Varaa aika yksilölliseen etätapaamiseen liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyen

Mietityttääkö sinua raskausajan liikunta tai kuinka voisit liikkua raskauden jälkeen? Entä oletko pohtinut, kuinka pikkulapsiperheissä voisi ylläpitää omaa ja perheen hyvinvointia sekä liikkua? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä yksilölliseen tapaamiseen, jossa saat näihin vastauksia.

Autan sinua mielelläni siinä, kuinka voit liikkua ja pitää huolen hyvinvoinnistasi sekä palautumisestasi raskauden aikana ja raskausajan jälkeen. Annan mielelläni avaimia myös siihen kuinka huomioitte liikkumisen, palautumisen ja hyvinvoinnin koko perheenä, jotta jaksamista ja energiaa riittää arkeen.

Olen liikunnanohjaaja/valmentaja (AMK) ja työskentelen Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun -hanketyöntekijänä. Olen tehnyt hyvinvointivalmennusta ja personal trainingia noin 12 vuotta. Minulta saat varattua ajan yksilölliseen etätapaamiseen liikuntaasi, hyvinvointiisi ja palautumiseesi liittyen, joissa mielelläni autan sinua sekä perhettäsi.

Etätapaaminen voidaan järjestää videoyhteyden kautta (Skype, Teams, Zoom) tai puhelimitse keskusteluna.

Tapaaminen on maksuton.

Muistathan pitää itsestäsi huolta, koska se on parasta mitä voit perheellesi antaa. Myös henkinen hyvinvointi on tässä tilanteessa erityisen tärkeää ja siihenkin voit vaikuttaa oikealla liikunnalla sekä pienillä arjen valinnoilla.

Alla muutama linkki, josta pääset katsomaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvointiin liittyen:

 

Ota reippaasti yhteyttä ja toivottavasti tavataan etäyhteyden kautta.

Terveisin,
Jorma Vaara
050-4775429
jorma.vaara@hameenlinna.fi
Hämeenlinnan kaupunki
Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun –hanketyöntekijä

Jaa sivu