Palvelut yhdistyksille

Yhdistysten ja kolmannen sektorin työpaikat ovat hyvä väylä kohti avoimia työmarkkinoita monelle haasteellisessa työmarkkina-asemassa olevalla työnhakijalle. Janakkalan työllisyyspalvelut voi myöntää yhdistykselle vuosittaisten määrärahojen puitteissa kuntalisää työttömän työnhakijan palkkaukseen. Kuntalisän määrä on enintään 300 euroa/kuukausi ja myöntö voidaan tehdä työllisyyspalveluissa, jos kuntalisälle asetetut kriteerit täyttyvät ja vuosittaista määrärahaa on käytettävissä.

Työllisyyspalveluiden kautta voidaan pidempään olevalle työnhakijalle tarjota mahdollisuutta työllistyä yhdistyksessä tarjoamalla mahdollisuutta työntekijän työpanoksen siirtämiseen yhdistyksen työnjohdon alle. Tällöin yhdistys vastaa ainoastaan työntekijän työnjohdollisesta vastuusta.

Lisätietoa yhdistyksille myönnettävästä kuntalisästä ja palkkauksen tuesta saat työllisyyspalveluista. Olethan siis yhteydessä työllisyyskoordinaattori Pauliina Polviseen.

TriPla3 – Yhdistysten kautta työelämään!

Kaipaako yhdistyksenne toiminta vauhditusta työntekijän muodossa ja kiinnostaisiko palkkatuella työllistäminen?

TriPla3 -työllistämishanke auttaa ja opastaa työnantajaa niin työntekijän rekrytoinnissa, työnantajana toimimisessa kuin palkkatuen hakemisessa. Hankkeen avulla työllistäminen on helppoa, vaikka palkkatuki olisi uusi asia. Tarpeen mukaan tuemme myös työskentelyn onnistumista työvalmennuksen keinoin.

TriPla3 -hanke toimii koko Kanta-Hämeen alueella edistäen palkkatukityöllistämistä niin yrityksiin kuin yhdistyksiin. Hankkeen toteuttamisesta vastaa Hämeen Kylät ry ja LounaPlussa ry.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hankkeen työvalmentajaan.

Lisätietoja:
Päivi Äyhönen, työvalmentaja
paivi.ayhonen@triplahanke.fi
p. 050 472 6380