Janakkala-messut

Ajankohtaista yrittäjille

Yrittäjä, 5.9.2019 on Sinun päiväsi!

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi tarjoaa janakkalalaisille yrittäjille aamiaisen torstaina 5.9. klo 9 Turengin Wanhalla Asemalla. Tule aamiaiselle kanssamme! 

Vaikka yrittäjyys on monelle valinta, on se myös hetkittäin haasteita. Yrittäjänpäivänä saa nostaa haasteet pöydälle!

Todennäköisesti et ole yksin haasteesi kanssa. Janakkalassa vietämme Yrittäjän päivää painavan keskustelun ja herkullisen aamupalan merkeissä Turengin Wanhalla Asemalla klo 9 – 10.30. Tilaisuuden ohjelmasta vastaa Janakkalan yrittäjät ry. Mukana myös kunnan elinvoimatiimi.

Ilmoittautumiset 2.9.2019 mennessä: ria.laurila@janakkala.fi

 

Menneet tapahtumat näet alla:


Yrittäjien hyvinvointi -aamukahvit 15.8.2019 klo 8.30 Veturissa

Aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin verkostoitumisen ohella yrittäjien hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Tilaisuuden alusti hyvinvointialan osaaja Yrjö Koskinen. Ykä Koskinen on Suomen Mielenterveysseuran valtuuttama Mielenterveyden ensiapukoulutusten ohjaaja & valmentaja sekä hyvinvointiyrittäjä. Ykä puhuu suurella sydämellä hyvinvoinnista, hyvästä sekä tasapainoisesta elämästä. Hänen missionsa on saada yrittäjät voimaan paremmin. Positiivisuus, hyvä asenne sekä tasapaino oman itsensä kanssa on oltava kaikkien saavutettavissa. Miten pidän itsestäni huolta ja mieleni virkeänä kaiken työ- ja elämänpaineen alla?


Pienhankinnat ja pk-yritykset  ti 4.6.2019 klo 17 Kiipulassa

Kunnissa tehdään hankintoja vuosittain useilla miljoonilla, koko Suomessa jopa miljardeilla euroilla. Haluatko osasi rahoista?

Seudullinen hankintailta tarjosi vinkkejä em. kysymykseen. Sanna Kronström puhui hankinnoista innostavasti ja antoi eväitä siihen, missä yrittäjän ei kannata mokata tarjouspyyntöihin vastatessa. Sanna on ratkaisukeskeinen optimisti ja intohimoinen hankintalain puolustaja. Sanna kirjoittaa suosittua hankintaturisti-blogia ja on julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen erikoistunut juristi.

Tämän maksuttoman tilaisuuden tarjosivat Hattulan kunta, Hämeenlinnan kaupunki, Janakkalan kunta sekä Linnan Kehitys.


Uusien yrittäjien aamukahvit 7.5.2019 klo 8.30

Janakkalan kunnan elinvoimatiimin ja Janakkalan yrittäjäyhdistyksen yhdessä järjestämässä uusien yrittäjien aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin elinvoimatiimin tarjoamista maksuttomista yrityksen kehittämispalveluista sekä paikallisen yrittäjäyhdistyksen toiminnasta, ja siitä, miten aloittava yrittäjä voi näitä palveluja hyödyntää.


Aamukahvit Veturissa ke 27.3.2019

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi kutsui kaikki alueen yrittäjät tai yrittäjäksi haluavat henkilöt aamukahville Veturiin. Aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin verkostoitumisen ohella OP kevytyrittäjyydestä, maksuliikennepalveluista, OP kassasta sekä OP-mobiilista. Janakkalan Osuuspankista oli paikalla asiakkuusasiantuntija Janne Laine.


Uusien yrittäjien aamukahvitilaisuus ti 5.2.2019

Janakkalan kunnan elinvoimatiimin ja Janakkalan yrittäjäyhdistyksen yhdessä järjestämässä uusien yrittäjien aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin elinvoimatiimin tarjoamista maksuttomista yrityksen kehittämispalveluista sekä paikallisen yrittäjäyhdistyksen toiminnasta, ja siitä, miten aloittava yrittäjä voi näitä palveluja hyödyntää.


Mistä ja miten työvoimaa -aamukahvit 14.11.2018

UHKAAKO TYÖVOIMAN SAATAVUUS YRITYKSESI KASVUA?

Rekrytointiaamukahveilla TE-palvelujen yrityspalvelu asiantuntija, Jari Lartama, kertoi, miten rekrytointihaasteita voi helpottaa.


Verkostoidu ja vaikutu 2.11.2018

Saara Utti kertoo palvelumuotoilusta ja asiakaskokemuksen merkityksestä. Juha Kärkkäinen avaa osallistujille Kultasuklaan tarinaa sekä kuulemme, miten Akun Tehdas yrityskeskittymä on syntynyt.

Verkostoidu ja vaikutu 2018


HAMK kutsuu janakkalalaiset yritykset tutustumaan toimintaansa 6.11.2018

Aamupäivän aikana käydään läpi seuraavia teemoja: opiskelijat yritysten voimavarana, soveltava tutkimus HAMKissa, älykkäät palvelut -tutkimusyksikön palvelut, ohutlevykeskus-tutkimusyksikön palvelut. HAMK:n palveluita kannattaa hyödyntää tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisessä, joten lähde mukaan kuulemaan lisää.


Janakkala-messut

Yrittäjien oma ilta 7.9.2018
Perjantaina 7.9. järjestettiin janakkalalaisten yrittäjien ja sidosryhmien yhteinen ilta.

Janakkala-messut 8.9.2018
Kyllä Janakkalasta taitoa ja tekemistä löytyy, monella alalla ja monella suunnalla! Messuilla oli mukana kymmeniä näytteilleasettajia, kaikki Janakkalassa toimivia yrittäjiä ja yrityksiä.


Rahoitusaamukahvit 13.6.2018

Janakkalan kunnan järjestämät rahoitusaamukahvit 13.6.2018 vetivät valtuustosalin lähes täyteen yrittäjiä. Ely-keskuksen rahoitusasiantuntija Milla-Mari Hallikainen ja Linnaseutu ry’n toiminnanjohtaja Jussi Pakari kertoivat siitä, mitä mahdollisuuksia on tarjolla yrityksen suunnitelmien rahoittamiseen. Rahoitusinfon jälkeen oli mahdollisuus yrityskohtaiseen rahoitusklinikkaan, jossa käytiin läpi yrityksien investointi- ja kehityssuunnitelmia tukimahdollisuuksien kantilta. Yrityskohtaisia klinikoita varattiin kaiken kaikkiaan 7 kpl.


Verkostoitumismatka Saloon 27.4.2018

Janakkalalaiset yrittäjät, päättäjät ja kunnan edustajat osallistuivat J2 Janakkala toiseen – Yrittäjät yhteen -hankkeen verkostoitumismatkalle Saloon. Matka oli antoisa tapa verkostoitua eri toimijoiden kesken ja saada hyviä ideoita omaan toimintaan.


Valtuusto hyväksyi hankintastrategian 13.2.2017

Tutustu hankintastrategiaan


Elinvoimafoorumi

Janakkalan yrittäjistä, viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä koottu elinvoimafoorumi kokoontuu useita kertoja vuodessa ajankohtaisten asioiden äärelle.