Omaolo

Omaolo.fi tuo terveys- ja sosiaalipalvelut kotisohvalle. Kirjaudu ja tunnistaudu palveluun osoitteessa: www.omaolo.fi.

Omaolo.fi on verkkopalvelu, joka ottaa sinut mukaan edistämään hyvinvointiasi yhdessä julkisen terveys- ja sosiaalialan ammattilaisten kanssa. Sen käyttö on helppoa ja se säästää sinut jonottamiselta sekä turhilta hoitokäynneiltä. Meillä Janakkalassa Omaoloa käytetään terveyspalveluissa ahkerasti.

Omaolon palveluita ovat muun muassa oirearviot, palveluarviot, terveystarkastus, henkilökohtaiset suunnitelmat ja hyvinvointivalmennukset.

Omaolon oirearvio kertoo luotettavasti, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Suositukset perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen näyttöön ja Käypä hoito -suosituksiin. Jos käynti esimerkiksi terveysasemalla on tarpeen saat lähetettyä asiointisi omalle terveysasemalle ja joissain tilanteissa voit saada varattua palvelussa suoraan ajan ammattilaiselle tai tarvittaessa saat aina tiedon siitä, minne ottaa yhteyttä.

Omaolon palveluarvioissa voit arvioida mahdollisuutesi omaishoidon tukeen ja joihinkin sosiaalipalveluihin. Omaolon terveystarkastus ja -valmennukset ohjaavat sinua huolehtimaan terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi ennaltaehkäisevästi. Terveystarkastus on hyvä tehdä myös ennen vuosikontrollissa käyntiä. Saat tietoa terveydentilastasi ja vinkkejä arjen hyvinvoinnin tueksi. Lähettäessäsi terveystarkastuksen omalle terveysasemalle omahoitaja ja lääkäri saavat tietoa mihin asioihin vastaanotolla voitte keskittyä vielä tarkemmin. Omaolon terveystarkastuksen voit tehdä klikkaamalla tätä osoitetta.

Omaolon kautta ammattilaiset saavat paremmat ennakkotiedot sinusta, jolloin asioita ei tarvitse selittää moneen kertaan. Omaolo on Omakannan kumppani ja palvelut voivat jakaa tietoja sinun suostumuksellasi. Tunnistautuminen tehdään turvallisesti vahvan tunnistautumisen kautta, eli Suomi.fi tunnistautumisen avulla.

Omaoloa kannattaa ehdottomasti kokeilla!