Suun terveydenhuolto

Miten uusi normaali näkyy hammashuollossa.

Kiireetöntä hammashuoltoa lakkautettiin monilta osin muutamaksi kuukaudeksi ja tuolta ajalta jäi monen potilaan hoito kesken. Lisäksi emme pystyneet ottamaan hoitoon uusia potilaita, joten meille kertyi ns. hoitovelkaa kahden-kolmen kuukauden ajalta. Muutaman kuukauden tauko ei monellekaan potilaalle merkitse suuria, mutta nyt tilanteeseen on hyvä herätä ennen kuin alkaa tulla isompia harmeja.

Meillä hammashoitoon pääsee nyt säryn tai lohkeaman vuoksi nopeastikin. Lisäksi olemme jatkaneet korona-aikana keskeytyneitä hoitoja loppuun.  Hoidamme myös potilaita, joiden huono hampaiden kunto on este mm. keinonivelleikkaukseen tai syöpähoitojen aloittamiseen. Olemme uudelleen aloittaneet myös lasten ja nuorten hammashoidon. Kiireettömät suun tarkistukset joudumme valitettavasti siirtämään syksylle.

Vastaanotollemme on turvallista tulla, hyvää hygieniatasoa on nostettu entisestään. Tärkein sääntö kuitenkin on, että POTILAAT JA HENKILÖKUNTA SAAPUVAT VASTAANOTOLLE VAIN TERVEINÄ. Sairauden sattuessa vastaanottoajan voit perua myös iltaisin ja viikonloppuisin vastaajaamme. Henkilökunnan suojavarustus on lisääntynyt, näkyvimpänä käytössä olevat visiirit ja myssyt. Ennen hoitoa potilasta pyydetään purskuttelemaan suu desinfioivalla huuhteella. Hoitotoimenpiteissä on entistä useammin käytössä kumiliina, ammattikielellä kofferdam. Liina estää tehokkaasti eritteiden leviämistä suuontelosta ja hengitysteistä. STM ohjeita noudattaen hammaskivi poistetaan vielä käsin ja paikkauksissa meillä on tiettyjä rajoitteita, hoitoaikamme ovat näistä johtuen pidempiä. Olemme myös porrastaneet vastaanotto aikoja, joten odotustilassamme on väljempää, itse autat tätä saapumalla juuri sovittuun aikaan.  Varsinaisista riskiryhmien hoitoajoista luovumme tässä epidemiatilanteessa.

Ajanvaraus hammashoitoon

Hoidon tarpeen arviointi ajanvaraus ja ajan peruminen puh. 03 680 1458 tai 019 758 0458

ma-pe klo 8–15. Ajoita kiireettömät puhelusi klo 10 jälkeen.

Ajanvarauksessa on keskitetty takaisinsoittojärjestelmä.

huom. 24h asiointipalvelu poistuu 19.12.2019. Valmistelemme Omaolo.fi -palvelua tämän tilalle, jonka olisi tarkoitus tulla toimintaan keväällä 2020.

Hoitoon pääsy

Epidemian aikana hoitoon pääsyssä on viivettä. Hoitotakuu ei ole tällä hetkellä voimassa.

Ajan peruminen

Voit perua sopimattoman ajan jättämällä puheviestin keskitettyyn takaisinsoittojärjestelmäämme puh. 03 680 1458 kaikkina vuorokauden aikoina. Kerrothan viestissä nimesi, sotusi ja tiedot ajasta, minkä haluat perua.

Mikäli haluat uuden ajan perumasi tilalle, soitathan takaisinsoittojärjestelmäämme ma-pe klo 8-15.

Peru sopimaton hammashoitoaika vuorokautta aiemmin, mikäli mahdollista. Myöhään perutusta tai peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 15 vuotta täyttäneiltä peruuttamattoman käynnin.

 

Asiakasmaksut

Alle 18-vuotiaille hoito on maksutonta.
Asiakasmaksut