Lasten kasvatusvaikeudet

Lasten kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa antavat ohjausta ja neuvontaa alle kouluikäisten osalta Janakkalan terveyskeskuksen neuvolan terveydenhoitajat  sekä lasten ja nuorten osalta terveyskeskuspsykologi Päivi Mustonen. Nuorisopsykologi Paula Tyni palvelee kaikkia 13-19 -vuotiaita.

Voit ottaa yhteyttä perheneuvolaan, kun haluat keskustella esim. lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä asioista tai lapsen asiat huolestuttavat kotona, päivähoidossa tai koulussa.

Voit ottaa yhteyttä perheasiainneuvottelukeskukseen parisuhteeseen ja perheeseen sekä yleensä henkilökohtaiseen elämään liittyvissä kysymyksissä.

Vanhempainnetti

Vanhempainnetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton vanhemmuuden tukemiseen tarkoitettu palvelu. Vanhempainnettiin voi kirjoittaa kaikissa arjen vanhemmuutta ja lasten kasvatusta koskevissa kysymyksissä, pohdinnoissa ja kommenteissa. Voit kirjoittaa milloin vain. Viesteihin vastataan kahden viikon kuluessa.

Lastensuojelun päivystyspuhelin

Lasten- ja nuorten vaikeissa tilanteissa voit ottaa yhteyttä lastensuojelun sosiaalityöntekijöihin tilanteen arviointia varten tai lastensuojeluilmoituksen tekemiseksi.

Lastensuojelun päivystyspuhelimeen voi soittaa maanantai-perjantai klo 8.00 – 16.00, puh. 050-3816374.

Lastensuojeluilmoitus

Mustonen Päivi

psykologi
Alle kouluikäisten ja aikuisten vastaanotto
Tapailanpiha 13 B

14200 Turenki

Puh. Puh. 03 680 1441, 019 758 0441
Soittoajat:

Ajanvaraus ma-pe klo 11.30-12.00