Lääkinnällisen kuntoutuksen ja jalkaterapian palveluseteli

Hyvä palveluntuottaja!

 

Julkaisemme päivitetyn sääntökirjan, joka on voimassa 1.1.2021 alkaen ja löytyy palse.fi portaalista.

Pyydämme, että perehdytte sääntökirjaamme etenkin kohtaan 3.8.1. Etäterapia. Huomaattehan, että palvelun tuottaja vastaa palvelun tietoturvasta ja mm. asiakkaan tunnistamisen tulee perustua vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen tai vastaavaan luotettavaan menetelmään, joka on todennettavissa jälkikäteen.

Olemme lisänneet ja päivittäneet tuotteita ja pyydämme, että perehdytte myös niihin ja teette halutessanne muutokset palse.fi sivustolla.

 

Laskutusosoite:

Laskut tulee lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina.

Janakkalan kunta,
y-tunnus 0147510-4

Verkkolaskuosoite ja operaattori:

OVT 003701475104
Telia/CGI 003703575029

Paperilaskujen laskutusosoite:

Janakkalan kunta
003701475104
PL 299
02066 DOCUSCAN

 

Janakkalan perusturvalautakunta on päättänyt ottaa käyttöön palvelusetelin lääkinnällisessä kuntoutuksessa 1.1.2018 alkaen.

Olemme ottaneet 1.1.2020 alkaen käyttöön lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen ja jalkaterapian palvelusetelin Effector 4.0 järjestelmässä. Olemme laatineet lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalvelujen ja jalkaterapian sääntökirjan yhteistyössä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän, Hämeenlinnan kaupungin Terveyspalveluiden, Janakkalan kunnan ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän kanssa.

Palveluntuottajaksi hakeudutaan Palse –portaalissa. Huomioitavaa on, että hakeutuminen kaikille ostopalvelujärjestäjille tapahtuu Hämeenlinnan kaupunki / Terveyspalvelut otsikon kautta. Palveluntuottajat voivat määritellä portaalissa ne ostopalvelujärjestäjien alueet, joissa he tuottavat palvelusetelipalveluita. Jokaisessa ostopalvelun järjestäjän organisaatiossa tehdään viranhaltijapäätös organisaation alueella toimivan palveluntuottajan hyväksymisestä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelin palveluntuottajaksi.

Palvelusetelituottajaksi hyväksytään kaikki palveluntuottajat, jotka täyttävät kaikki sääntökirjassa palveluntuottajalle esitetyt vaatimukset. Ilmoitus hakijan hyväksymisestä/hylkäämisestä tehdään kirjallisesti ja toimitetaan hakijalle sähköisesti hakijan hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

 

Palveluseteli Sääntökirja 11_2020

 

 

Henkilökuva Tarja Saari.