneet ja Soi-Hu Oy

Kaunis Liike Oy:n/Nealeksandra Photography

Janakkalan Osuuspankki

Valio

Lammin Säästöpankki

Yrityskummit

Virtuaalikonkurssi/Target Navigator

Kuutar-risteilyt

From Janakkala with love