Janakkala-messut

Ajankohtaista yrittäjille

Tulevat tapahtumat:


Jouluglögit Yritystalo Veturissa to 19.12.2019 klo 8.30 – 12 välisenä aikana

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi kutsuu sinut ja yrityksesi väen pistäytymään glögillä Yritystalo Veturissa (os. Juttilantie 1) 19.12.2019 klo 8.30 – 12 välisenä aikana. Tarjoilu on non-stop eli tule, kun sinulla on hyvä hetki. Istutaan ja jutellaan, summataan vuosi ja tehdään suunnitelmia jatkoon.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Tervetuloa!


Vuoden ensimmäiset yritysaamukahvit to 16.1.2020 klo 8.30 – 9.30 Kiipulassa

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi kutsuu sinut yhdessä Kiipulan yrityspalvelujen kanssa tutustumaan Kiipulaan ja kuulemaan Kiipulan palveluista ja koulutuksista yrityksille. Aamukahvien jälkeen käydään tutustumassa koulutusaloihin ja kuullaan heidän palveluista yrityksille sekä yhteistyömahdollisuuksista. Nähdään päärakennuksen info-pistellä klo 8.30. Osoite on Kiipulantie 507, Turenki.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 12.1.2020 mennessä: ria.laurila@janakkala.fi

 

 

Menneet tapahtumat näet alla:


Uusien yrittäjien aamukahvit 10.10.2019 klo 8.30 – 9.30 Yritystalo Veturissa

Janakkalan kunnan elinvoimatiimin ja Janakkalan yrittäjäyhdistyksen yhdessä järjestämässä uusien yrittäjien aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin elinvoimatiimin tarjoamista maksuttomista yrityksen kehittämispalveluista sekä paikallisen yrittäjäyhdistyksen toiminnasta, ja siitä, miten aloittava yrittäjä voi näitä palveluja hyödyntää.


KV-aamukahvit ke 30.10.2019 klo 8.30 – 9.30 Yritystalo Veturissa

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi kutsui alueen yrittäjiä kv-aamukahveille Yritystalo Veturiin sekä tapaamaan janakkalalaisia kansainvälisiä osaajia.


Yrittäjien hankinta-aamu 1.10.2019 klo 8-9.30 Yritystalo Veturissa

Mitä hankintoja kunta on tekemässä lähiaikoina? Mistä kunnan tarjouspyynnöt löytyvät?

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi järjesti yhdessä Hämeen Yrittäjien kanssa infotilaisuuden teknisen puolen tulevista hankinnoista. Tilaisuudessa keskusteltiin mm. siitä, miten kunnan ja yrittäjien vuoropuhelua lisätään ja miten hankintojen laatua kohennetaan markkinakartoituksen avulla.


Yrittäjä, 5.9.2019 on Sinun päiväsi!

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi tarjosi janakkalalaisille yrittäjille aamiaisen torstaina 5.9. klo 9 Turengin Wanhalla Asemalla. Mukaan saatiin lähes 40 osallistujaa.

Janakkalassa vietimme Yrittäjän päivää painavan keskustelun ja herkullisen aamupalan merkeissä Turengin Wanhalla Asemalla klo 9 – 10.30. Tilaisuuden ohjelmasta vastasi Janakkalan yrittäjät ry. Mukana oli myös kunnan elinvoimatiimi.


Yrittäjien hyvinvointi -aamukahvit 15.8.2019 klo 8.30 Veturissa

Aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin verkostoitumisen ohella yrittäjien hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Tilaisuuden alusti hyvinvointialan osaaja Yrjö Koskinen. Ykä Koskinen on Suomen Mielenterveysseuran valtuuttama Mielenterveyden ensiapukoulutusten ohjaaja & valmentaja sekä hyvinvointiyrittäjä. Ykä puhuu suurella sydämellä hyvinvoinnista, hyvästä sekä tasapainoisesta elämästä. Hänen missionsa on saada yrittäjät voimaan paremmin. Positiivisuus, hyvä asenne sekä tasapaino oman itsensä kanssa on oltava kaikkien saavutettavissa. Miten pidän itsestäni huolta ja mieleni virkeänä kaiken työ- ja elämänpaineen alla?


Pienhankinnat ja pk-yritykset  ti 4.6.2019 klo 17 Kiipulassa

Kunnissa tehdään hankintoja vuosittain useilla miljoonilla, koko Suomessa jopa miljardeilla euroilla. Haluatko osasi rahoista?

Seudullinen hankintailta tarjosi vinkkejä em. kysymykseen. Sanna Kronström puhui hankinnoista innostavasti ja antoi eväitä siihen, missä yrittäjän ei kannata mokata tarjouspyyntöihin vastatessa. Sanna on ratkaisukeskeinen optimisti ja intohimoinen hankintalain puolustaja. Sanna kirjoittaa suosittua hankintaturisti-blogia ja on julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen erikoistunut juristi.

Tämän maksuttoman tilaisuuden tarjosivat Hattulan kunta, Hämeenlinnan kaupunki, Janakkalan kunta sekä Linnan Kehitys.


Uusien yrittäjien aamukahvit 7.5.2019 klo 8.30

Janakkalan kunnan elinvoimatiimin ja Janakkalan yrittäjäyhdistyksen yhdessä järjestämässä uusien yrittäjien aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin elinvoimatiimin tarjoamista maksuttomista yrityksen kehittämispalveluista sekä paikallisen yrittäjäyhdistyksen toiminnasta, ja siitä, miten aloittava yrittäjä voi näitä palveluja hyödyntää.


Aamukahvit Veturissa ke 27.3.2019

Janakkalan kunnan elinvoimatiimi kutsui kaikki alueen yrittäjät tai yrittäjäksi haluavat henkilöt aamukahville Veturiin. Aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin verkostoitumisen ohella OP kevytyrittäjyydestä, maksuliikennepalveluista, OP kassasta sekä OP-mobiilista. Janakkalan Osuuspankista oli paikalla asiakkuusasiantuntija Janne Laine.


Uusien yrittäjien aamukahvitilaisuus ti 5.2.2019

Janakkalan kunnan elinvoimatiimin ja Janakkalan yrittäjäyhdistyksen yhdessä järjestämässä uusien yrittäjien aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin elinvoimatiimin tarjoamista maksuttomista yrityksen kehittämispalveluista sekä paikallisen yrittäjäyhdistyksen toiminnasta, ja siitä, miten aloittava yrittäjä voi näitä palveluja hyödyntää.


Mistä ja miten työvoimaa -aamukahvit 14.11.2018

UHKAAKO TYÖVOIMAN SAATAVUUS YRITYKSESI KASVUA?

Rekrytointiaamukahveilla TE-palvelujen yrityspalvelu asiantuntija, Jari Lartama, kertoi, miten rekrytointihaasteita voi helpottaa.


Verkostoidu ja vaikutu 2.11.2018

Saara Utti kertoo palvelumuotoilusta ja asiakaskokemuksen merkityksestä. Juha Kärkkäinen avaa osallistujille Kultasuklaan tarinaa sekä kuulemme, miten Akun Tehdas yrityskeskittymä on syntynyt.

Verkostoidu ja vaikutu 2018


HAMK kutsuu janakkalalaiset yritykset tutustumaan toimintaansa 6.11.2018

Aamupäivän aikana käydään läpi seuraavia teemoja: opiskelijat yritysten voimavarana, soveltava tutkimus HAMKissa, älykkäät palvelut -tutkimusyksikön palvelut, ohutlevykeskus-tutkimusyksikön palvelut. HAMK:n palveluita kannattaa hyödyntää tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisessä, joten lähde mukaan kuulemaan lisää.


Janakkala-messut

Yrittäjien oma ilta 7.9.2018
Perjantaina 7.9. järjestettiin janakkalalaisten yrittäjien ja sidosryhmien yhteinen ilta.

Janakkala-messut 8.9.2018
Kyllä Janakkalasta taitoa ja tekemistä löytyy, monella alalla ja monella suunnalla! Messuilla oli mukana kymmeniä näytteilleasettajia, kaikki Janakkalassa toimivia yrittäjiä ja yrityksiä.


Rahoitusaamukahvit 13.6.2018

Janakkalan kunnan järjestämät rahoitusaamukahvit 13.6.2018 vetivät valtuustosalin lähes täyteen yrittäjiä. Ely-keskuksen rahoitusasiantuntija Milla-Mari Hallikainen ja Linnaseutu ry’n toiminnanjohtaja Jussi Pakari kertoivat siitä, mitä mahdollisuuksia on tarjolla yrityksen suunnitelmien rahoittamiseen. Rahoitusinfon jälkeen oli mahdollisuus yrityskohtaiseen rahoitusklinikkaan, jossa käytiin läpi yrityksien investointi- ja kehityssuunnitelmia tukimahdollisuuksien kantilta. Yrityskohtaisia klinikoita varattiin kaiken kaikkiaan 7 kpl.


Verkostoitumismatka Saloon 27.4.2018

Janakkalalaiset yrittäjät, päättäjät ja kunnan edustajat osallistuivat J2 Janakkala toiseen – Yrittäjät yhteen -hankkeen verkostoitumismatkalle Saloon. Matka oli antoisa tapa verkostoitua eri toimijoiden kesken ja saada hyviä ideoita omaan toimintaan.


Valtuusto hyväksyi hankintastrategian 13.2.2017

Tutustu hankintastrategiaan


Elinvoimafoorumi

Janakkalan yrittäjistä, viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä koottu elinvoimafoorumi kokoontuu useita kertoja vuodessa ajankohtaisten asioiden äärelle.