Miten varaat ajan yksilölliseen ohjaukseen?

Mietityttääkö sinua raskausajan liikunta tai kuinka voisit liikkua raskauden jälkeen? Oletko pohtinut, kuinka pikkulapsiperheissä voisi ylläpitää omaa ja perheen hyvinvointia sekä liikkua? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä yksilölliseen tapaamiseen, jossa saat näihin vastauksia.

Autan sinua mielelläni siinä, kuinka voit liikkua ja pitää huolen hyvinvoinnistasi sekä palautumisestasi raskauden aikana ja raskausajan jälkeen. Annan mielelläni avaimia myös siihen kuinka huomioitte liikkumisen, palautumisen ja hyvinvoinnin koko perheenä, jotta jaksamista ja energiaa riittää arkeen.

Olen liikunnanohjaaja/valmentaja (AMK) ja työskentelen Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun -hanketyöntekijänä. Olen tehnyt hyvinvointivalmennusta ja personal trainingia noin 12 vuotta. Minulta voit varata ajan yksilölliseen etätapaamiseen. Autan mielelläni sinua sekä perhettäsi.

Etätapaaminen voidaan järjestää videoyhteyden kautta (Skype, Teams, Zoom) tai puhelimitse keskusteluna.

Tapaaminen on maksuton.

Muistathan pitää itsestäsi huolta, koska se on parasta mitä voit perheellesi antaa. Henkinen hyvinvointi on tärkeää ja siihenkin voit vaikuttaa oikealla liikunnalla sekä pienillä arjen valinnoilla.

Ohjeita verkossa hyvinvointiin liittyen:

 

Ota reippaasti yhteyttä ja toivottavasti tavataan etäyhteyden kautta.

Liikunnanohjaaja Jorma Vaara.

Terveisin,
Jorma Vaara
050-4775429
jorma.vaara@hameenlinna.fi
Hämeenlinnan kaupunki
Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun –hanketyöntekijä