Suun terveydenhuolto

Miten uusi normaali näkyy hammashuollossa.

Kiireetöntä hammashuoltoa lakkautettiin keväällä monilta osin koronan vuoksi ja tuolta ajalta jäi monen potilaan hoito kesken. Nyt olemme saaneet noita keskeneräisiä hoitoja hyvin jatkettua ja  osan hoito on saatu jo valmiiksikin. Hoitovelkaa keväältä  jäi. Meillä Janakkalassa kuitenkin vähemmän kuin suurissa kaupungeissa, joissa hoitotakuun rajat ylittyvät. Meillä kiireettömän tarkistusajan saan noin 3 kuukauden päähän ja semikiireellisen ( eli esim. lohkeama-ajan) noin 3 viikon päähän. Päivystykseen pääsee vuorokauden sisällä. Kevään hoitovelka näkyy vielä meilläkin hammashuollossa siinä, että määräaikaistarkistuksissa olemme aikataulusta jäljessä ja jatkoaikojen saamisessa on vielä viivettä.

EDELLEENKIN TÄRKEIN SÄÄNTÖ ON ETTÄ POTILAAT JA HENKILÖKUNTA SAAPUVAT VASTAANOTOLLE VAIN TERVEINÄ. KHKS alueellisen suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä odotustilassa suositellaan. Henkilökunta hakee potilaat kasvomaskin kanssa. Henkilökuntamme jää ohjeiden mukaisesti kotiin sairastamaan, jos heillä on lieviäkin flunssan oireita (hengitystie/vatsaoireet), joten peruutuksia sovittuihin hammashuollon aikoihin saattaa tulla. Asiakkaamme voivat sairauden sattuessa perua aikansa ajanvarauksen ollessa suljettuna vastaajaamme.

Ajanvaraus hammashoitoon

Hoidon tarpeen arviointi ajanvaraus ja ajan peruminen puh. 03 680 1458 tai 019 758 0458

ma-pe klo 8–15. Ajoita kiireettömät puhelusi klo 10 jälkeen.

Ajanvarauksessa on keskitetty takaisinsoittojärjestelmä.

huom. 24h asiointipalvelu poistuu 19.12.2019. Valmistelemme Omaolo.fi -palvelua tämän tilalle, jonka olisi tarkoitus tulla toimintaan keväällä 2020.

Hoitoon pääsy

Kiireettömän tarkistusajan saa noin 3 kuukauden kuluttua.

Semikiireellisen ajan ( lohkeamat jne ) saa noin 3 viikon päähän.

Päivystysajan saa 24 tunnin sisällä.

Ajan peruminen

Voit perua sopimattoman ajan jättämällä puheviestin keskitettyyn takaisinsoittojärjestelmäämme puh. 03 680 1458 kaikkina vuorokauden aikoina. Kerrothan viestissä nimesi, sotusi ja tiedot ajasta, minkä haluat perua.

Mikäli haluat uuden ajan perumasi tilalle, soitathan takaisinsoittojärjestelmäämme ma-pe klo 8-15.

Peru sopimaton hammashoitoaika vuorokautta aiemmin, mikäli mahdollista. Myöhään perutusta tai peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 15 vuotta täyttäneiltä peruuttamattoman käynnin.

 

Asiakasmaksut

Alle 18-vuotiaille hoito on maksutonta.
Asiakasmaksut